Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 4/6 - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Απόκτησε άδεια Security

Δείτε επίσης

recent

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 4/6

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα ΖώδιαΚΡΙΟΣ


Γενικά


Η Σελήνη στον Ζυγό προσδίδει έναν ζωηρό αλλά και γόνιμο χαρακτήρα στις σχέσεις, τις συνεργασίες και την κοινωνική ζωή σου. Παράλληλα όμως, μια επαγγελματική υπόθεσή σου φαίνεται να «κολλάει» κι αν πρέπει να αποφασίσεις κάτι σήμερα, το πιο σοφό θα ήταν να αδιαφορήσεις για τα όσα συμβαίνουν, περιμένοντας καλύτερες ημέρες. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με λάθη, αβλεψίες ή απώλειες εγγράφων-αρχείων. Αν μάλιστα ταξιδέψεις, καλό είναι να έχεις πρόχειρη την οδική βοήθεια!

Ερωτικά


Η εκδήλωση ενδιαφέροντος προς το πρόσωπό σου, φαίνεται πως δεν είναι παρά ένα επικοινωνιακό «παιχνίδι», που μπορείς βέβαια να κρατήσεις στα «υπόψιν», χωρίς όμως να αποπροσανατολιστείς από το πρόσωπο που αποδεδειγμένα σε αγαπά και στέκεται στο πλάι σου.
ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά


Η Σελήνη στον Ζυγό διευρύνει τον κύκλο εργασιών σου και σε βοηθά να καταλήξεις στο σωστό, μέσα από ποικίλες διαβουλεύσεις. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να επηρεάσει την έκβαση μιας οικονομικής υπόθεσής σου, εμφανίζοντας προβλήματα εκεί που δεν υπήρχαν. Κι αν μπορείς να «παγώσεις» τις εξελίξεις, περιμένοντας βελτιώσεις, τότε έχει καλώς. Αν όμως πρέπει να αποφασίσεις σήμερα για κάτι, να ξέρεις ότι το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθη ή να παρασυρθείς σε απατηλές επιλογές.

Ερωτικά


Μυστικά και κουτσομπολιά «χρωματίζουν» την προσωπική σου ζωή, ίσως μάλιστα σου ζητηθεί κι ένα κρυφό ραντεβού, φαίνεται όμως ότι οι ουσιαστικές προτεραιότητές σου είναι επαγγελματικές-οικονομικές και τελικά δεν μένει και πολύς χρόνος για τα υπόλοιπα.
ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά


Ο ενεργός Ποσειδώνας σε πιέζει να «την κάνεις» από πιέσεις και προβλήματα, επιλέγοντας έναν πιο πνευματικό ή μεταφυσικό δρόμο. Αν όμως παραμείνεις στις «επάλξεις» της καθημερινότητας, τότε θα κληθείς να αντιμετωπίσεις μπερδεμένες καταστάσεις, που η επίλυσή τους απαιτεί «πονηριές» και μικρά ή μεγαλύτερα... ψέματα! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ζυγό σε βοηθά να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου, μέσα από δημιουργικές δράσεις, ενώ παραπέμπει και σε θετικές εξελίξεις στα προσωπικά σου.

Ερωτικά


Ίσως έχεις την διάθεση να αποδείξεις την αγάπη και το ενδιαφέρον σου με πολλά περισσότερα... λόγια, εξιδανικεύοντας καταστάσεις υπέρ το δέον. Στον αντίποδα βέβαια «πιστέψεις» πολύ σε ένα άτομο, το πιθανότερο τελικά είναι να διαψευστείς από τις εξελίξεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣΓενικά


Η Σελήνη στον Ζυγό τονίζει την ανάγκη σου να διαμορφώσεις ένα λειτουργικό περιβάλλον γύρω σου, ενώ παραπέμπουν και σε αλλαγές ή επισκέψεις στο σπίτι σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να σε βάλει σε έναν κύκλο «συνωμοσίας», με σκοπό να βοηθήσεις, κάτι όμως που εμπεριέχει τον κίνδυνο να την «πατήσεις» και να εκτεθείς εσύ τελικά, ιδιαίτερα αν δεν υπάρχουν «χαρτιά» και αποδείξεις για τον πραγματικό ρόλο σου! Αντίθετα, ένας καλλιτεχνικός ή πιο πνευματικός δρόμος δείχνει πολύ πιο ασφαλής και δημιουργικός.

Ερωτικά


«Δεν είδα, δεν ξέρω, δεν άκουσα»! Γιατί όταν μπλέκεσαι σε υποθέσεις άλλων, το πιθανότερο είναι να «λουστείς» τις συνέπειες μιας «συνενοχής», πέρα και ανεξάρτητα από τις πραγματικές σου προθέσεις, φρόντισε λοιπόν να κρατήσεις τις δέουσες αποστάσεις.
ΛΕΩΝ


Γενικά


Η Σελήνη στον Ζυγό τονίζει την ανάγκη σου να διαμορφώσεις ένα λειτουργικό περιβάλλον γύρω σου, ενώ παραπέμπουν και σε αλλαγές ή επισκέψεις στο σπίτι σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να σε βάλει σε έναν κύκλο «συνωμοσίας», με σκοπό να βοηθήσεις, κάτι όμως που εμπεριέχει τον κίνδυνο να την «πατήσεις» και να εκτεθείς εσύ τελικά, ιδιαίτερα αν δεν υπάρχουν «χαρτιά» και αποδείξεις για τον πραγματικό ρόλο σου! Αντίθετα, ένας καλλιτεχνικός ή πιο πνευματικός δρόμος δείχνει πολύ πιο ασφαλής και δημιουργικός.

Ερωτικά


«Δεν είδα, δεν ξέρω, δεν άκουσα»! Γιατί όταν μπλέκεσαι σε υποθέσεις άλλων, το πιθανότερο είναι να «λουστείς» τις συνέπειες μιας «συνενοχής», πέρα και ανεξάρτητα από τις πραγματικές σου προθέσεις, φρόντισε λοιπόν να κρατήσεις τις δέουσες αποστάσεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά


Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να επικεντρωθείς σε δράσεις πνευματικού ή καλλιτεχνικού χαρακτήρα. Γιατί κατά τα άλλα ρίχνει «ομίχλη» στα επαγγελματικά σχέδια αλλά και τις συνεργασίες σου, ενώ αναμένεται να δυσκολέψει αρκετά την καθημερινότητα σου με λάθη ή ακυρώσεις στις συναλλαγές σου, Επιπλέον, ίσως σου ζητηθεί να μεσολαβήσεις για μια υπόθεση, διακινδυνεύοντας ωστόσο να «θυσιαστείς» χωρίς νόημα. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί τα οικονομικά και τις αγορές σου.

Ερωτικά


Καλό είναι να μην θέσεις σήμερα ζητήματα που αφορούν στην σχέση σου κι έχουν να κάνουν με τις ευθύνες και τα δικαιώματα του καθενός, αφού το πιθανότερο είναι να προκύψει μια εντελώς απατηλή αίσθηση συμφωνίας. Δώσε λοιπόν στα πράγματα περισσότερο χρόνο.
ΖΥΓΟΣ


Γενικά


Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε βοηθά να διακριθείς και να αναδείξεις τα προσόντα σου, ειδικά στον χειρισμό «μπερδεμένων» καταστάσεων. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να μην αγνοήσεις κάποιους αντικειμενικούς περιορισμούς, που έχουν να κάνουν με τα εργασιακά σου και φαίνεται να έχουν νομικές προεκτάσεις. Επιπλέον, ίσως να προκύψει μια «εμπλοκή» με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, το οποίο προσπαθεί να περάσει «στην ζούλα» το δικό του, ενώ στις μετακινήσεις σου «απειλείσαι» από λάθη και αποπροσανατολισμούς.

Ερωτικά


Αν είσαι μόνος/η, θα συναντήσεις κάποιον/α που θα σε συγκινήσει, σε πρώτη φάση όμως ενδέχεται να υπάρξουν μεταπτώσεις και ασάφειες στην εξέλιξη της υπόθεσης σου, γι’ αυτό... έχε πίστη! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ζήσε με το ταίρι σου μια καλλιτεχνική εμπειρία.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά


Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να «κλέψεις» περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου, κάνοντας έναν απολογισμό των πεπραγμένων σου. Έτσι κι αλλιώς, η ημέρα δεν προσφέρεται για «ανοίγματα», τόσο στον οικονομικό τομέα, όσο και στις προσωπικές σου υποθέσεις. Αντίθετα, ο ενεργός Ποσειδώνας σου ζητά να είσαι προσεκτικός/η και να εξαντλήσεις την προνοητικότητα σου, αφού το πιθανότερο είναι να πέσεις πάνω σε «θολές» καταστάσεις που σίγουρα δεν είναι έτσι όπως σου παρουσιάζονται. Καλό είναι επίσης να μην εγγυηθείς για... κανέναν!

Ερωτικά


Οι αυξημένες υποχρεώσεις ή κάποιες «αναποδιές» μπορεί να σου στερήσουν την χαρά να περάσεις όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Σε κάθε περίπτωση όμως, έχεις τον τρόπο για να εξωραΐσεις την πραγματικότητα, όπως σε βολεύει!
ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά


Με τον Ποσειδώνα στις «επάλξεις» είναι πιθανό να τρέξεις «τζάμπα και βερεσέ», προκειμένου να καλύψεις προαπαιτούμενα που στην πραγματικότητα δεν υφίστανται. Επιπλέον, αν υπάρξει κάποιου είδους διαπραγμάτευση, να θυμάσαι ότι οι άλλοι δεν παίζουν με ανοικτά χαρτιά, αντίθετα υπάρχει μπόλικο παρασκήνιο! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ζυγό πιστοποιεί ότι γύρω σου υπάρχουν πρόσωπα πρόθυμα να σε στηρίξουν και για κάθε δυσκολία σου μπορείς να απευθυνθείς σε φίλους ή σε έναν συλλογικό φορέα.

Ερωτικά


Η προσωπική σου ζωή φαίνεται να βρίσκεται σε κρίση, κάτι που σήμερα μπορεί να επιβεβαιωθεί αφήνοντας σε με μια διάψευση στα χέρια! Από την άλλη πλευρά όμως, αν πιστεύεις πολύ στον άνθρωπό σου, τότε η αγάπη σου θα διώξει όλα τα σκοτάδια.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά


Η Σελήνη στον Ζυγό αναδεικνύει τον κεντρικό σου ρόλο σε μια υπόθεση και σε βοηθά να «λάμψεις» με την παρουσία σου. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να θέσει σε δοκιμασία τις εργασιακές σχέσεις σου, ακόμη όμως κι αν στενοχωρηθείς από την μη τήρηση του fair play, κράτα το ότι θα έχεις πια μια καθαρή εικόνα για το ποιος/α ή τι αποδίδει καλύτερα. Επιπλέον, αν ταλαιπωρηθείς από ένα θέμα υγείας, να ξέρεις ότι πρόκειται για κάτι ψυχοσωματικό, που δεν θα περάσει με μια «συνήθη» αγωγή.

Ερωτικά


Αν ζεις μαζί με το ταίρι σου, τότε δεν σε εμποδίζει τίποτε για να περάσετε μια «αισθησιακή» Κυριακή, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικεντρωθείς σε ψυχαγωγικές δράσεις με καλλιτεχνικό περιεχόμενο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά


Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο, ενώ δεν αποκλείεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου. Κατά τα άλλα βέβαια, με τον Ποσειδώνα να «κάνει παιχνίδι», ένα άτομο που εμπιστεύεσαι και «ποντάρεις» πολλά επάνω του, φαίνεται να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου, αναδεικνύοντας ένα θέμα εμπιστοσύνης. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, καλείσαι να «σκύψεις» πάνω στα προβλήματα τους και να τα εμψυχώσεις, ώστε να μειώσεις ή να ακυρώσεις κάθε αίσθημα αποτυχίας.

Ερωτικά


Είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, υπό τις παρούσες συνθήκες θα ήταν λάθος να θεωρήσεις ότι η ερωτική σου ζωή είναι η «πεμπτουσία» της ύπαρξής σου, αφού κινδυνεύεις να εμπλακείς σε έναν φαύλο κύκλο απόδοσης ευθυνών για όλα εκείνα που δεν πήγαν καλά.
ΙΧΘΥΕΣ


Γενικά


Όσο κι αν για κάποιους/ες η τάση σου να εθελοτυφλείς και να κρύβεις τα προβλήματα «κάτω από το χαλί», δεν κρίνεται ως σωστή, τελικά μπορεί να σε απαλλάξει από άμεσες πιέσεις κι ίσως να είναι καλύτερα έτσι. Επιπλέον όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας δημιουργεί κινδύνους κλοπής στο σπίτι ή τον χώρο σου, ιδιαίτερα αν φιλοξενήσεις κάποιον/α, που δεν ξέρεις! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε βοηθά να «τρέξεις» μια οικονομική υπόθεσή σου ή να ρυθμίσεις φορολογικά-ασφαλιστικά ζητήματα.

Ερωτικά


Σήμερα μπορεί να ταλαιπωρηθείς από συναισθηματικές μεταπτώσεις κι είναι πολύ εύκολο να βρεθείς από τους «επτά ουρανούς» στα «πατώματα» ή το αντίστροφο. Και το πράγμα βέβαια θα... χειροτερέψει αν δεν μπορέσεις να αποστασιοποιηθείς από καταστάσεις που σε φθείρουν.Γιάννης Ριζόπουλος
astrology.gr

Tags :


Αφήστε το σχόλιό σας

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 4/6 Reviewed by Proklitikos on Κυριακή, Ιουνίου 04, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.