Προκαταρκτικά: Ποιο είναι το πιο ευαίσθητο σημείο του γυναικείου σώματος; - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Προκαταρκτικά: Ποιο είναι το πιο ευαίσθητο σημείο του γυναικείου σώματος;




Μπορεί το σeξ σε γενικές γραμμές να μην υπακούει σε κανόνες και στερεότυπα, φαίνεται όμως ότι τα γούστα των γυναικών συγκλίνουν σε ορισμένα σημεία και αυτό μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στους άντρες!



Περισσότερες από 2.000 γυναίκες συμμετείχαν σε έρευνα για το σeξ και, μεταξύ άλλων, ερωτήθηκαν ποιες είναι οι αγαπημένες τους ερωτογενείς ζώνες κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών. 

Δείτε τι απάντησαν!




Πέρα από την ευρύτερη περιοχή των γεννητικών οργάνων, το 39% των γυναικών δήλωσαν πως η σκουρόχρωμη επιδερμίδα γύρω από τη θηλή (άλως) αποτελεί κορυφαία ερωτογενή ζώνη που ο άντρας μπορεί να «εκμεταλλευτεί» κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών.

Ο λαιμός βρέθηκε επίσης αρκετά ψηλά στη λίστα, με το 28% των γυναικών να δηλώνουν ότι είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία στο σώμα τους.

Λιγότερο «δημοφιλή» σημεία ήταν το εσωτερικό των μηρών (17%) και τα αφτιά (10%).

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από το Men's Health σε συνεργασία με αναγνώστριες του Women's 
Health.


onmed.gr
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση


Ενημερωθείτε για τα νέα μας άρθρα πατώντας
στην σελίδα μας στο Facebook!



Αφήστε το σχόλιό σας

Προκαταρκτικά: Ποιο είναι το πιο ευαίσθητο σημείο του γυναικείου σώματος; Reviewed by Proklitikos on Κυριακή, Ιουνίου 04, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.