Θεσσαλονίκη: Τρία ανήλικα έζησαν τον εφιάλτη στα χέρια του πατέρα τους - Τα εξανάγκαζε με τη βία στην επαιτεία - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Απόκτησε άδεια Security

Δείτε επίσης

recent

Θεσσαλονίκη: Τρία ανήλικα έζησαν τον εφιάλτη στα χέρια του πατέρα τους - Τα εξανάγκαζε με τη βία στην επαιτεία










Έναν εφιάλτη έζησαν, τρία ανήλικα παιδιά στη Θεσσαλονίκης, καθώς , ο ίδιος τους ο πατέρας τα εξανάγκαζε στην επαιτεία, με τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας.




Σε βάρος του 43χρονου Βούλγαρου σχηματίσθηκε δικογραφία για "Εμπορία ανθρώπων σε βάρος ανηλίκων" και "Ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση".

Ο 43χρονος συνεκλήθη ετά από τηλεφωνική καταγγελία στο κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, οι τρεις ανήλικοι (16, 12 και εννέα ετών) μαζί με τον πατέρα τους, οδηγήθηκαν στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, όπου προέκυψε ότι τουλάχιστον τα τρία τελευταία χρόνια, που μετοίκησαν από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα, τόσο τα παιδιά όσο και η μητέρα τους υφίσταντο καθημερινά έντονη βία.

Όπως καταγγέλθηκε με χρήση βίας τους μετέφερε σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης, όπου τους εξανάγκαζε να “εργάζονται” παίζοντας μουσικό όργανο, προκαλώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τον οίκτο και τη συμπάθεια των διερχομένων, ενώ στη συνέχεια τους αφαιρούσε τα χρηματικά ποσά που κατάφερναν να συγκεντρώσουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις φορές που δεν κατόρθωναν να συγκεντρώσουν ικανοποιητικό χρηματικό ποσό, βιαιοπραγούσε σε βάρος τους ως ένδειξη τιμωρίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


thestival.gr


Αφήστε το σχόλιό σας

Θεσσαλονίκη: Τρία ανήλικα έζησαν τον εφιάλτη στα χέρια του πατέρα τους - Τα εξανάγκαζε με τη βία στην επαιτεία Reviewed by Proklitikos on Σάββατο, Ιουνίου 03, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.