Το «Αγκάθινο στέμμα» στη Δράμα - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Το «Αγκάθινο στέμμα» στη Δράμα
Το «Αγκάθινο στέμμα» στη Δράμα


Στη Δράμα βρέθηκε ο συγγραφέας Θεόφιλος Γιαννόπουλος για να συναντηθεί με το αναγνωστικό κοινό της πόλης την Πέμπτη 25 Μαΐου στο βιβλιοπωλείο "Πάτσης". Το μυθιστόρημα του "Το αγκάθινο στέμμα" από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του σημείωσε υψηλό αναγνωστικό ενδιαφέρον σε Ελλάδα και Κύπρο. 

Η θεματολογία του ιδιαίτερα πρωτότυπη και ευρηματική για την ελληνική λογοτεχνία. Πρόκειται για ένα κυνήγι θησαυρού έχοντας ως οδηγό ένα μυστηριώδες μισοκαμένο βιβλίο. Οι ήρωες θα συναντήσουν κατά την αναζήτησή τους πάμπολλες εκπλήξεις, καθώς θα πρέπει να λύσουν δύσκολους γρίφους και να εξηγήσουν ιδιαίτερα σύμβολα, που με την σύνδεσή τους και με τα διάσπαρτα στοιχεία και κειμήλια του παρελθόντος από το Βυζάντιο και την αρχαιοελληνική παράδοση, θα οδηγηθούν στην αλήθεια που αναζητούν. 

Η δράση και η πλοκή διατηρούν αμείωτη την αγωνία και τη δίψα του αναγνώστη από την αρχή έως το τέλος του βιβλίου . Το ταξίδι του συγγραφέα συνεχίστηκε στην Κομοτηνή και θα ακολουθήσει παρουσίαση του έργου στο φεστιβάλ βιβλίου στην παραλία Θεσσαλονίκης (10/6), στο φεστιβάλ βιβλίου στο Ν. Ηράκλειο Αθήνας (18/6) και παρουσίαση του βιβλίου στην Αθήνα στις 19/6.


Αφήστε το σχόλιό σας

Το «Αγκάθινο στέμμα» στη Δράμα Reviewed by Giorgos on Κυριακή, Μαΐου 28, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.