Ελληνική σημαία 120τ.μ. κυματίζει από σήμερα στον Κορύλοβο Δράμας! (Εικόνες+Βίντεο) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Ελληνική σημαία 120τ.μ. κυματίζει από σήμερα στον Κορύλοβο Δράμας! (Εικόνες+Βίντεο)


Το Σάββατο 20-5-2017 πραγματοποιήθηκε η έπαρση της Ελληνικής σημαίας 150 τ.μ. σε ιστό ύψους 25 μ. στον Κορύλοβο Δράμας, που τοποθετήθηκε με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Δράμας, κ.κ. Παύλου, και σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Δράμας, κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο.



Ο Δήμαρχος Δράμας σε δηλώσεις του αναφέρει: 

«Σε μια περίοδο κρίσεων και αμφισβητήσεων, αυτό που μπορεί να μας κρατήσει όρθιους για ένα καλύτερο αύριο είναι η πίστη και η ελπίδα. Και τα 2 βρίσκονται σε πλήρη αρμονία στη σημαία μας, στην ελληνική σημαία, που συμβολίζει όλους τους Έλληνες και τους αγώνες που έκαναν οι πρόγονοί μας για να είμαστε εμείς ελεύθεροι, που συμβολίζει την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας, την ελευθερία και τη δημοκρατία, τον Χριστιανισμό. Αυτή είναι η σημαία μας. Είναι το σύμβολο του λαού μας, είναι το ιερότερο σύμβολο του Έθνους μας, που περικλείει στις πτυχές της τους αγώνες, τις θυσίες και τις μαρτυρίες της ελληνικής ψυχής, που εκφράζει την εθνική μας ενότητα και τη θρησκευτική μας πίστη, που ενσαρκώνει τα οράματα του λαού μας για ελευθερία. Σήμερα, εδώ κατορθώνουμε να επιβεβαιώσουμε τον σεβασμό μας στη σημαία μας. Επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω θερμά, τον Πνευματικό Πατέρα όλων μας, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δράμας, κ.κ.Παύλο, που αποτελεί έμπνευση για όλους μας και που έδωσε την ευκαιρία να τιμήσουμε το ιερό αυτό σύμβολο σε έναν χώρο με ιδιαίτερη σημασία για την ιστορία της Δράμας».








Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση


Αφήστε το σχόλιό σας

Ελληνική σημαία 120τ.μ. κυματίζει από σήμερα στον Κορύλοβο Δράμας! (Εικόνες+Βίντεο) Reviewed by Proklitikos on Σάββατο, Μαΐου 20, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.