Επένδυση με τον 14χρονο (με ύψος 1,97μ.) Γεωργίου από τους Τιτάνες Δράμας - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Επένδυση με τον 14χρονο (με ύψος 1,97μ.) Γεωργίου από τους Τιτάνες Δράμας



Ο Άρης αντιμετωπίζει προβλήματα ρευστότητας, αλλά προσπαθεί να δώσει συνέχεια στην ενίσχυση των τμημάτων υποδομής και προς αυτήν την κατεύθυνση απέκτησε τον 14χρονο Γιώργο Γεωργίου από τους Τιτάνες Δράμα.


Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του tsiotras.blogspot.com «σε μία σημαντική επένδυση για το μέλλον του προχώρησε ο Άρης, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον 14χρονο Γιώργο Γεωργίου. Ο νεαρός, ύψους 1.97 μ. αθλητής την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στους Τιτάνες Δράμας και έχει παρουσίες στα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων, αλλά και σε τελικές φάσεις πανελληνίων. Συγκεκριμένα: Τιτάνες Δράμας (παιδικό-εφηβικό), Κλιμάκιο Εθνικής Παμπαίδων Βορείου Ελλάδος, 33ο Τοουρνουα Καπαγερωφ στο Καρπενήσι, Τελική Φάση Πανελλήνιων Αγώνων Ενώσεων και Τ.Ε. Ε.Ο.Κ.».



Αφήστε το σχόλιό σας

Επένδυση με τον 14χρονο (με ύψος 1,97μ.) Γεωργίου από τους Τιτάνες Δράμας Reviewed by Giorgos on Πέμπτη, Ιουλίου 20, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.