Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 27/5 - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 27/5




Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια αντιπαράθεση με γνωστούς ή συγγενείς, ενώ μπορεί να θέσει επί τάπητος κι ένα νομικό ζήτημα. Επιπλέον, σου εφιστά την προσοχή σε μετακινήσεις και ταξίδια αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να αποφύγεις κάθε δυσάρεστη παρενέργεια αν φερθείς συμβιβαστικά και συνετά. Παράλληλα, με την Δήμητρα στους Διδύμους θα δεις και θα ακούσεις πολλά, μείνε όμως στην ουσία και μην «σπαταλιέσαι» από εδώ κι από εκεί.

Ερωτικά

Όσο κι αν θέλεις να γίνουν κάποια πράγματα με τον δικό σου τρόπο, το σωστό θα ήταν να φανείς πιο υπομονετικός/η, αφού σε διαφορετική περίπτωση διακινδυνεύεις το να διαταράξεις την σχέση σου με τον άνθρωπο σου για... ψύλλου πήδημα! Πρόσεξε ακόμη κάποιον/α, που «σου βάζει λόγια».




ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά

Η αντίθεση Άρη-Κρόνου σε καλεί να κάνεις κάποιες περικοπές στα έξοδα σου και να χαράξεις πιο ορθολογικά την οικονομική σου πολιτική. Ενδέχεται μάλιστα να προκύψει και μια έντονη διαφωνία με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά σίγουρα μπορείς να πετύχεις το καλύτερο αν ξεκαθαρίσεις την θέση σου χωρίς ακρότητες. Εξ άλλου, η Δήμητρα στους Διδύμους σε κάνει πιο επιρρεπή στο να «μετράς» την γνώμη των άλλων, ίσως μάλιστα να σου δοθούν και κάποιες διαφωτιστικές πληροφορίες για το τι πρέπει να πράξεις.


Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η ίσως θελήσεις να «μπεις» σε μια κρυφή σχέση, αλλά να ξέρεις ότι το μόνο που θα κερδίσεις τελικά, είναι η εμπειρία της... υπομονήςχωρίς αντίκρισμα! Δυσκολίες ωστόσο –με αιχμή τα οικονομικά- αναμένονται και στην περίπτωση που είσαι ήδη δεσμευμένος/η.




ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά

Παρά την δεδομένη ευελιξία σου, η αντίθεση Άρη-Κρόνου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια εφ’ όλης της ύλης σύγκρουση με... οποιονδήποτε αντιτίθεται στις επιδιώξεις σου. Όσο όμως κι αν σε αυτήν την φάση σουείναι δύσκολο να συνεργαστείς, προσπάθησε τουλάχιστον να μην διαρρήξεις τις σχέσεις σου με άτομα που σου έχουν σταθεί. Ακόμη μάλιστα κι αν «ο κόμπος φτάσει στο χτένι» δεν έχεις παρά να εξασκήσεις τα επικοινωνιακά σου προσόντα, βρίσκοντας συμμάχους από την... εξέδρα!

Ερωτικά

Μια μάλλον απρόσμενη εξέλιξη μπορεί να σε συναρπάσει ή να σου δώσει την δυνατότητα να δεις με «άλλο μάτι» ένα πρόσωπο που μέχρι χθες σου φαινόταν αδιάφορο. Ωστόσο φαίνεται να υπάρχουν δεσμεύσεις που καθιστούν πολύ δύσκολη μια «κανονική» σχέση!




ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά

Η αντίθεση Άρη-Κρόνου σε καλεί να αμυνθείς απέναντι σε απαιτήσεις που καθιστούν την εργασία σου πιο δύσκολη αλλά και σε συμπεριφορές συναδέλφων που σε... ξεπερνούν! Σε κάθε περίπτωση αναζήτησε μια συμβιβαστική οδό που θα αφήσει κάθε πλευρά ικανοποιημένη. Και σε αυτό θα σε βοηθήσει η Δήμητρα στους Διδύμους, αφού η «δουλειά» της είναι να λύνει τις όποιες παρεξηγήσεις μέσω του διαλόγου. Παράλληλα όμως, καλό είναι να προσέξεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου.

Ερωτικά

Από... ενεργειακής απόψεως δεν φαίνεται να είσαι «στα καλύτερα σου» κι αν ζορίσεις τον εαυτό σου προσπαθώντας να αποδείξεις την επάρκεια σου, είναι πιθανόν να μην αντεπεξέλθεις και να περιέλθεις τελικά σε δύσκολη θέση. Γι’ αυτό ξεκουράσου, κοιμήσου κι ύστερα... βλέπεις!




ΛΕΩΝ


Γενικά

Φαίνεται πως βρίσκεσαι στα πρόθυρα μιας σύγκρουσης που θα μπορούσε να διαταράξει τις ισορροπίες σου σε πολλούς τομείς, με αιχμή ωστόσο τα οικονομικά σου και τις σχέσεις σου με φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπο. Αντί όμως να προτάξεις την... υπερηφάνεια σου, είναι προτιμότερο να προβείς σε υποχωρήσεις για το κοινό καλό. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Διδύμους θα σου προσφέρει την ευκαιρία να «διασκεδάσεις» τα όποια προβλήματα μέσα από μια κοινή προσπάθεια.

Ερωτικά

Κάθεσαι πάνω σε «αναμμένα κάρβουνα», είτε επειδή κάποια πράγματα δεν προχωρούν με τον τρόπο και κυρίως με την... ταχύτητα που θα ήθελες, είτε λόγω μιας «απειλής» από κάποιον/α αντίζηλο. Ότι κι αν είναι, μην αντιδράσεις με βάση το θυμικό σου.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά

Η Δήμητρα στους Διδύμους σου θέτει διλήμματα για την καριέρα σου αλλά σου προσφέρει και τα κατάλληλα «κονέ» για να προχωρήσεις. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Κρόνου σε καλεί να τηρήσεις ίσες αποστάσεις ανάμεσα στα «πρέπει» και τα «θέλω» σου, είτε πρόκειται για ένα οικογενειακό, είτε για ένα επαγγελματικό ζήτημα. Ωστόσο αν νιώσεις καταπονημένος ή ότι σου λείπουν δυνάμεις καλό είναι να αποσυρθείς από το προσκήνιο αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να πάνε όλα στραβά.

Ερωτικά

Το ότι είσαι επιλεκτικός/η, μπορεί να έχει τελικά θετικές συνέπειες στην προσωπική σου ζωή σε βάθος χρόνου. Σήμερα βέβαια μπορεί να... αναθαρρήσεις από μια νέα γνωριμία αλλά τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν είναι πολλά και η άλλη πλευρά δεν έχει την αναγκαία υπομονή




ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Η αντίθεση Άρη-Κρόνου μπορεί να συμβάλλει σε εντάσεις ή ατυχήματα, ιδιαίτερα αν δεν είσαι συγκεντρωμένος/η σε αυτό που κάνεις. Είναι επίσης πιθανή η αντιπαράθεσή σου με ένα άτομο που είτε αγνοεί βασικούς κανόνες, είτε θέλει να κάνει του κεφαλιού του. Επιπλέον, καλό είναι να τσεκάρεις τον εξοπλισμό και τα τεχνικά μέσα που χρησιμοποιείς πριν σε αφήσουν... αμανάτι! Παράλληλα, με την Δήμητρα στους Διδύμους οι πληροφορίες που λαμβάνεις είναι μεν πολλές αλλά σίγουρα χρειάζονται αξιολόγηση.

Ερωτικά

Ο Δίας στο ζώδιό σου αυξάνει τους πειρασμούς, κάτι βέβαια που αν είσαι μόνος/η δεν σε «χαλάει» καθόλου, αρκεί βέβαια να μην εγείρεις υψηλές προσδοκίες. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μην εκτεθείς, πολύ περισσότερο που το έτερον ήμισυ θα σε κρίνει πολύ αυστηρά.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά

Η αντίθεση Άρη-Κρόνου μπορεί να σε βάλει σε δίλημμα σχετικά με μια αγορά ή την χρηματοδότηση μιας προσπάθειας, που δεν έχει εξασφαλισμένη την επιτυχία κι εδώ είναι που θα χρειαστείς σύνεση και στρατηγική. Αν πάλι πρόκειται για ένα οικονομικό θέμα στο οποίο εμπλέκεται κι ένα «δικό» σου άτομο δεν έχεις παρά να κινηθείς στα πλαίσια του «οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους». Παράλληλα, η Δήμητρα στους Διδύμους σε καλεί να εκμεταλλευτείς την δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η μπορεί να γνωρίσεις ένα «πολλά υποσχόμενο» άτομο, διατήρησε όμως τις επιφυλάξεις σου, μέχρι να «μετρήσεις» τον βαθμό της αξιοπιστίας του. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως σου ζητηθούν περισσότερες «ανάσες» ελευθερίας, κάτι που δεν θα πρέπει να παρεξηγήσεις.




ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά

Την ίδια στιγμή που η Δήμητρα στους Διδύμους σε ωθεί να αναζητήσεις διαύλους επικοινωνίας με τους άλλους, η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο δείχνει... πρόθυμη να σου βάλει «τρικλοποδιές», στις συνεργασίες σου αλλά τις σχέσεις με τους δικούς σου, κυρίως μέσω της στάσης κάποιων που επιθυμούν να σε έχουν υπό τον έλεγχο τους ή απλά τα θέλουν όλα δικά τους. Αυτό βέβαια μπορεί να δημιουργήσει έναν προσωρινό... πανικό αλλά σε κάθε περίπτωση το θέμα είναι να βρεις την μέση οδό.

Ερωτικά

Βρίσκεσαι σε «κατάσταση πολιορκίας» αλλά είναι τόσα τα διλήμματα, που το πράγμα για την ώρα δεν μπορεί να προχωρήσει. Συνέχισε λοιπόν να τηρείς στάση αναμονής κι άσε τους άλλους να πάρουν την πρωτοβουλία, διατηρώντας βέβαια από την πλευρά σου κάθε δικαίωμα... άρνησης!




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά

Η αντίθεση Άρη-Κρόνου σε καλεί να γίνεις πιο ρεαλιστής στις επιδιώξεις σου θυσιάζοντας ενδεχομένως κάποιες προοπτικές ή επιθυμίες σου αλλά και να αναδείξεις τις στρατηγικές-διοικητικές ικανότητές σου στον επαγγελματικό τομέα. Διαφορετικά κινδυνεύεις να «φορτωθείς» με ένα πλήθος υποχρεώσεων, που μάλιστα μπορεί να αντικρούει η μια την άλλη. Παράλληλα, με την Δήμητρα στους Διδύμους, θα έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις και να διαφημίσεις το έργο ή τις ιδέες σου.

Ερωτικά

Ο Κρόνος σε βάζει στην διαδικασία να απορρίπτεις όποιον ή όποια δεν φαίνεται να αντιπροσωπεύει το «τέλειο» για σένα, όμως όλη αυτή η εκ των προτέρων αξιολόγηση, που θυμίζει την «κλίνη του Προκρούστη» είναι μάλλον μια δικαιολογία για να μην κάνεις τελικά... τίποτα!




ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά

Η αντίθεση Άρη-Κρόνου ανακατεύει την «τράπουλα» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και προς στιγμήν μπορεί να δημιουργηθούν διάφορες παρεξηγήσεις που θα κάνουν την κατάσταση αρκετά «εύφλεκτη». Ωστόσο η παρουσία της Δήμητρας στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να βρεις τις κατάλληλες εναλλακτικές λύσεις για κάθε περίπτωση, έστω κι αν χρειαστεί να καταφύγεις σε μια διαιτησία. Από την άλλη πλευρά, αν έχεις παιδιά, οφείλεις να τα παρακολουθείς στενά αλλά και διακριτικά.

Ερωτικά

Είναι άλλο αυτό που επιζητάς εσύ κι άλλο εκείνο που θα περίμενε ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει. Γι’ αυτό μην βιάζεσαι να επιδείξεις το ενδιαφέρον σου με έναν τρόπο που τελικά θα απορριφθεί, μετατρέποντας ένα αρχικό «πλησίασμα» σε... μάχη μέχρις εσχάτων!




ΙΧΘΥΕΣ


Γενικά

Με την αντίθεση Άρη-Κρόνου, είτε θέσεις υπερβολικούς στόχους, είτε υποτιμήσεις τις πραγματικές σου δυνατότητες, το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό. Ευτυχώς βέβαια, υπάρχει και η μέση οδός, την οποία οφείλεις να ακολουθήσεις αν θες πραγματικά να πετύχεις στο έργο σου και να μην γίνεις «στόχος» ή «αποδιοπομπαίος τράγος». Παράλληλα, με την Δήμητρα στους Διδύμους, αν οι συσχετισμοί είναι σε βάρος σου, μπορείς απλά να αλλάξεις περιβάλλον ή να βάλεις και άλλους στο «κόλπο», διαμορφώνοντας νέες ισορροπίες.

Ερωτικά

Παρά το συγκρουσιακό κλίμα που υπάρχει γύρω σου, ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου δεν σκοπεύει να σε αφήσει απροστάτευτο/η και το ελάχιστο που μπορεί να κάνει για σένα είναι να σε μεταφέρει σε ένα ασφαλές περιβάλλον, περίπου όπως την... Ιφιγένεια, λίγο πριν θυσιαστεί!


Γιάννης Ριζόπουλος
astrology.gr
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση



Αφήστε το σχόλιό σας

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 27/5 Reviewed by Proklitikos on Σάββατο, Μαΐου 27, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.