Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 31/5 - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 31/5




Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Η Δήμητρα στους Διδύμους μπορεί να ενισχύσει τις πιθανότητες για ένα ταξίδι αλλά και να σε βοηθήσει να προμηθευτείς ρούχα και αξεσουάρ που θα σε κάνουν να νιώσεις άνετα με τον εαυτό σου. Επιπλέον, σε βοηθά να διαδώσεις τις ιδέες και το έργο σου. Παράλληλα, με την συνδρομή του Ερμή στον Ταύρο, τα οικονομικά σου βελτιώνονται ή τουλάχιστον υπάρχουν ενθαρρυντικά μηνύματα για την συνέχεια. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να βιαστείς να ξοδευτείς, πριν εισπράξεις τα αναμενόμενα.

Ερωτικά

Με την συνδρομή της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, η γοητεία σου κορυφώνεται κι αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να συναντήσεις ένα πρόσωπο που τρέφει για σένα δυνατά αισθήματα. Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση αναμένεται να... καλοπεράσεις από όλες τις απόψεις!




ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε κάνει πιο κοινωνικό/η και σε βοηθά να πετύχεις πιο εύκολα τους στόχους σου, κυρίως όμως αυτούς που έχεις ήδη «δουλεμένους». Αντίθετα, αν «ξανοιχτείς» σε δραστηριότητες που δεν κατέχεις, βασιζόμενος/η αποκλειστικά και μόνον σε υποσχέσεις ή την αισιοδοξία σου, τότε τα αποτελέσματα μπορεί να είναι πενιχρά. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να βρεις τις κατάλληλες «άκρες», προκειμένου να απαλλαγείς από οικονομικά άγχη κι αβεβαιότητες.

Ερωτικά

Το να ρισκάρεις με ένα πρόσωπο που δεν ξέρεις καν «από πού κρατά η σκούφια του» δεν είναι βέβαια και ό,τι το ασφαλέστερο αλλά σε πρώτη φάση φαίνεται ότι δεν θα έχεις πρόβλημα. Απλά, η περιπέτειά σου έχει μια, όχι και τόσο μακρινή, ημερομηνία λήξης.




ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά

Η Δήμητρα στο ζώδιό σου αναδεικνύει τα επικοινωνιακά προσόντα σου και προσθέτει «πόντους» στην διαπραγματευτική ισχύ σου. Ίσως μάλιστα να συνάψεις μια συμφωνία που θα μεγαλώσει αισθητά το target group στο οποίο απευθύνεσαι. Επιπλέον, σε καλεί να «ξανοιχτείς» σε νέες δραστηριότητες. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο δείχνει πρόθυμος να σου αποκαλύψει κάποιες πληροφορίες, που είτε θα σε βοηθήσουν να παρακάμψεις με ευκολία τα όποια εμπόδια, είτε απλά θα σε... γλιτώσουν από επερχόμενους «μπελάδες».

Ερωτικά

Ο διαμεσολαβητικός σου ρόλος φαίνεται να αποδίδει καρπούς, αφού με την συμβολή σου κάποιοι φίλοι ή γνωστοί μπορεί να πάψουν να νιώθουν τόσο μόνοι. Ανάλογα οφέλη όμως ενδέχεται να αποκομίσεις κι εσύ, μέσα από παρέες ή συμμετέχοντας σε μια κοινωνική εκδήλωση.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά

Ο Ερμής στον Ταύρο προάγει την κοινωνική ζωή και τις φιλίες σου, επισημαίνοντάς σου ότι μερικά πράγματα μπορεί να γίνουν πιο εύκολα, με την συνδρομή των άλλων. Αν λοιπόν αντιμετωπίζεις πιέσεις, αντί να βασανίζεσαι μόνος/η σου και να «στύβεις» το μυαλό σου για μια λύση, δημοσιοποίησε το θέμα σου και δεν θα χάσεις. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Διδύμους βγάζει τα «άπλυτα» στη φόρα κι αν δεν έχεις να κρύψεις τίποτα, μπορείς να ελπίζεις στην αποκάλυψη ενός παρασκηνίου που δρούσε σε βάρος σου.

Ερωτικά

Με την Αφροδίτη στον 10ο φυσικό οίκο σου, οι ευκαιρίες δεν θα σου λείψουν αλλά με δεδομένο το ότι όλα «παίζονται» σε επίπεδο εντυπώσεων, φαίνεται κάπως δύσκολο να καταλήξεις σε κάτι το οριστικό. Αν όμως ακολουθήσεις τον δρόμο της καρδιάς σου, τότε στην πορεία θα δικαιωθείς!




ΛΕΩΝ


Γενικά

Ο Ερμής στον Ταύρο σου προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να φανείς πιο αποτελεσματικός/η στην δουλειά σου, αποκομίζοντας και σημαντικά οικονομικά οφέλη. Μπορείς ακόμη να αναζητήσεις την στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα, αφού στην παρούσα φάση θα λάβεις την υποστήριξη που ζητάς. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να εμπλουτίσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείς σε έναν συλλογικό φορέα ή να συμμετάσχεις σε κοινωνικά δρώμενα.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αναζητήσεις μια «αδελφή ψυχή» σε ένα ταξίδι ή μέσα από τη χρήση του διαδικτύου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως ήρθε η στιγμή να την ανανεώσεις, μέσα από απλές καθημερινές δράσεις ή μια εκδρομή.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά

Η Δήμητρα στους Διδύμους βοηθά την ανάδειξή σου και συμβάλλει θετικά στην επαγγελματική σου πρόοδο. Επιπλέον, φαίνεται πως μια συνεργασία ή συμφωνία θα σου αναπτερώσει το ηθικό. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να πολλαπλασιάσεις τις επαφές σου με τον «έξω κόσμο», αφού μπορεί να έχεις άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Επίσης, ευνοούνται τα ταξίδια και οι σπουδές ενώ μπορεί να ωφεληθείς από την απόκτηση ή την χρήση ενός μέσου, που θα κάνει την ζωή σου ευκολότερη.

Ερωτικά

Ίσως σου γίνει μια ενδιαφέρουσα «κρούση», η οποία τουλάχιστον θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα, ίσως μάλιστα να έχεις και μια όμορφη σεξουαλική εμπειρία. Από εκεί και ύστερα βέβαια, όσον αφορά την εξέλιξη της γνωριμίας σου, εσύ είσαι που «κρατάς και το πεπόνι και το μαχαίρι»!




ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Η Δήμητρα στους Διδύμους διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σου, προκειμένου να στήσετε από κοινού ένα ενδιαφέρον project. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο σε κάνει να βλέπεις πιο αισιόδοξα το οικονομικό σου μέλλον, αφού πέρα από τα... λόγια, μπορεί όντως να συμβάλλει σε μια άμεση αύξηση των εσόδων σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις κάποιες αγορές που θα σου φανούν χρήσιμες ή να διαθέσεις πόρους για σπουδές και ταξίδια.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Κριό σε φέρνει πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κι αν πραγματικά το επιθυμείς, μπορείτε να αποκτήσετε μια στενότερη σχέση, Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να την ανανεώσεις μέσα από δράσεις που προσφέρουν αμοιβαία ευχαρίστηση.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά

Ο Ερμής στον Ταύρο ευνοεί τις συνεργασίες σου κι αν δυσκολεύεσαι να κάνεις κάτι μόνος/η σου, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να εναποθέσεις τις ελπίδες σου σε άλλους/ες, που όχι μόνον θα σε βγάλουν από το όποιο αδιέξοδο, αλλά θα σου προσφέρουν και επιπλέον προοπτικές. Ακόμη μπορείς να διαδώσεις είτε τις ιδέες είτε το έργο σου, προσδοκώντας την μέγιστη δυνατή ανταπόκριση. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Διδύμους μπορεί να συμβάλλει στην δημοσιοποίηση οικονομικών στοιχείων που σε ενδιαφέρουν.


Ερωτικά

Σήμερα είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που πέρα από την οικονομική ισχύ που διαθέτει, τρέφει για σένα τα καλύτερα συναισθήματα, Ίσως μάλιστα όλα αυτά να γίνουν αφορμή για μια κοινή συμπόρευση και σε επαγγελματικό επίπεδο.




ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά

Η Δήμητρα στους Διδύμους δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για μια γόνιμη συνεργασία, ικανή να σου προσφέρει λύσεις στα προβλήματά σου. Επιπλέον, μπορείς να ωφεληθείς από κάθε είδους διαπραγμάτευση. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Ταύρο οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να «στήσεις» μια δουλειά και να βρεις πρόσωπα με τα οποία θα μπορούσες να έχεις μια γόνιμη συνεργασία. Μην χάσεις λοιπόν την ευκαιρία για να βάλεις μπροστά ιδέες και σχέδια ή να αναζητήσεις υποστηρίξεις που θα απλοποιήσουν κατά πολύ τα πράγματα.

Ερωτικά

Σήμερα μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο σου αρέσει αλλά διαθέτει και αρκετά πρακτικά προσόντα. Κι αν θες πραγματικά να «ξεκλειδώσεις» την καρδιά του, θα πρέπει πρώτα να δείξεις ότι μπορείς να προσφέρεις κι εσύ τις υπηρεσίες σου όποτε τις χρειάζεται.




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά

Η Δήμητρα στους Διδύμους ευνοεί τις εργασιακές σου σχέσεις, αν μάλιστα επικαλεστείς το αίσθημα δικαίου των άλλων, μπορεί να κερδίσεις πολλά περισσότερα από όσα υπολόγιζες αρχικά. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπογράψεις μια σύμβαση έργου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο μπορεί να σε αναζωογονήσει μέσα από παιχνίδια και δημιουργικές δράσεις, εξυπηρετώντας συνάμα και τις πιο «ωφελιμιστικές» αναζητήσεις σου. Αν πάλι έχεις παιδιά, ενδέχεται να χαρείς από μια επιτυχία τους.

Ερωτικά

Το κλίμα βελτιώνεται ακόμη περισσότερο κι αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να κάνεις μια «βολιδοσκόπηση», που απ’ ό,τι φαίνεται θα σε δικαιώσει. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε απλά «φτιάξε ατμόσφαιρα» και διασκέδασε το με το ταίρι σου!




ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά

Ο Ερμής στον Ταύρο ευνοεί τα σχέδιά σου, είτε σκοπεύεις να αντλήσεις πληροφορίες και υλικό είτε απλά να διασκεδάσεις, αφήνοντας κατά μέρος έγνοιες και σκοτούρες. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει μια γενική πρόοδος σε υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια σου, ενώ η ημέρα προσφέρεται και για μια αναδιάταξη του χώρου σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Διδύμους σε καλεί να αξιοποιήσεις τα πλεονεκτήματα της συλλογικής δουλειάς, ίσως μάλιστα μέσα από αυτήν να διευρυνθούν οι επιλογές σου και σε προσωπικά θέματα!

Ερωτικά

Η ζωή σου προσφέρει απλόχερα τις ευκαιρίες της κι αν είσαι μόνος/η θα βρεθείς στην ευχάριστη θέση να διαλέξεις ανάμεσα στο καλό και το... καλύτερο! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως δυσκολευτείς να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε αυτό που θέλεις κι εκείνο που απαιτεί το savoir vivre.




ΙΧΘΥΕΣ


Γενικά

Η Δήμητρα στους Διδύμους σε φέρνει πιο κοντά με τους οικείους σου, ίσως μάλιστα να διευθετηθούν ζητήματα που στο αμέσως προηγούμενο διάστημα αποδείχτηκαν «ακανθώδη». Επιπλέον, είναι πιθανό να αλλάξεις «έδρα». Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο μπορεί να σε βοηθήσει να λύσεις ένα σημαντικό πρόβλημά σου ύστερα από την μεσολάβηση ενός συγγενή ή ενός γνωστού. Αν μάλιστα χρειάζεσαι οτιδήποτε σχετικό με την επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σου, έχεις πιθανότητες να το αποκτήσεις με καλούς όρους.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να «βγεις από το καβούκι σου», αφού εκεί έξω σε περιμένει μια νέα γνωριμία! Τα δεδομένα μάλιστα θα σε κάνουν να ελπίζεις σε μια περαιτέρω σύσφιξη σχέσεων, καλό είναι όμως να κινηθείς άμεσα, αφού η Αφροδίτη στον Κριό δεν αντέχει τις καθυστερήσεις!


Γιάννης Ριζόπουλος
astrology.gr
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση



Αφήστε το σχόλιό σας

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 31/5 Reviewed by Proklitikos on Τετάρτη, Μαΐου 31, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.