Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 25/5 - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 25/5




Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Στα επαγγελματικά σου φαίνεται πως παίζεται «χοντρό παιχνίδι» και τα καλά νέα είναι ότι αν επιμείνεις στις φιλοδοξίες σου μπορείς να «αλλάξεις επίπεδο», αφήνοντας πίσω σου τις μίζερες ημέρες του παρελθόντος. Από την άλλη πλευρά όμως, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα εγείρει ένα ηθικό ζήτημα σε σχέση με τις μεθόδους που θα ακολουθήσεις ή θα σου προταθούν. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σου κι ίσως κατά την διάρκεια της ημέρας να προκύψουν κάποια έκτακτα έσοδα ή να γίνει μια συμφέρουσα ρύθμιση.

Ερωτικά

Οι συνθήκες δεν ευνοούν την δημιουργία μιας νέας σχέσης, αφού το πιθανότερο είναι να περιορίσει αισθητά τις ελευθερίες σου, παρά τις«εφήμερες» απολαύσεις που θα σου προσφέρει. Αντίθετα αν θέλεις απλά να «το γλεντήσεις», χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις, τότε ο... δρόμος είναι ανοικτός!




ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά

Ο Ερμής στο ζώδιο σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις επικοινωνιακές δεξιότητές σου, αφού είναι βέβαιο πως θα έρθεις σε επαφή με αρκετό κόσμο, προκειμένου να διευθετήσεις ποικίλα ζητήματα. Μπορείς πάντως να πετύχεις μια βολική οικονομική συμφωνία. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα ρίχνει «σκιές» στην σχέση σου με ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Επιπλέον, καλείσαι να πάρεις και μια «τελειωτική» απόφαση σε σχέση με την διατροφή σου, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά, μπορεί να στενοχωρηθείς από μια δυσάρεστη εξέλιξη.

Ερωτικά

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε καλείσαι να την «δέσεις» περισσότερο, μέσα από «ψαξίματα» και εξομολογήσεις. Αν πάλι είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να... περιμένεις τις καλύτερες ημέρες που έρχονται, αφού για την ώρα οι πιθανότητες «επισημοποίησης» μιας σχέσης είναι μηδαμινές!




ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά

Ο Ερμής στον Ταύρο έχει όλη την διάθεση να σου αποκαλύψει μυστικά και να σε ενημερώσει για κινήσεις που γίνονται «πίσω από την πλάτη σου», θα πρέπει όμως κι εσύ να έχεις τα μάτια σου ανοικτά. Επιπλέον σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να στενοχωρηθείς από τα όσα συμβαίνουν στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, ίσως όμως να πρόκειται και για «απαράδεκτους» χειρισμούς από πλευράς του/της που θα σε αναγκάσουν να διακόψεις τις σχέσεις σας.

Ερωτικά

Τα θέλεις όλα «εδώ και τώρα», χωρίς όμως να υπολογίζεις τις διαθέσεις των άλλων, κάτι που εύκολα μπορεί να προκαλέσει προστριβές ή παρεξηγήσεις. Καλό είναι λοιπόν να απευθυνθείς σε ένα πρόσωπο που ξέρεις ότι θα ανταποκριθεί θετικά στις προσδοκίες σου.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά

Σήμερα σε περιτριγυρίζουν άτομα που έχουν κατά κάποιο τρόπο «λερωμένη την φωλιά τους», καλό είναι λοιπόν να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις και τις αποστάσεις σου, αφού η εμπλοκή σου μαζί τους μπορεί να σου δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Επιπλέον, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων σε ένα επαγγελματικό ζήτημα. Παράλληλα όμως, με τον Ερμή στον Ταύρο, ένας φίλος ή μια φίλη μπορεί να συμβάλλει θετικά στις υποθέσεις σου, ενώ ανάλογες βοήθειες μπορείς να πάρεις κι από έναν συλλογικό φορέα.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, υπάρχουν μεν οι προϋποθέσεις για να αλλάξεις αυτό το «καθεστώς», ίσως μάλιστα να σε προσεγγίσει κι ένα ισχυρό πρόσωπο αλλά πρόκειται για μια κατάσταση που μάλλον δεν θα έχει ευχάριστη κατάληξη. Δες το λοιπόν σαν μια μεταβατική διαδικασία χωρίς να επενδύσεις συναισθηματικά.




ΛΕΩΝ


Γενικά

Ο Ερμής στον Ταύρο τονίζει τις φιλοδοξίες σου και την ανάγκη σου να επιβεβαιώσεις την υπεροχή σου μέσα από την παραγωγή ενός συγκεκριμένου έργου, φαίνεται μάλιστα πως σε αυτό θα βρεις αρκετούς συμπαραστάτες. Παράλληλα, στις εργασιακές σου σχέσεις θα έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς από ζημιές ή αποτυχίες άλλων, έστω κι αν στενοχωρηθείς... λιγάκι γι’ αυτές! Από την άλλη πλευρά όμως, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να «γκριζάρει» την καθημερινότητά σου, μέσα από δυσάρεστες εικόνες ή «μοιραίες» καταστάσεις.

Ερωτικά

Είτε στην δουλειά σου, είτε σε ένα ταξίδι, μπορεί να νιώσεις ότι οι ασφαλιστικές δικλείδες σου καταρρέουν η μια μετά την άλλη, με κίνδυνο να γίνεις «έρμαιο των παθών σου»! Όχι πως θα περάσεις άσχημα ή δεν αξίζει τον «κόπο» σου αλλά μερικά πράγματα έχουν και τα όρια τους.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σου επισημαίνει ότι δεν γίνεται να πετύχεις αυτό που θέλεις χωρίς να κάνεις κάποιες ουσιαστικές παραχωρήσεις σε σχέση με την οικονομική σου ανεξαρτησία κι αν επιμείνεις σε μια πολιτική του τύπου «ή όλα ή τίποτα», το πιθανότερο είναι να καταλήξεις στο... δεύτερο! Επιπλέον, φαίνεται να δέχεσαι ισχυρές συναισθηματικές πιέσεις, ικανές να «σε ρίξουν στο καναβάτσο». Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Ταύρο θα αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, πετυχαίνοντας τελικά να βελτιώσεις την κοινωνική και επαγγελματική σου θέση.

Ερωτικά

Το σeξ απήλ σου... καλά κρατεί αλλά αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, καλό είναι να μην κρίνεις πρόσωπα και πράγματα επιφανειακά αλλά να «διαβάζεις» τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μια υπερβολικά θετική συμπεριφορά απέναντι σου, ώστε να μην «πας για μαλλί και βγεις κουρεμένος»!




ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε φέρνει προ διλήμματος, αφού αν ενδώσεις σε μια συνεργασία κινδυνεύεις να χάσεις την ανεξαρτησία σου. Ίσως πάλι να χωρίσετε οριστικά τα «τσανάκια» σας με κάποιον/α, ύστερα από μια κρίση. Σε κάθε περίπτωση το βέβαιο είναι πως δεν θα μπορέσεις να απεμπλακείς χωρίς να «ματώσεις». Από την άλλη πλευρά μπορεί να ωφεληθείς σε ένα περιουσιακό ζήτημα ή από μια κληρονομιά.
Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να καλύψεις τα έξοδα ενός ταξιδιού ή ενός κύκλου σπουδών.

Ερωτικά

Φαίνεται πως κλείνει ένας κύκλος εξελίξεων για να ανοίξει ο... επόμενος και σε μια τέτοια περίοδο το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι ένας απολογισμός κι ένα «ξεκαθάρισμα» σε σχέση με όλα αυτά που ίσως θα ήθελες να συμβούν αλλά τελικά δεν σε αντιπροσώπευαν




ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά

Ο Ερμής στον Ταύρο δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ιδιαίτερα ως προς το οικονομικό σκέλος τους μην βιαστείς όμως να καταλήξεις σε αποφάσεις πριν ολοκληρωθεί ο κύκλος των διαβουλεύσεων, αφού πολλά πράγματα μπορεί να αλλάξουν προς το καλύτερο. Παράλληλα όμως, μπορεί να ταλαιπωρηθεί η υγεία σου από δερματικά ή ορμονικά προβλήματα. Επιπλέον το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σηματοδοτεί δυσάρεστες εξελίξεις στο συγγενικό σου περιβάλλον αλλά και σε σχέση με ζώα ή φυτά που έχεις στην επίβλεψή σου.

Ερωτικά

Με τον Πλούτωνα στις «επάλξεις» είναι... δύσκολο να μην έχεις αυτό που ζητάς, είτε σου προκύψει τυχαία, είτε μέσα από μια δική σου προσπάθεια. Από εκεί και ύστερα όμως καλείσαι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημα σου και κυρίως να μην πέσεις στην «παγίδα» της ζήλειας και των εμμονών.




ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε οδηγεί σε μια δύσκολη απόφαση, αφού καλείσαι να επιλέξεις ανάμεσα στο συμφέρον σου και τα συναισθήματά σου. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να διεκπεραιώσεις έναν... ικανό αριθμό εργασιών και οφείλεις να μείνεις συγκεντρωμένος/η, ώστε να πάνε όλα καλά. Όσο για τις συνεργασίες σου καλό είναι να θυμάσαι ότι σε αυτήν την φάση δεν «μετράει» τόσο το ποιος έχει δίκιο αλλά ποιος έχει τις πιο δυνατές «άκρες».

Ερωτικά

Φαίνεται πως βρίσκεσαι στα πρόθυρα μιας νέας πορείας, απαλλαγμένης από εμμονές ή «φαντάσματα», κάτι βέβαια που μπορεί να συνδυαστεί με το τέλος μιας ιστορίας, η οποία αν μη τι άλλο αποδείχτηκε εξαιρετικά «διδακτική» σε σχέση με τα όρια ή τις επιθυμίες σου.




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σου ζητά να κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο της ζωής σου, ακόμη κι αν αυτό σε «πονάει», και να είσαι βέβαιος/η ότι στην νέα σου αρχή θα έχεις όλη την τύχη με το μέρος σου. Επιπλέον, στα επαγγελματικά σου, είναι πλέον σαφές ότι «το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό» γι’ αυτό διάλεξε το... σωστό στρατόπεδο! Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Ταύρο μπορεί να σε αποζημιώσει, μέσα από γόνιμες επαφές και συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και με ένα οικονομικό όφελος προερχόμενο από μια δραστηριότητα που σε ευχαριστεί.

Ερωτικά

Αν νιώσεις ότι «ο κόμπος έφτασε στο χτένι», δεν έχεις παρά να πάρεις τις αναγκαίες αποφάσεις, εκείνες δηλαδή που θα σε απελευθερώσουν οριστικά από πρόσωπα και καταστάσεις που σε είχαν εγκλωβίσει. Στον αντίποδα όμως «παίζει» μια καταλυτική νέα γνωριμία




ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά

Ο Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να τακτοποιήσεις τον χώρο σου και να τον κάνεις πιο λειτουργικό, είτε πρόκειται για το σπίτι, είτε για το γραφείο σου. Ίσως μάλιστα να δεχθείς και μια ευχάριστη επίσκεψη. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε καλεί να πάρεις γενναίες αποφάσειςσχετικά με την υγεία και την διατροφή σου, κόβοντας οριστικά όλα εκείνα που σε βλάπτουν και καταπολεμώντας ριζικά κάθε εστία μόλυνσης. Επιπλέον, αν έχεις ζώα ή φυτά μπορεί να «σκάσεις» από κάτι που θα πάθουν αλλά ίσως και να προλάβεις το κακό αν έχεις τον νου σου.

Ερωτικά

Μια ερωτική-σεξουαλική πρόκληση μπορεί να σε αναστατώσει αλλά πριν ενδώσεις σκέψου ότι μπαίνεις σε «χωράφια» που δεν ορίζεις και τελικά δεν αποκλείεται να μπλέξεις άσχημα. Επιπλέον, κρυφές καταστάσεις ή απωθημένα βγαίνουν στην επιφάνεια με κίνδυνο να αποσυντονιστείς πλήρως.




ΙΧΘΥΕΣ


Γενικά

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, φαίνεται πως ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον δεν «παίζει» καθαρά κι αν το εμπιστευθείς, μπορεί να σου στοιχίσει συναισθηματικά αλλά και οικονομικά. Τα ανάλογα ισχύουν ως προς την συμμετοχή σου σε παρέες και συλλόγους κι εδώ θα πρέπει να αποφασίσεις αν θα «κλείσεις τα μάτια» προκειμένου να καρπωθείς οφέλη ή αν θα ρίξεις «μαύρη πέτρα». Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ίσως μάλιστα να δεχθείς επισκέψεις ή να μεταβείς στον τόπο καταγωγής σου.

Ερωτικά

Το βέβαιο είναι ότι θα γνωρίσεις κόσμο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα μείνεις και ικανοποιημένος/η από τα όσα θα βιώσεις. Επιπλέον ίσως κληθείς να δώσεις λύσεις σε «καυτά» προβλήματα φίλων και γνωστών, βάζοντας τα δικά σου θέματα σε «δεύτερη μοίρα».


Γιάννης Ριζόπουλος
astrology.gr
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση



Αφήστε το σχόλιό σας

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 25/5 Reviewed by Proklitikos on Πέμπτη, Μαΐου 25, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.