Ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό 14χρονης από τον πατέρα της (Βίντεο) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό 14χρονης από τον πατέρα της (Βίντεο)






Ένα βίντεο ντοκουμέντο παρουσίασε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή από τον άγριο ξυλοδαρμό 14χρονης από τον πατέρα της στα Χανιά Κρήτης.



Ένα βίντεο ντοκουμέντο παρουσίασε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή από τον άγριο ξυλοδαρμό 14χρονης από τον πατέρα της στα Χανιά Κρήτης.

Ο 56χρονος ο οποίος προφυλακίστηκε, φέρεται πως για χρόνια κακοποιούσε τόσο την σύντροφό του όσο και τα τέσσερα παιδιά του, όπως αποκάλυψε το Flashnews.gr.

Τελικά την περασμένη Παρασκευή η μητέρα του κοριτσιού βρήκε το κουράγιο και ζήτησε βοήθεια απο την αστυνομία. Κατήγγειλε τον άντρα της για ενδοοικογενειακή βία και τα βίντεο από την κακοποίηση των παιδιών - που προήλθαν από τις κάμερες που είχε τοποθετήσει ο ίδιος στο σπίτι για να ελέγχει την οικογένεια- φέρνουν στο φως της δημοσιότητας σκληρές εικόνες βίας.

Σε επικοινωνία με την εκπομπή του καναλιού Ε, η μητέρα του κοριτσιού αποκαλύπτει: “18χρόνια δέχομαι τέτοια συμπεριφορά. Φοβόμουν και στο παρελθόν που είχα μπει στη μέση για τσακωμό κατέληξα στο νοσοκομείο”, αποκάλυψε η γυναίκα και συμπλήρωσε: “Υπήρχαν παντού κάμερες. Ήμουν εσώκλειστη, δεν μπορούσα να πάω πουθενά μόνη. Τα παιδιά πήγαιναν μόνο στο σχολείο”.

Ακόμη, ανέφερε: “Τα παιδιά τα χτυπούσε από τα τέσσερα, πέντε χρόνια και μετά. Τα έβαζε τιμωρία και τα άφηνε στα κεραμίδια μόνα με ένα ποτήρι νερό”.




thetoc.gr
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση



Αφήστε το σχόλιό σας

Ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό 14χρονης από τον πατέρα της (Βίντεο) Reviewed by Proklitikos on Τετάρτη, Μαΐου 31, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.