Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 3/6 - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Απόκτησε άδεια Security

Δείτε επίσης

recent

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 3/6

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα ΖώδιαΚΡΙΟΣ


Γενικά


Η Δήμητρα στους Διδύμους ενδέχεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αν όμως θέλεις να μην άγεσαι από εφήμερες καταστάσεις, θα πρέπει να αξιολογήσεις τα όσα ακούς και βλέπεις. Στον αντίποδα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να «ψαχτείς» εσωτερικά με τον τρόπο βέβαια που αρμόζει στις πεποιθήσεις ή τις αναζητήσεις σου κι αν νοιώσεις την ανάγκη να επισκεφτείς έναν «ιερό» τόπο, μην διστάσεις να το πράξεις. Είτε διαλογιστείς, είτε βιώσεις μια κατανυκτική εμπειρία, έχεις να κερδίσεις την εσωτερική σου γαλήνη και ισορροπία.

Ερωτικά


Ένα ερωτικό μήνυμα μπορεί να πάει σε λάθος αποδέκτη, οπότε πρόσεξε περισσότερο τις επιλογές σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια το σύμπαν ενδέχεται να σου αποκαλύψει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο μια μικρή απάτη που έχει γίνει σε βάρος σου.
ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά


Η Δήμητρα στους Διδύμους σε φέρνει προ μιας διαπραγμάτευσης στα οικονομικά σου, ιδιαίτερα αν αυτά εξαρτώνται από άλλους. Πρόσεξε όμως μήπως συνάψεις μια άκυρη συμφωνία. Παράλληλα, η διάθεσή σου να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου για έναν «ιερό» σκοπό, μπορεί τελικά να αποδειχθεί μια μεγάλη παγίδα, αφού με τις «ευλογίες» του Ποσειδώνα, ό,τι δώσεις, θα πάει υπέρ κάποιων «επιτήδειων», που ξέρουν καλά να εκμεταλλεύονται ανάλογες ευαισθησίες. Καλό είναι λοιπόν να διερευνήσεις εξονυχιστικά το θέμα, γλιτώνοντας κι άλλους από την κοροϊδία!

Ερωτικά


Κάτι «παίζει» στο παρασκήνιο αλλά αν δεν έχεις την τύχη να πέσεις πάνω του, ίσως αρχίσεις να αναλώνεσαι σε φανταστικά σενάρια του μυαλού σου, καταλήγοντας σε λανθασμένα συμπεράσματα. Αντίθετα, η διαίσθησή σου μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιο εύστοχη.
ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά


Η Δήμητρα στο ζώδιό σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις επικοινωνιακές δεξιότητές σου, προκειμένου να ανταποκριθείς με επιτυχία στις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας, κοινωνικές αλλά και προσωπικές. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε βοηθά να εμφανίσεις τα πράγματα, όπως σε βολεύει ή να εξωραΐσεις μια πραγματικότητα για να ξεφύγεις από ενδεχόμενες κακοτοπιές στη δουλειά σου. Ωστόσο, αν οι δικές σου προθέσεις είναι αγαθές μπορεί να μην συμβαίνει το ίδιο και με ένα άτομο που εξωραΐζει τις καταστάσεις, στοχεύοντας στην παραπλάνησή σου.

Ερωτικά


Αν έχεις την πεποίθηση ότι μπορείς να «δέσεις» τον άνθρωπό σου, κάνοντας διαρκείς υποχωρήσεις κι ελιγμούς, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς, αφού το μόνο που θα πετύχεις με αυτόν τον τρόπο είναι να βρεθείς αργά ή γρήγορα σε ακόμη πιο δύσκολη θέση.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά


Με την Δήμητρα στους Διδύμους καλείσαι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην υγεία και την διατροφή σου, ίσως μάλιστα να ενημερωθείς για ένα πρόγραμμα που σε αποτοξινώνει. Παράλληλα, πολλά «παίζονται στο παρασκήνιο αλλά επειδή, η λογική κρίση σου «κάνει νερά», μάλλον πρέπει να εμπιστευτείς περισσότερο την διαίσθηση σου, που μπορεί να σε προστατέψει από ποικίλες κακοτοπιές αλλά και να σε οδηγήσει κατευθείαν στον «στόχο», έστω και με έναν τρόπο που σου φαίνεται ανεξήγητος. Έχει βλέπεις κι ο Ποσειδώνας τον δικό του τρόπο να υλοποιεί ευχές!

Ερωτικά


Όσο κι αν προσπαθείς να πιέσεις τα πράγματα προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, να επιβάλλεις την λογική σου ή να ελέγξεις την ζωή ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει, το τελικό αποτέλεσμα μάλλον θα σε απογοητεύσει, αφού όλο και κάτι θα σου ξεφύγει!
ΛΕΩΝ


Γενικά


Η Δήμητρα στους Διδύμους σε κάνει πιο κοινωνικό/η και σου γνωρίζει κόσμο, αλλά είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να ξεδιαλέξεις «την ήρα από το σιτάρι». Παράλληλα, αν σου ζητηθεί να συνδράμεις οικονομικά σε μια υπόθεση να θυμάσαι ότι η σχέση του Ποσειδώνα με τα υλικά αγαθά δεν είναι και η καλύτερη κι από την στιγμή που μπλέκεται στην τσέπη σου, θα πρέπει να έχεις τον νου σου, ώστε να μην πλανηθείς και φυσικά να μην ξεχάσεις κάπου το πορτοφόλι σου. Κι αν επιμένεις να χάσεις χρήματα με κάποιον τρόπο, είναι προτιμότερο να τα χαρίσεις σε όποιον/α κρίνεις!

Ερωτικά


Ίσως κάνεις μια νέα γνωριμία αλλά ο αρχικός ενθουσιασμός σου μπορεί να κοπάσει εξ αιτίας κάποιων «κολλημάτων» ή «ελαττωμάτων», που θα διαπιστώσεις ότι έχει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κι επειδή κανείς δεν πρόκειται να αλλάξει κανέναν, αν δεν σου κάνει... ασ’το!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά

Η Δήμητρα στους Διδύμους ενεργοποιεί φιλοδοξίες και σχέδια, είναι βέβαιο όμως ότι θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς με άτομα που βλέπουν τα πράγματα αλλιώτικα από σένα, ώστε να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να διαδώσεις τις ιδέες και το έργο σου. Παράλληλα βέβαια, με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει άμεσα την κρίση σου αλλά και το σύνολο των δραστηριοτήτων σου, καλό είναι να έχεις τον νου σου σε ενδεχόμενες «ζαβολιές» των άλλων. Αν όμως «ακούσεις» την φωνή της διαίσθησής σου θα έχεις σίγουρα καλύτερα αποτελέσματα.

Ερωτικά


Το ότι έχεις την ικανότητα να συμβουλεύεις σωστά τους άλλους και να τους προτείνεις τις ενδεδειγμένες λύσεις για την προσωπική τους ζωή, δεν σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις το ίδιο και με αυτά που σε αφορούν άμεσα. Ψάξε λοιπόν για... σύμβουλο!
ΖΥΓΟΣ


Γενικά


Η Δήμητρα στους Διδύμους σε καλεί να μάθεις καινούρια πράγματα αλλά και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με άτομα ή φορείς του εξωτερικού, με προοπτική συνεργασίας. Παράλληλα όμως, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σου συνιστά να μη ζορίζεσαι με πράγματα που δεν γίνονται κι ίσως τελικά σε «πείσει», μέσα από τις ακυρώσεις ή τις αναβολές που θα προκύψουν, ιδιαίτερα στην δουλειά σου. Αν πάλι επιμείνεις να ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθη ή να πέσεις θύμα της αφηρημάδας σου.

Ερωτικά


Κατά την διάρκεια της ημέρας ίσως κληθείς να αναλάβεις για μια ακόμη φορά τον ρόλο του μεσολαβητή σε μια υπόθεση που δεν σε αφορά προσωπικά, αν όμως δεν είσαι μόνος/η. ίσως να υπάρξουν αντιδράσεις από τον άνθρωπο σου, που θα σε προτιμούσε πιο «δικό του».
ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά


Με τον Ποσειδώνα «παρόντα» στην ζωή σου, καλείσαι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στις καλλιτεχνικές ή τις πιο «υπερβατικές» αναζητήσεις σου, αφού εκεί μπορείς να φτάσεις σε ύψιστες δημιουργικές εκφράσεις. Από την άλλη πλευρά, σε σχέση με τα πρόσωπα που σε περιστοιχίζουν και νοιάζεσαι για αυτά φαίνεται να προκύπτει ένα θέμα εμπιστοσύνης, αφού άλλα λέει κι άλλα εννοούν. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Διδύμους σου προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για οικονομικές συνεργασίες, εδώ όμως είναι που ισχύει το «φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας»!

Ερωτικά


Και βέβαια μπορείς να φαντάζεσαι ό,τι θέλεις, αρκεί να μην το πιστέψεις στα σοβαρά κι αρχίσεις να κάνεις κινήσεις που θα σε εκθέσουν. Γενικά, οι πιθανότητες να παρεξηγήσεις ή να παρεξηγηθείς είναι μεγάλες, γι’ αυτό κράτα τις αποστάσεις σου, όσα ωραία κι αν σου τάζουν!
ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά


Η Δήμητρα στους Διδύμους βάζει τους «άλλους» στη ζωή σου κι όπως θα διαπιστώσεις, τίποτα σχεδόν δεν μπορεί να γίνει χωρίς τη σύμφωνη γνώμη τους. Ωστόσο, αντί να σε βοηθούν, φαίνεται να σε μπερδεύουν χειρότερα με τα καμώματά τους. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς μπορεί να συμβάλλει στην εξαφάνιση αντικειμένων από τον χώρο σου, πριν όμως βιαστείς να κατηγορήσεις κάποιον/α γι’ αυτό, σκέψου μήπως το λάθος είναι δικό σου. Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για νοικοκυριό, μπορείς όμως να προσδώσεις στο σπίτι σου μια καλλιτεχνική «αύρα».

Ερωτικά


Οι πειρασμοί σε «καταδιώκουν» κι ίσως είναι δύσκολο να αντισταθείς σε προτάσεις που φαντάζουν ως ειδυλλιακές. Ξέρεις όμως ότι στις πολιτικές προσέγγισης, ο καθένας προσπαθεί να δείξει έναν καλό εαυτό, που συνήθως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά


Η Δήμητρα στους Διδύμους σε καλεί να ασχοληθείς με επαγγελματικές υποθέσεις, φροντίζοντας πρωτίστως για την αρτιότερη δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα. Ίσως μάλιστα συνάψεις μια σύμβαση. Παράλληλα όμως, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς προσπαθεί να σε «διδάξει» ότι δεν πρέπει να παίρνεις τα πράγματα πολύ σοβαρά, ιδιαίτερα όταν δεν σου «βγαίνουν». Κι επειδή τα λάθη ή οι αβλεψίες είναι στο πρόγραμμα, όσο κι αν «σταθείς μπάστακας», χαλάρωσε και «πέτα» ψηλότερα από τα όποια προβλήματα, επιστρατεύοντας την αισιοδοξία και την πίστη σου στο καλύτερο.

Ερωτικά


Το ότι μπορείς να κρύψεις επιμελώς κάθε τι που θα μπορούσε να χαλάσει την εικόνα σου ή να ενοχλήσει τον άνθρωπό σου, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να φερθείς ανεύθυνα ή ασύδοτα, αφού κάποια στιγμή και το «έξυπνο πουλί» πιάνεται από την μύτη!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά

Η Δήμητρα στους Διδύμους σε βοηθά να περάσεις όμορφα και δημιουργικά κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, ίσως όμως να υπάρξει και μια δική σου επιπολαιότητα ως προς την αντιμετώπισή τους. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε καλεί να προσφέρεις ότι μπορείς σε άτομα που περνάνε δύσκολα ή έχουν την ανάγκη σου. Έτσι θα νοιώσεις κι εσύ καλύτερα, αποφεύγοντας μάλιστα κάποιες παγίδες στον οικονομικό τομέα, Γιατί αν προσηλωθείς στο πώς θα κερδίσεις περισσότερα, το πιθανότερο είναι να πέσεις θύμα κάποιων άλλων, που «ειδικεύονται» στις... απάτες!

Ερωτικά


Η Αφροδίτη στον Κριό ίσως συμβάλλει σε μια «ενδιαφέρουσα» γνωριμία, είτε κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, είτε απλά καθώς διεκπεραιώνεις κάποιες από τις καθημερινές σου ασχολίες. Επιπλέον, στα πλαίσια της επικοινωνιακής σου προσέγγισης, υπάρχει κι ένα ακόμη πεδίο «δράσης», το διαδίκτυο!
ΙΧΘΥΕΣ


Γενικά


Η Δήμητρα στους Διδύμους μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου, κάτι όμως που τελικά θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τους οικείους σου. Παράλληλα, ο φίλος σου, ο Ποσειδώνας, σε κάνει μεν να ονειρεύεσαι και να οραματίζεσαι αλλά «σπέρνει» στο διάβα σου άτομα που δεν μπορείς να τους έχεις καμία εμπιστοσύνη, όσο καλά κι αν «σερβίρουν» τον εαυτό τους. Καλό είναι λοιπόν να αποφύγεις να συνεργαστείς μαζί τους για οποιοδήποτε θέμα, αφού το πιθανότερο είναι να σε χρησιμοποιήσουν για ιδιοτελείς σκοπούς.

Ερωτικά


Στα προσωπικά σου υπάρχει μεν κινητικότητα αλλά η αλήθεια είναι ότι βρίσκεσαι πιο κοντά σε ένα «διαζύγιο», από ότι σε ένα «γάμο»! Μπορείς φυσικά για μια ακόμα φορά να... ποιήσεις την νήσσαν, αλλά, που θα πάει, κάποια στιγμή θα χρειαστεί να «δραπετεύσεις» μια και καλή.Γιάννης Ριζόπουλος
astrology.gr

Tags :


Αφήστε το σχόλιό σας

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 3/6 Reviewed by Proklitikos on Σάββατο, Ιουνίου 03, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.