H στάση του αλόγου στο σeξ: To απωθημένο των γυναικών! (Εικόνα) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

H στάση του αλόγου στο σeξ: To απωθημένο των γυναικών! (Εικόνα)






Είναι η στάση που πολλές γυναίκες προτιμούν μιας και τους δίνει τη δυνατότητα να γίνουν κυρίαρχες στο ερωτικό παιχνίδι.




Ο άνδρας μένει ξαπλωμένος και η γυναίκα κάθεται πάνω του. Κουνά τη λεκάνη της ρυθμικά με την ένταση και το ρυθμό που εκείνη ορίζει, μπορεί επίσης να αλλάζει θέση.

Οι άνδρες θεωρούν τη στάση αυτή εξαιρετικά διεγερτικη μιας και μπροστά στα μάτια τους βλέπουν να ξεδιπλώνεται με χάρη και άνεση η σeξουαλική ταυτότητα της συντρόφου τους.






Ποιες στάσεις αρέσουν στην γυναίκα;


Η πρώτη μεγάλη, βαθιά είσδυση του πέους στον κόλπο της είναι κάτι ασύγκριτο για τη γυναίκα. Λεν είμαι σίγουρη ποια ψυχολογική σημασία έχει αυτό για τη γυναίκα, αλλά μου φαίνεται πως περικλείει μέσα του την «κατάκτηση της γυναίκας του» από τον άντρα και την παράδοση στον ανδρισμό του εκ μέρους της.

Κείμενο της θεραπεύτριας ειδικής σε ζητήματα ερωτικών σχέσεων Λουίζα Μπερντ.

Ολόκληρο το σεξουαλικό σενάριο μεταξύ άντρα και γυναίκας περιέχει μέσα του ένα στοιχείο ψευτομάχης. Ο άντρας κατακτά τη γυναίκα κι εκείνη υποκύπτει. Εκείνος πραγματοποιεί μια κατάκτηση. Την αρπάζει, τη ρίχνει στο έδαφος και κάνει το όργανό του να εισδύσει στον κόλπο της. Και μόνο όταν εκείνη «δεχτεί το αναπόφευκτο», βρίσκει την ικανοποίηση στην «ήττα» της, την οποία περίμενε με αυξανόμενη ανυπομονησία.

Μην της την στερείτε. Αφήστε την να την απολαύσει πλήρως. Μην «ενεργοποιείστε» ευθύς αμέσως μετά την είοδυση. Μπορείτε να εισδύσετε σε όλο το μήκος σας και να μείνετε εκεί, ακίνητος, ενώ εκείνη απορροφά το απερίγραπτο συναίσθημα πληρότητας που της προσφέρατε.

Ενώ βρίσκεστε στη στάση αυτή απόλυτα ενωμένοι, με το στενότερο και σημαντικότερο αγκάλιασμα που είναι δυνατό να υπάρξει ανάμεσα στον άντρα και τη γυναίκα, μπορείτε να της εκφράσετε τον έρωτά σας με ένα σωρό τρόπους, όσους επιτρέπει τουλάχιστον η στάση σας. Πείτε της πόση απόλαυση νιώθετε. Εκφράστε της τον έρωτά σας γι’ αυτήν, βέβαιος πως μια γυναίκα ποτέ δεν κουράζεται από αυτά.




Αφήστε το σχόλιό σας

H στάση του αλόγου στο σeξ: To απωθημένο των γυναικών! (Εικόνα) Reviewed by Proklitikos on Κυριακή, Μαΐου 07, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.