Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 25/6 - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 25/6


Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε θέλει πιο ανατρεπτικό και ρηξικέλευθο στις επιλογές σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια σου καλό είναι όμως να μείνεις στον εξωραϊσμό και την δημιουργία ατμόσφαιρας, αφού στα πιο πρακτικά θέματα το πιθανότερο είναι να γίνουν λάθη ή ακόμη και να χαθούν πράγματα. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να λάβεις όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας είτε στο σπίτι, είτε στο γραφείο σου, αφού καιροφυλακτούν οι... πονηροί!

Ερωτικά

Το να υιοθετήσεις έναν «ηρωικό» ρόλο με σκοπό να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα, αντίθετα μπορεί να διαπιστώσεις ότι έγινες πιόνι» σε σχέδια άλλων.




ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά

Ο Άρης στον Καρκίνο προσδίδει ένα πιο ζωηρό χρώμα στις μετακινήσειςκαι γενικότερα την επικοινωνία σου, αποκρύπτοντας μάλιστα κάθε τι το δυσάρεστο. Φαίνεται όμως ότι θα υπάρξουν και ακυρώσεις δραστηριοτήτων ή «ανεξήγητες» απώλειες εγγράφων αντικειμένων και αρχείων. Επιπλέον ενδέχεται να πέσεις θύμα κατασκοπίας ή παρακολούθησης! Από την άλλη πλευρά μπορείς να αφιερώσεις τον ελεύθερο χρόνο σου σε καλλιτεχνικές δράσεις. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό θα σε «σοκάρει» με μια αποκάλυψη.

Ερωτικά

Η έκδηλη προτίμηση προς το πρόσωπο σου σε «ανεβάζει», καλό είναι όμως να μην πάρεις τοις μετρητοίς όλα όσα σου υπόσχονται, αφού η «προσαρμογή» τους στην πραγματικότητα μπορεί να τα καταστήσει άκυρα.




ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να ονειρευτείς το καλύτερο, ίσως μάλιστα να δείξεις το ενδιαφέρον και την αγάπη σου μέσα από συγκεκριμένες προσφορές. Επιπλέον, με την έμπνευση που διαθέτεις μπορείς να κάνεις... θαύματα! Ωστόσο, παρότι ο Άρης στον Καρκίνο σε κάνει να νιώθεις πιο... πλούσιος/α, οφείλεις να είσαι προσεκτικός/η στις πιο «χοντρές» συναλλαγές σου, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο είτε να εξαπατηθείς, είτε να χάσεις χρήματα εξ αιτίας ενός λάθους. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό θα σου γνωρίσει κάποιες πολύ ιδιαίτερες προσωπικότητες.

Ερωτικά

Ο Ποσειδώνας σε βοηθά να κρύψεις ότι θεωρείς ενοχλητικό ή «ελάττωμα», ενώ με την δύναμη της φαντασίας σου μπορείς να «δεις» τα πράγματα όπως σου αρέσουν ή ακόμα καλύτερα να «φτιάξεις» μια υπέροχη ατμόσφαιρα!




ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά

Ο Άρης στο ζώδιο σου, σε κάνει πολύ πιο ενθουσιώδη, ίσως μάλιστα να σου δοθούν πολλές αφορμές για να αναδείξεις κάποιο από τα κρυφά ταλέντα σου. Να θυμάσαι όμως ότι τα περισσότερα από αυτά τα «σοβαρά» που σκέφτεσαι ή σχεδιάζεις τελικά δεν θα γίνουν. Καλό είναι λοιπόν να χαλαρώσεις, δίνοντας προτεραιότητα είτε στην διασκέδασή σου, είτε σε δράσεις που σχετίζονται με την βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σου ευεξίας. Μπορείς ακόμη να ασχοληθείς με κάτι καλλιτεχνικό τόσο σαν δημιουργός όσο και σαν θεατής ή απλός χρήστης.

Ερωτικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου αναμένεται να συμβάλλει σε μια αστάθεια στην διάθεση σου, όσο και σε εκείνη των άλλων απέναντι σου. Μην παίρνεις λοιπόν τίποτα σαν δεδομένο, αφού τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή.




ΛΕΩΝ


Γενικά

Ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να αναδείξει «πικάντικες» λεπτομέρειες ή «παραλειπόμενα» του παρασκηνίου. Και φυσικά μέσα σε όλα αυτά που θα μάθεις, υπάρχουν και υπερβολές ή ψέματα αλλά από την στιγμή που δεν θίγεσαι ουσιαστικά, κάτι τέτοιο έχει δευτερεύουσα σημασία. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να «κάνεις το καλό» παίρνοντας μια ανθρωπιστική πρωτοβουλία. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό θα συμβάλλει στην ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου και την προμήθεια διαφόρων αξεσουάρ.

Ερωτικά

Το ερωτικό «ντοπάρισμα» έχει κι αυτό τις παρενέργειες του κι όπως σήμερα «φουσκώνεις» από ευτυχία, αύριο μπορεί να «σέρνεσαι» στα «πατώματα», πολύ περισσότερο αν βιώνεις ένα καθεστώς «παρανομίας».




ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά

Όσο παίρνεις την ζωή στα σοβαρά, κάθε φορά που ο Ποσειδώνας εμφανίζεται στο προσκήνιο έχεις κάθε λόγο να... ανησυχείς, αφού πολλά από αυτά που σχεδιάζεις «πέφτουν στο κενό». Στην παρούσα φάση μάλιστα φαίνεται πως κινδυνεύεις να αποπροσανατολιστείς από τα «τερτίπια» φίλων ή συνεργατών, που είτε ζουν στον... κόσμο τους, είτε προσπαθούν να σου «χρυσώσουν το χάπι». Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να εντρυφήσεις στις τέχνες. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό δίνει το «σήμα» για μια ανατροπή στα οικονομικά σου.

Ερωτικά

Τα ψέματα, είτε αποσκοπούν στο να κρύψουν μια πραγματικότητα από κάποιον/α που δεν την αντέχει, είτε είναι μέρος ενός σχεδίου ολικής παραπλάνησης και η αλήθεια είναι ότι τείνεις να πάθεις ή να κάνεις το... δεύτερο!




ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να συμμετάσχεις σε κάποιου είδους «σταυροφορία», όπως όμως συμβαίνει συχνά σε ανάλογες περιπτώσεις, πίσω από την «βιτρίνα» υπάρχουν κάποιοι/ες που κερδίζουν εκμεταλλευόμενοι/ες τα οράματα και την καλοπροαίρετη διάθεση των άλλων, γι’ αυτό... πρόσεχε! Μπορείς βέβαια να αρχίσεις να κάνεις όνειρα και σχέδια για το μέλλον, όλα αυτά όμως μπορούν να χρησιμέψουν μόνον για να βελτιώσουν την ψυχολογία σου. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό αλλάζει το πλαίσιο μιας συνεργασίας σου.

Ερωτικά

Αν έχεις «πονηρές» προθέσεις καλό είναι να... κάτσεις φρόνιμα, αφού όσο κι αν νομίζεις ότι θα «πιάσει» η στρατηγική της παραπλάνησης απέναντι στους άλλους, αργά ή γρήγορα η αλήθεια θα λάμψει και θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα!




ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά

Ο Άρης στον Καρκίνο σου δίνει περισσότερες αφορμές για να ταξιδέψεις ή απλά να «εξέλθεις» αναζητώντας περισσότερες χαλαρές στιγμές. Ας μην χάσεις λοιπόν την ευκαιρία να ξεχάσεις προσωρινά όλα εκείνα που σε «βαραίνουν». Ίσως μάλιστα να μάθεις κάτι ευχάριστο ή να συναντήσεις ένα πρόσωπο που διάκειται πολύ ευνοϊκά απέναντί σου κι ας... μην είναι! Επιπλέον όμως είσαι επιρρεπής στο να πέσεις θύμα μιας μάλλον απατηλής υπόσχεσης. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό «ψήνεται» για αλλαγές και ανατροπές στα εργασιακά σου.

Ερωτικά

Ο Ποσειδώνας σου «γνέφει» να εμπλακείς σε μια «κρυφή» σχέση και βέβαια είναι στο χέρι σου να αποδεχθείς ή όχι μια τέτοια κατάσταση. Αν όμως δεν είσαι μόνος/η, ίσως διαπιστώσεις ανάλογες... τάσεις και στο ταίρι σου!




ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά

Το να ονειρεύεσαι πλούτη και μεγαλεία, είναι κάτι που σίγουρα μπορεί να σε εμψυχώσει, κρύβει όμως και κάποιους κινδύνους. Κι αν αποφασίσεις να κινητοποιηθείς προσδοκώντας κάποιο κέρδος, τελικά μπορεί να διαπιστώσεις ότι ματαιοπονείς ή έχεις πέσει θύμα μιας «καραμπινάτης» απάτης! Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να προσδώσεις στον χώρο σου ένα πιο «αιθέριο» στιλ και να αναπτύξεις ανθρωπιστικές δράσεις. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό θα σου γνωρίσει ένα ξεχωριστό άτομο.

Ερωτικά

Ο Άρης «φουντώνει» τον ερωτισμό σου και με την συνδρομή του Ποσειδώνα είσαι έτοιμος να «ταξιδέψεις» στον ερωτικό παράδεισο σου, ανεξάρτητα μάλιστα από την ανταπόκριση που θα λάβεις από το ταίρι σου!




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά

Ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να ενεργοποιήσει μια πρόταση συνεργασίας, ωστόσο καλό είναι να την απορρίψεις, όσα θεωρητικά πλεονεκτήματα κι αν συγκεντρώνει, αφού στην καλύτερη περίπτωση απλά δεν θα υλοποιηθεί, ενώ στην χειρότερη μπορεί να είναι μέρος ενός σχεδίου παραπλάνησης. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας σου συνιστά να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η απέναντι στους άλλους, αφού φαίνεται να κινούνται με σκοπιμότητα. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό σε καλεί να αλλάξεις οικογενειακό περιβάλλον.

Ερωτικά

Με τον Άρη και τον Ποσειδώνα να «παρεμβαίνει» στα προσωπικά σου, το δίλημμα που σου τίθεται είναι αν θα εμφανίσεις στους άλλους ένα «εξωραϊσμένο» πρόσωπο ή αν απλά θα προσποιηθείς τον/την αφελή, προκειμένου να μάθεις περισσότερα!




ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά

Ο Άρης στον Καρκίνο σηματοδοτεί εξελίξεις στα εργασιακά σου, καλό είναι όμως να αφήσεις τις «υψηλές» φιλοδοξίες σου κατά μέρος, αφού τα φαινόμενα απατούν και το πιθανότερο είναι να κινηθείς με λάθος τρόπο ή να εξαπατηθείς. Επιπλέον πρόσεξε μήπως χαθούν χρήματα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να αξιοποιήσεις κάθε φυσικό συστατικό που σε βοηθά να αποτοξινωθείς σωματικά και ψυχικά. Παράλληλα ο Ουρανός στον Κριό σε παραπέμπει σε μια μάλλον απρόβλεπτη καθημερινότητα.

Ερωτικά

Ίσως να ονειρεύεσαι έναν κόσμο που ο έρωτας είναι γνήσιος και άδολος. Στον «αληθινό» κόσμο όμως κάποιος/α στο εργασιακό σου περιβάλλον, δείχνει πρόθυμος/η να εκμεταλλευτεί την εύνοια σου.




ΙΧΘΥΕΣ


Γενικά

Με το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, οι ελπίδες σου για κάτι καλό πολλαπλασιάζονται, ιδίως στην κατεύθυνση μιας καθημερινότητας χωρίς αισθητές πιέσεις. Μπορείς μάλιστα να κρύψεις οτιδήποτε θεωρείς ότι σε μειώνει. Επιπλέον, τονίζονται οι καλλιτεχνικές τάσεις σου. Στην περίπτωση όμως που πάρεις τα πράγματα πιο «ζεστά», καλό είναι να θυμάσαι πως η εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων έχει και τα... μεγάλα τρωτά της! Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό μπορεί να σου φέρει ένα απρόβλεπτο έσοδο.

Ερωτικά

Η κατάσταση στην προσωπική σου ζωή είναι μάλλον «ομιχλώδης» και τα καλά νέα είναι ότι η ικανότητα σου να υπεκφεύγεις θα σε βοηθήσει να ξεγλιστρήσεις από τις «κακοτοπιές». Με ανάλογο τρόπο όμως κινούνται και οι άλλοι!


Γιάννης Ριζόπουλος
astrology.gr
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση


Ενημερωθείτε για τα νέα μας άρθρα πατώντας
στην σελίδα μας στο Facebook!



Αφήστε το σχόλιό σας

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 25/6 Reviewed by Proklitikos on Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.