Πρόγραμμα εκδηλώσεων now we move ΔΡΑΜΑΣ 2017 - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Πρόγραμμα εκδηλώσεων now we move ΔΡΑΜΑΣ 2017



Η καμπάνια του Now We MOVE είναι η μεγαλύτερη εκστρατεία στην Ευρώπη για την προώθηση του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης.


Ξεκίνησε το 2012 από τον Διεθνή Σύνδεσμο Αθλητισμού και Πολιτισμού (ISCA), και φέρνει τους ενδιαφερόμενους από τον τομέα του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης σε συνδυασμό με διάφορους άλλους τομείς για την αντιμετώπιση της επιδημίας φυσικής αδράνειας σε όλη την Ευρώπη. Ο γενικός στόχος της εκστρατείας είναι η ευαισθητοποίηση των ευρωπαίων πολιτών σχετικά με τα οφέλη του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης.

Το Τμήμα Προγραμματισμού, Ανάπτυξης & Οργάνωσης του Δήμου Δράμας στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής Καμπάνιας Now We Move - “MOVE WEEK” μέσα από μια δραστήρια συνεργασία με τοπικούς φορείς, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, οργανώσεις και πολίτες-εθελοντές-συμμετέχοντες, κινητοποιεί όλους τους Δραμινούς πολίτες να συμμετάσχουν στην εκστρατεία για την προώθηση του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης αντιμετωπίζοντας την σωματική αδράνεια του σύγχρονου ανθρώπου.

Με κεντρικό σύνθημα “DRAMA MOVES», καλούνται όλοι οι πολίτες να συμμετέχουν στις Δράσεις που θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:







Πληροφορίες σχετικά με την δράση μπορείτε να βρείτε στις παρακάτω ιστοσελίδες: · http://moveweek.eu/

και στη σελίδα του Τμήματος Προγραμματισμού του δήμου Δράμας https://www.facebook.com/Δήμος-Δράμας-Δνση-ΠΟΑ-Τμήμα-Προγραμματισμού-Ανάπτυξης-και-Οργάνωσης-739108262891483/?ref=aymt_homepage_panel.

Ευχαριστούμε θερμά για την συνδιοργάνωση την ΔΕΚΠΟΤΑ, την Δ/νση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτικών Ισότητας των Φύλων.

Ευχαριστούμε θερμά την Τροχαία Δράμας και την Διεύθυνση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την αμέριστη συνδρομή και υποστήριξή τους.

Ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα συμμετοχή και ελπίζουμε στη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών στις εκδηλώσεις.

Σας περιμένουμε!
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση


Ενημερωθείτε για τα νέα μας άρθρα πατώντας
στην σελίδα μας στο Facebook!



Αφήστε το σχόλιό σας

Πρόγραμμα εκδηλώσεων now we move ΔΡΑΜΑΣ 2017 Reviewed by Giorgos on Σάββατο, Μαΐου 27, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.