Κάνε… κλικ για περισσότερα παιδικά χαμόγελα! - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Κάνε… κλικ για περισσότερα παιδικά χαμόγελα!





Οι ρυθμοί με τους οποίους ζούμε πια μας αποξενώνουν. Μας αποσπούν από την πιο σημαντική σύνδεση με τους ανθρώπους γύρω μας. Είτε πρόκειται για το στενό οικογενειακό περιβάλλον, είτε για τους συμπολίτες που χρειάζονται τη βοήθειά στήριξή μας.

Πόση μεγαλύτερη χαρά μπορείς να νιώσεις όταν μάθεις ότι χάρη στην πρωτοβουλία της Vodafone, Families for Families και τη συμβολή σου μικρά παιδιά θα έχουν ένα πιάτο ζεστό φαγητό; Ότι οικογένειες που έχουν ανάγκη, θα λάβουν ψυχολογική, συμβουλευτική μαθησιακή και υλική υποστήριξη από μία μικρή, δική σου, κίνηση; Ότι παιδιά και γονείς 520 οικογενειών θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν ψηφιακές δεξιότητες σε ειδικά εργαστήρια που θα δημιουργηθούν γι΄ αυτό το σκοπό, βιώνοντας ό,τι απολαμβάνουν πολλά άλλα παιδιά της ηλικίας τους; Μία από αυτές τις ενέργειες θα γίνει πραγματικότητα. Αρκεί να επιλέξεις ποια στηρίζεις περισσότερο με ένα κλικ στο www.familiesforfamilies.gr. Εκεί ψηφίζεις ποια δράση θέλεις να υλοποιήσει η Vodafone σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Οικογένειας, στις 15 Μαΐου.

Όση ικανοποίηση κι αν πιστεύουμε ότι μπορεί να αισθανθούμε με πολλά υλικά πράγματα, αυτή της προσφοράς και της αλληλεγγύης δεν συγκρίνεται με καμία άλλη. Θα το διαπιστώσεις αμέσως μόλις κάνεις ένα απλό κλικ, που όμως έχει τεράστια αξία. Λίγος χρόνος και διάθεση για ουσιαστική «σύνδεση» είναι οι δύο βασικές προϋποθέσεις για να χαρίσεις απλόχερα χαμόγελα σε οικογένειες. 


protothema.gr
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση


Ενημερωθείτε για τα νέα μας άρθρα πατώντας
στην σελίδα μας στο Facebook!



Αφήστε το σχόλιό σας

Κάνε… κλικ για περισσότερα παιδικά χαμόγελα! Reviewed by Giorgos on Δευτέρα, Μαΐου 15, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.