Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 16/8 - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Απόκτησε άδεια Security

Δείτε επίσης

recent

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 16/8








Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Ο ενεργός Άρης σε ωθεί να πάρεις αποφάσεις σε σχέση με την δουλειά σου, αφήνοντας πίσω σου όλα εκείνα που σου είναι αδιάφορα, ανεξάρτητα με το τι θα χάσεις, αφού η ανεξαρτησία σου «μετράει» περισσότερο. Επιπλέον, θα σου δοθεί η δυνατότητα να αντιμετωπίσεις «μια κι έξω» ένα θέμα υγείας. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά και να σε εφοδιάσει με κάποια αξεσουάρ ή «πατέντες», που θα κάνουν απλούστερη την καθημερινότητα σου.

Ερωτικά

Με τον Άρη στον «οίκο» των ερώτων σου, η περιπέτεια… συνεχίζεται και για την ώρα δεν δείχνει ρεαλιστικό το να θες να επιστρέψεις στην σταθερότητα, πολύ περισσότερο δε, να κάνεις σκέψεις και όνειρα «μονιμότητας», που αύριο-μεθαύριο μπορεί να μην ισχύουν πια!.




ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να ανανεώσει το ενδιαφέρον σου για την απόκτηση κάποιων πραγμάτων που πάντα ήθελες, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια κατατοπιστική ενημέρωση αγοράς. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Άρης αναμένεται να «βγάλει στον αφρό» κάποια δικά σου απωθημένα ή «ενοχλητικά» μυστικά ατόμων που κατά τα άλλα αγαπάς και εκτιμάς. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, καλό είναι να… αυξήσεις την προσοχή σου, αφού είναι εύκολο να βιώσουν κάτι δυσάρεστο ή να «μπλέξουν».

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, τότε η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να σου προσφέρειμια απροσδόκητη χαρά, κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η και μάλιστα συμβιώνεις με το ταίρι σου, τότε αναμένονται εντάσεις που θα λάβουν ακραία μορφή.




ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες και να αναδείξεις τα προσόντα σου, ώστε να διεκπεραιώσεις αποτελεσματικά τις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας. Παράλληλα, με τον Άρη στις «επάλξεις», θα σου δοθεί η αφορμή να δώσεις ένα οριστικό τέλος σε μια υπόθεση που «σέρνεται» αναλαμβάνοντας φυσικά και το σχετικό ρίσκο. Επιπλέον, στο σπίτι ή την οικογένειά σου αναμένονται ξεκαθαρίσματα, ενώ μια έρευνα στον χώρο σου μπορεί να σου αποκαλύψει κάτι εξαιρετικά σημαντικό.

Ερωτικά 

Στις σχέσεις σου επικρατεί μεγάλη κινητικότητα και είτε είσαι μόνος/η, είτε δεσμευμένος/η, φαίνεται πως βρίσκεσαι στα πρόθυρα μιας μεγάλης αλλαγής. Προκειμένου μάλιστα να πέσεις θύμα της είναι χίλιες φορές προτιμότερο να την προκαλέσεις!




ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους βγάζει στο φως «μυστικά και ντοκουμέντα»! Επιπλέον όμως, μπορεί να συμβάλλει σε μια μικρή αδιαθεσία ή δυσανεξία. Παράλληλα, με τον Ερμή στην Παρθένο, μπορεί να διαδίδονται για σένα πράγματα, με σκοπό να πληγείς ηθικά ή επαγγελματικά, ίσως μάλιστα πίσω τους να κρύβεται ένα πρόσωπο που σου παριστάνει τον «κολλητό». Επιπλέον, οφείλεις να είσαι προσεκτικός/η στον χειρισμό εργαλείων και συσκευών, μήπως και… καταφέρεις να αποφύγεις μια ζημιά με σχετικό οικονομικό κόστος.

Ερωτικά

Διανύεις μια περίοδο όπου είναι πολύ πιο πιθανό να «τελειώσεις» μια σχέση, παρά να αρχίσεις κάτι νέο. Στην δεύτερη περίπτωση ωστόσο, όσο καλά κι αν περάσεις αρχικά, κινδυνεύεις να μπλεχτείς στα «δίχτυα» ενός μεγάλου πάθους ή γενικότερα καταστάσεων που δεν ελέγχεις.




ΛΕΩΝ


Γενικά

Ο ενεργός Άρης αυξάνει την διάθεση σου να τελειώσεις «μια κι έξω» με τα οικονομικά προβλήματα που σε ταλανίζουν, ωστόσο κάποιες ιδέες ή «εμπνεύσεις» που σου περνούν από το μυαλό μπορεί να βρουν απέναντί τους ισχυρά συμφέροντα, γι’ αυτό πριν κινηθείς φρόντισε να τσεκάρεις προσεκτικά το αν «σε παίρνει» ή όχι. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμουςπροάγει την κοινωνικότητα σου, φέρνοντας σε κοντά σε άτομα με ποικίλα ενδιαφέροντα, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε αναζήτηση και… περιέργειά σου!

Ερωτικά

Ο Άρης στο ζώδιο σου σε βοηθά να κερδίζεις τους άλλους με την παρουσία σου αλλά και την τάση σου να υπερασπίζεις τους αδυνάτους. Αν μάλιστα ενδιαφέρεσαι για κάτι «δυνατό» δεν έχεις παρά να γίνεις πιο κοινωνικός/η, χωρίς όμως να… καταξοδευτείς χάριν εντυπωσιασμού!




ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά 

Ο Ερμής στο ζώδιο σου ορίζει μια μάλλον «ασαφή» περίοδο στην ζωή σου, όπου καλείσαι είτε να «κλείσεις τα μάτια» σε ανομίες, προκειμένου να εξασφαλίσεις όσα χρειάζεσαι κι ακόμη περισσότερα, είτε να αγωνιστείς για το σωστό και το δίκαιο και βέβαια η κάθε επιλογή θα έχει το κόστος της. Αν πάντως νοιώσεις πως χάνεις τα στηρίγματα σου και το σύστημα σου «καταρρέει», δες το σαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να «ξαναγεννηθείς». Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να ανοίξει έναν κύκλο επαγγελματικών επαφών.

Ερωτικά 

Με τον Ποσειδώνα απέναντί σου να καλλιεργεί μια αίσθηση ευτυχίας αλλά και να αποκρύπτει κάθε δυσάρεστη λεπτομέρεια, η αίσθηση που έχεις για τα προσωπικά σου είναι θετική και… εμψυχωτική! Αν όμως γοητευτείς από έναν/μια άγνωστο/η, τότε η κατάσταση μπορεί να έρθει «τούμπα».




ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους διευρύνει σημαντικά το βεληνεκές των αναζητήσεών σου. Επιπλέον, αν προκύψει κάτι που σχετίζεται με το εξωτερικό, μην διστάσεις να προχωρήσεις. Παράλληλα όμως φαίνεται πως κάποιος/α σε υπονομεύει ή προσπαθεί να σε κατευθύνει κατά εκεί που υπαγορεύει το συμφέρον του/της. Ακόμη λοιπόν κι αν κάποια πράγματα σου παρουσιάζονται ως δεδομένα, ο ενεργός Άρης σε καλεί να ψάξεις για το τι μπορεί να κρύβεται από πίσω. Επιπλέον, προσπάθησε να μην εκθέσεις τον εαυτό σου σε ένα ανθυγιεινό περιβάλλον.

Ερωτικά

Μια προσωπική σου υπόθεση ίσως να γίνει κεντρικό ζήτημα ή να σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, από φίλους και «φίλους», με αποτέλεσμα να νοιώσεις κάπως άβολα. Αυτό όμως δεν πρέπει να σου στερήσει το δικαίωμα να εκφράζεις τα συναισθήματα σου όπου και όπως θέλεις




ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους σε ωθεί να αναζητήσεις νέους τρόπους για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και παρά τα όποια «σκαμπανεβάσματα», τελικά ίσως αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος. Παράλληλα όμως, αν σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, καλό είναι να ξέρεις ότι πίσω από την «βιτρίνα», εξυπηρετούνται άλλοι σκοποί. Επιπλέον ο ενεργός Άρης μπορεί να αναδείξει το «δράμα» ενός φίλου ή μιας φίλης αλλά στην περίπτωση που θελήσεις να παρέμβεις στο πρόβλημα, φρόντισε να κρατήσεις τις δέουσες αποστάσεις.

Ερωτικά

Ένας φίλος ή μια φίλη μπορεί να σε παρασύρει σε «πονηρές» ατραπούς αλλά σε καμία περίπτωση η ευθύνη δεν είναι αποκλειστικά δική του/της. Λίγο οι έντονες επιθυμίες σου, λίγο η διάθεσή σου να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, όλα είναι ανοικτά στην προσωπική σου ζωή.




ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά

Ο ενεργός Άρης σε ωθεί να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο», το έργο σου ωστόσο δεν θα είναι εύκολο, ενώ στην πορεία μπορεί να προκύψουν και εντάσεις ή «αψιμαχίες». Ωστόσο, από την στιγμή που υπάρχουν άμεσες ανάγκες, δεν έχεις και πολλά περιθώρια επιλογής. Φρόντισε όμως πριν μπεις στην «μάχη» να είσαι κατάλληλα εξοπλισμένος/η, αφού θα χρειαστεί να πολεμήσεις με ισχυρά κι επίμονα συμφέροντα. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά κι ίσως αφήσει «μετέωρο» το θέμα μιας συνεργασίας.

Ερωτικά

Από τη μια πλευρά φαίνεται πως δημιουργούνται εμπόδια στην επικοινωνία σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, από την άλλη όμως το σύμπαν σε βάζει σε… πειρασμό με μια γνωριμία που δεν ήταν στο πρόγραμμα. Σε πρώτη φάση πάντως είναι προτιμότερο να κρατήσεις




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά

Το αίσθημα δικαιοσύνης που έχεις μπορεί εύκολα να σε… εκνευρίσει με κάποιες «ατασθαλίες» ή να σε οδηγήσει σε έναν νομική «μάχη». Επιπλέον, αν μετακινηθείς ή ταξιδέψεις, πρόσεξε τους… απρόσεκτους! Από την άλλη πλευρά ο ενεργός Άρης μπορεί να σου ανοίξει έναν νέο πνευματικό δρόμο. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους δημιουργεί νέα δεδομένα στις εργασιακές σου σχέσεις κι ίσως νοιώσεις μια προσωρινή αβεβαιότητα, τελικά όμως αν αντιδράσεις με την συνήθη υπευθυνότητά σου, όλα θα γίνουν όπως τα θέλεις.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη απέναντί σου εξακολουθεί να προσθέτει «πόντους» στην προσωπική σου ζωή, το… κακό όμως είναι ότι προσελκύεις «απόλυτους» χαρακτήρες, που δεν έχουν καμία πρόθεση να «έρθουν με τα νερά σου», εκτός βέβαια κι αν στοχεύουν στην… οικονομική εκμετάλλευσή σου!




ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να συμβάλλει στην διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σου και σε μια πιο «παιχνιδιάρικη» καθημερινότητα, καλό είναι ωστόσο να μην αρκεστείς μόνον σε κοινωνικές «αβρότητες» και φλερτ αλλά να στραφείς και σε κάτι πιο δημιουργικό! Παράλληλα, μια οικονομική συμφωνία δείχνει ικανή να σου λύσει μια σειρά από προβλήματα, από την άλλη πλευρά όμως, ο ενεργός Άρης μπορεί να προκαλέσει και εντάσεις με αφορμή κι αιτία κάποια ζητήματα διαχείρισης ή μια αυθαιρεσία σε βάρος σου.

Ερωτικά 

Με την Σελήνη στον «οίκο» των ερώτων σου να σε κάνει πιο «παιχνιδιάρη/α» αλλά και τον Άρη να τα θέλει όλα «εδώ και τώρα», το πιθανότερο είναι να υπάρξει μια διαδοχή ευχάριστων και δυσάρεστων καταστάσεων ή κάτι «έντονο» που όμως δεν θα έχει διάρκεια




ΙΧΘΥΕΣ


Γενικά

Ο ενεργός Άρης σου δίνει να καταλάβεις ότι στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου απαιτούνται ξεκαθαρίσματα και δυναμικές αποφάσεις, προκειμένου να γίνει η δουλειά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να συνάψεις μια «εφήμερη» αλλά αποτελεσματική συμφωνία. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να αναδείξει κάποια θέματα των «δικών σου» ανθρώπων, κάτι που θα σου δώσει την αφορμή για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης. Επιπλέον, ίσως ασχοληθείς με τις λειτουργικές ανάγκες ή τον εξωραϊσμό του χώρου σου.

Ερωτικά

Αν όχι απαραίτητα σήμερα, πολύ σύντομα θα κληθείς να βάλεις «τελεία και παύλα» σε μια σχέση που σε ταλαιπωρεί κι όσο πιο πρόθυμος/η δείξεις για να το πράξεις, τόσο πιο απελευθερωμένος/η θα νιώσεις. Αλλιώς θα «σέρνεσαι» πίσω από τις καταστάσεις.



Γιάννης Ριζόπουλος
astrology.gr

Tags :


Αφήστε το σχόλιό σας

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 16/8 Reviewed by Proklitikos on Τετάρτη, Αυγούστου 16, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.