Δείτε ποιο σημείο στα βιογραφικά προσέχουν περισσότερο οι εργοδότες - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Δείτε ποιο σημείο στα βιογραφικά προσέχουν περισσότερο οι εργοδότες

Ακολουθήστε μας στο facebook:



Η παρακάτω πληροφορία σίγουρα σε ενδιαφέρει, κυρίως αν ψάχνεις δουλειά.


Τα γραφεία προσωπικού λαμβάνουν καθημερινά πάρα πολλά βιογραφικά, συνεπώς πρέπει να κάνεις τη διαφορά. Υπάρχει λοιπόν ένα σημείο του βιογραφικού στο οποίο πρέπει να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή.

Το πάνω μέρος του βιογραφικού. Κι αυτό, γιατί όταν κάποιος ανοίξει ένα συνημμένο αρχείο, τότε το πάνω μέρος «πιάνει» όλη την οθόνη του. Συνεπώς, πρέπει να του δώσεις ένα κίνητρο να συνεχίζει να το διαβάζει, αλλιώς θα πάει στο επόμενο.   Πρέπει λοιπόν το πάνω μισό μέρος του βιογραφικού να είναι όσο πιο ενδιαφέρον γίνεται.

Για παράδειγμα που μπορείς σε μερικές γραμμές, να αναφερθείς στα πιο δυνατά σου σημεία και τις εταιρείες που έχεις εργαστεί.

Ιδανικά η έμφαση πρέπει να δίνεται στον τελευταίο σου επαγγελματικό ρόλο, καθώς τους εργοδότες ενδιαφέρει τι έκανες στο πρόσφατο παρελθόν και όχι στο μακρινό. Πρέπει να αναφέρεσαι συγκεκριμένα σε ποια εταιρεία ήσουν, τι ακριβώς έκανες και τα επιτεύγματά σου.

Γι΄αυτόν τον λόγο, το βιογραφικό είναι καλό να ξεκινά από την πιο πρόσφατη δουλειά, και κλιμακωτά να πηγαίνει στην πιο παλιά.

umoney.gr
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση



Αφήστε το σχόλιό σας

Δείτε ποιο σημείο στα βιογραφικά προσέχουν περισσότερο οι εργοδότες Reviewed by Giorgos on Παρασκευή, Ιουνίου 02, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.