Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 28/5 - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 28/5




Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια



ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου και παρότι κατά την διάρκεια της ημέρας ενδέχεται να υπάρξουν «σκαμπανεβάσματα», τελικά οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν.
Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωνας ίσως σε φέρει σε επαφή με άτομα ή κύκλους που στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν πολύ διαφορετικά πράγματα από αυτά που δηλώνουν κι από αυτήν την άποψη μια από κοινού δράση μπορεί να κρύβει παγίδες.

Ερωτικά

Ο Άρης και ο Πλούτωνας σε ωθούν να δοκιμάσεις κάτι πιο «πικάντικο», που όμως τελικά μπορεί να σου βγει «ξινό», ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα άτομο που δεν γνωρίζεις. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε οι σεξουαλικές αναζητήσεις σου θα ικανοποιηθούν χωρίς «παρατράγουδα»




ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο θα πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, καλό είναι όμως να λειτουργήσεις με βάση το ένστικτο και την διαίσθησή σου, ώστε να προστατευτείς από τις κακοτοπιές. Κι αυτό γιατί ενδέχεται να πέσεις πάνω σε μια «βρώμικη» συναλλαγή και να... μπλέξεις άσχημα! Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σου φέρει μια πολύτιμη πληροφορία γύρω από ένα οικονομικό ζήτημα, δίνοντας του τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις μια ευκαιρία, που δεν «βλέπει» σχεδόν κανείς.

Ερωτικά

Ένα «ραντεβού σο άγνωστο», ενδέχεται να κρύβει κινδύνους, γι’ αυτό φρόντισε να μείνεις μακριά από τέτοιου είδους προκλήσεις, όσο κι αν «φουντώσει» ο ερωτισμός σου. Στα πλαίσια βέβαια μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης, μπορείς να το... γλεντήσεις μέχρι τελικής πτώσεως!




ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά

Ο Άρης στο ζώδιό σου γίνεται «δίκοπο μαχαίρι», αφού από την μια πλευρά σε ωθεί να «σαρώσεις» τα πάντα, διεκδικώντας το καλύτερο για σένα από την άλλη όμως, φαίνεται πως κάποια πράγματα είναι προαποφασισμένα κι όσο κι αν υπολογίζεις στις δικές σου ικανότητες, άλλοι είναι που κρατούν «το μαχαίρι και το πεπόνι». Το πιθανότερο λοιπόν είναι να βρεθείς κόντρα σε «θεούς και δαίμονες» ή να βιώσεις ακραίες καταστάσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο συμβάλλει σε «καταλυτικές» εξελίξεις στα οικονομικά σου.

Ερωτικά

Ο Άρης στο ζώδιό σου σπέρνει στο διάβα σου άτομα γοητευτικά και «μυστηριώδη» που σίγουρα έχουν πολλά να δώσουν αλλά και να κρύψουν. Ίσως μάλιστα να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις αλλά αν είναι να μπλέξεις με μια «βρώμικη» προσωπικότητα, τότε να... σου λείπει το βύσσινο!




ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε κάνει πιο κυκλοθυμικό/η αλλά και «εμπνευσμένο/η», κάτι που σίγουρα θα έχει έναν δημιουργικό αντίκτυπο. Σε σχέση με τις επαγγελματικές συνεργασίες σου πάντως, πρόσεξε μήπως παγιδευτείς σε «στημένες» καταστάσεις, αφού ο ενεργός Πλούτωνας δεν... αστειεύεται! Αν όμως ψάξεις για να βρεις τι «παίζεται» στο παρασκήνιο, μπορείς να προλάβεις εξελίξεις που θα σε έβλαπταν. Επιπλέον καλείσαι να πάρεις μια σημαντική απόφαση αναφορικά με την υγεία ή την διατροφή σου.

Ερωτικά

Ο Άρης στους Διδύμους ενδέχεται να συμβάλλει σε μια σεξουαλική φόρτιση, που θα σε κάνει επιρρεπή σε κάθε είδους «αταξίες». Πρόσεξε όμως γιατί ένα ρίσκο που θα πάρεις ενδέχεται να σε φέρει σε δύσκολη θέση, ιδιαίτερα αν «στριμωχτείς» σε ένα μέρος από το οποίο η... διαφυγή σου δεν θα είναι εύκολη!




ΛΕΩΝ


Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να μείνεις για περισσότερο χρόνο μόνος/η, ώστε να βάλεις σε μια τάξη το «μέσα» σου. Επιπλέον ενδέχεται να σου δοθούν αφορμές για να φροντίσεις την υγεία και την διατροφή σου. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε παραπέμπει σε ίντριγκες που υφαίνονται στο φιλικό σου περιβάλλον, ίσως όμως και να σε στενοχωρήσει με μια εξέλιξη στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης. Επιπλέον, σε καλεί να είσαι πολύ πιο υποψιασμένος/η σε σχέση με τα όσα γίνονται στον χώρο της εργασίας σου.

Ερωτικά

Ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να σου... βάλει ιδέες για την σχέση σου, πρόκειται όμως είτε για επιπολαιότητα, είτε για κακεντρέχεια. Καλό είναι βέβαια κι εσύ να μην παίρνεις σοβαρά το οτιδήποτε σου «σερβίρουν», μέχρι να το διαπιστώσεις «ιδίοις όμμασι».




ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε βοηθά να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, ίσως μάλιστα κάποια από τα νέα πρόσωπα που θα γνωρίσεις να σου σταθούν σε ένα πρόβλημα. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωναςπαραπέμπει σε όχι εύκολες καταστάσεις που σχετίζονται με έναν «δικό σου» άνθρωπο κι αν θες να βρεθεί μια λύση θα πρέπει οπωσδήποτε να καταπολεμήσεις κάθε παθογένεια που «βγαίνει στην φόρα». Μάλιστα, ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να καθαρίσεις την «κόπρο του Αυγεία», όπου την... πετύχεις!

Ερωτικά

Την ίδια στιγμή που ο Άρης στους Διδύμους αναζητά νέες εμπειρίες, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε ωθεί να «παραδοθείς» ψυχή τε σώματι, σε κάθε περίπτωση όμως, πρόσεξε μήπως τελικά το μετανιώσεις ή την «πατήσεις» με ένα άτομο που ξέρει να «σερβίρει» καλά αυτό που... δεν είναι!




ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο προάγει τις φιλοδοξίες σου και σε κάνει πιο πρόθυμο/η να συνεργαστείς με άτομα που ναι μεν έχουν μια διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων αλλά από την άλλη πλευρά θα σου δώσουν τα μέσα για να πετύχεις τον στόχο σου.
Παράλληλα βέβαια, καλείσαι να αμυνθείς αποτελεσματικά απέναντι σε μεθοδεύσεις που θίγουν τις ισορροπίες στο σπίτι ή την οικογένειά σου, είτε πρόκειται για «συνωμοσίες» και έξωθεν παρεμβάσεις συγγενών, είτε για νομικού τύπου εξελίξεις.

Ερωτικά

Ο Δίας και η Αφροδίτη σου φέρνουν «κάθε καρυδιάς καρύδι», χωρίς ωστόσο να σε... υποχρεώνουν να ενδώσεις σε ένα πρόσωπο που σε πολιορκεί, ιδιαίτερα αν εσύ έχεις αλλού το μυαλό σου. Προοπτικές υπάρχουν βέβαια αλλά σε κάθε περίπτωση, το θέμα είναι να μην «κολλάς» και να χαίρεσαι την κάθε στιγμή σου.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο, θα σου προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για να «ξεσκάσεις» με καλή παρέα, ίσως μάλιστα να κάνεις κι ένα ενδιαφέρον ταξίδι. Παράλληλα, εκμυστηρεύσεις και αποκαλύψεις θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα για πράγματα που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά, τα οποία ενδέχεται να σχετίζονται με τα οικονομικά σου ή τις κινήσεις ενός συγγενικού σου προσώπου. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωναςπαραπέμπει στην ενασχόλησή σου με... μυστήρια κάθε είδους!

Ερωτικά

Ο Άρης και ο Πλούτωνας τονίζουν την σεξουαλικότητα σου, παράλληλα όμως αναπαράγουν και ευαισθησίες, που ίσως σε προβληματίσουν ή σε «κολλήσουν». Αν πάντως συμβεί οτιδήποτε την πιο... ακατάλληλη στιγμή, απλά χαλάρωσε και βγες από το «πρόβλημα».




ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σε κάνει πιο επιπόλαιο/η στην διαχείριση των οικονομικών σου κι ίσως τελικά να «πανικοβληθείς» διαπιστώνοντας ότι αδυνατείς να καλύψεις κάποιες από τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. Ωστόσο θα υπάρξουν και έσοδα, που θα σε επαναφέρουν στα... συγκαλά σου, ίσως μάλιστα να επωφεληθείς από ζημιές άλλων! Ωστόσο με τον Άρη απέναντί σου, οι συνεργασίες παραμένουν για σένα ένα μεγάλο «αγκάθι»και στην συγκεκριμένη φάση μόνον προβλήματα θα σου φέρουν.

Ερωτικά

Δείχνει μάλλον δύσκολο να συγκρατήσεις τις επιθυμίες σου, με συνέπεια να πάρεις ένα ερωτικό-σεξουαλικό ρίσκο, που τελικά θα φέρει τα πάνω-κάτω στην ζωή σου. Επιπλέον πρόσεξε μήπως παρασυρθείς από «ταξίματα» και πιστέψεις σε κάποιον/α που θέλει μόνον το... κορμί σου!




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, φέρνοντας σε κοντά σε πρόσωπα που δείχνουν την διάθεση να συμβάλλουν θετικά σε πολλά από τα σχέδια σου, φαίνεται ωστόσο να υπάρχει και μια αστάθειαπου θα σε προβληματίσει.
Παράλληλα, με την συνδρομή του Άρη και του Πλούτωνα φαίνεται να δρομολογείται ένα... γενικό ξεκαθάρισμα στην δουλειά σου, επειδή όμως κάποιος/α προσπαθεί να χειραγωγήσει τα πράγματα επ’ ωφελεία του/της, καλό είναι να είσαι πιο υποψιασμένος/η.

Ερωτικά

Με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου να παραπέμπει σε καταστάσεις «ηφαιστειακού» τύπου, μπορεί να ζήσεις μια εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη, ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα πρόσωπο που σχετίζεται με την δουλειά σου. Φρόντισε ωστόσο να λάβεις όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας.




ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα της καθημερινότητας αλλά και να φροντίσεις περισσότερο για την υγείακαι την διατροφή σου. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να προκαλέσει μια «αβαρία» στην δουλειά σου που δεν... σηκώνει ημίμετρα. Παράλληλα, σε προειδοποιεί ότι στο περιβάλλον σου μπορεί να υπάρχει και κάποιος/α, που σου κάνει «τα γλυκά μάτια» αλλά στην πραγματικότητα είτε σε εχθρεύεται, είτε προσπαθεί να σε χειραγωγήσει.

Ερωτικά

Ο ερωτισμός σου «πιάνει ταβάνι», ωστόσο, ο Άρης στους Διδύμους ίσως σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο, που μπορεί να παίζει «περίεργο» ρόλο σε σχέση με μια επαγγελματική σου υπόθεση. Πρόσεξε λοιπόν μήπως πάνω στην «ροή» αποκαλύψεις κάποιο πολύτιμο μυστικό σου.




ΙΧΘΥΕΣ


Γενικά

Με την Σελήνη στον Καρκίνο, η φροντίδα των αγαπημένων σου προσώπων φαίνεται να είναι η βασική προτεραιότητα σου, μπορείς όμως να αφιερώσεις και περισσότερο χρόνο σε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν ή προάγουν την δημιουργικότητα σου.
Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωνας παραπέμπει σε κάποιες εκβιαστικές πρακτικές, που σχετίζονται είτε με την καριέρα σου, είτε με την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα σε αυτές να πρωταγωνιστούν άτομα που από πλευράς σου λογίζονται ως «φιλικά διακείμενα».

Ερωτικά

Τα μηνύματα που λαμβάνεις είναι θετικά κι ίσως έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς από την προτίμηση που δείχνει κάποιος/α στο πρόσωπο σου, φαίνεται όμως ότι όλα τα καλά αρχίζουν και τελειώνουν σε υλικό-σeξουαλικό επίπεδο, οπότε περιόρισε τις συναισθηματικές προσδοκίες σου.



Γιάννης Ριζόπουλος
astrology.gr
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση



Αφήστε το σχόλιό σας

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 28/5 Reviewed by Proklitikos on Κυριακή, Μαΐου 28, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.