Τι θέλουν οι άντρες να ακούνε στο σ∈ξ - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Τι θέλουν οι άντρες να ακούνε στο σ∈ξ



Όλα όσα πρέπει να τους λες στο κρεβάτι για να τους ανάψεις.


Στο σ∈ξ δεν υπάρχουν συστολές και ντροπές ή τουλάχιστον δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Τα όρια όσο αφορά την κρεβατοκάμαρα πρέπει κάποιες φορές να σπάνε, είτε σε μεγαλύτερο είτε σε μικρότερο βαθμό. Έτσι όταν βρίσκεσαι μαζί του στο κρεβάτι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να είσαι σιωπηλή. Και δεν εννοούμε την κρεβατομουρμούρα, αλλά κατά τη διάρκεια της ∈ρωτικής πράξης να μοιράζεσαι τις πικάντικες σκέψεις σου μαζί του για να εντείνεις την ∈ρωτική διάθεση.

Οι άντρες τρελαίνονται να ακούνε μια γυναίκα να τους μιλάει προκλητικά κατά τη σ∈ξουαλική επαφή. Τι περιμένουν όμως να ακούσουν εκείνη την ώρα;

Τους εξιτάρει να τους ψιθυρίζεις το όνομα τους γιατί έτσι επιβεβαιώνεις ότι θέλεις μόνο εκείνον και δεν έχεις στο μυαλό σου κανέναν άλλον.

Πες του πόσο σ∈ξι είναι. Κι όμως δεν έχουν ανασφάλειες μόνο οι γυναίκες αλλά και οι άντρες. Έτσι αν του πεις ότι είναι σ∈ξι, θα νιώσει σαν τον Brad Pitt και θα το πιστέψει κιόλας.

Αποκάλυψε τις φαντασιώσεις σου. Αν νιώθεις άνετα μαζί του, τότε κάνε του εξομολόγηση όχι ∈ρωτική, αλλά με τις πιο τρελές σου φαντασιώσεις. Πες του όλα όσα θέλεις να δοκιμάσετε ή να κάνετε κάτι καινούριο.

Δείξε τον ενθουσιασμό και το πάθος σου. Χρησιμοποίησε λίγο πιο spicy λεξιλόγιο από αυτό που συνήθιζες μέχρι τώρα και θα τον απογειώσεις.  Εξάλλου εάν εξωτερικεύσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου θα νιώσεις και η ίδια περισσότερη ευχαρίστηση.

Μην του κρύψεις ότι έφτασες στην κορύφωση. Όταν καταλάβει ότι σε έχει ευχαριστήσει θα νιώσει ακόμα μεγαλύτερη ένταση και πάθος.

Η ∈ρωτική συνεύρεση δεν πρέπει να είναι μια σιωπηλή πράξη. Μη ντρέπεσαι να μιλήσεις, απλά χαλάρωσε και αφέσου, τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.

olagiatingunaika.gr
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση


Ενημερωθείτε για τα νέα μας άρθρα πατώντας
στην σελίδα μας στο Facebook!



Αφήστε το σχόλιό σας

Τι θέλουν οι άντρες να ακούνε στο σ∈ξ Reviewed by Giorgos on Σάββατο, Ιουνίου 03, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.