Δράμα: Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Κλειστού Θόλου Στέγασης Αθλητικών Δραστηριοτήτων στο Γήπεδο «Κραχτίδη» (Εικόνες) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Δράμα: Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Κλειστού Θόλου Στέγασης Αθλητικών Δραστηριοτήτων στο Γήπεδο «Κραχτίδη» (Εικόνες)

Την Πέμπτη 28-9-2017 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Κλειστού Θόλου Στέγασης Αθλητικών Δραστηριοτήτων στο Γήπεδο «Κραχτίδη».


Ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δηλώνει:

«Η Δράμα μας έχει τη φήμη της αθλητομάνας περιοχής και αυτό οφείλεται τόσο στους αθλητικούς συλλόγους, στους αθλητές και προπονητές, όσο και στις αθλητικές εγκαταστάσεις. Όλα τα αθλητικά σωματεία του δήμου μας είναι άξια θαυμασμού. Αναδεικνύουν τον αθλητισμό, δίνουν στους συμπολίτες μας όλα τα θετικά που μπορεί να κερδίσει κάποιος μέσα από την άσκηση του σώματος. Μέσα από το έργο σας προβάλλονται υγιή πρότυπα ζωής και αξίες, όπως η δικαιοσύνη, η ειρήνη και η φιλία. Δίνετε ποιότητα στη ζωή μας, δίνετε υγεία στο σώμα, στη ψυχή και στο μυαλό. Ας μη ξεχνούμε ότι ο αθλητισμός είναι μια παγκόσμια «γλώσσα», που οι πρόγονοί μας έθεσαν τις βάσεις. Επιτρέψτε μου να σημειώσω ξανά ότι η Δράμα τιμά τις αξίες αυτές που εμπεριέχονται στον αθλητισμό. Μέσα από τα αθλητικά σωματεία της Δράμας, γεννήθηκαν πολλοί και ικανοί αθλητές και αθλήτριες, πρωταθλητές και πρωταθλήτριες. Και είμαστε υπερήφανοι όλοι οι δραμινοί για αυτά τα άξια τέκνα του τόπου μας. Είμαστε υπερήφανοι όχι μόνο για τις αθλητικές τους επιδόσεις, όχι μόνο γιατί είναι δραμινοί, αλλά κυρίως για το ήθος τους. και τους ευχαριστούμε όλους και όλες. Αυτοί οι αθλητές, τα παιδιά της Δράμας, έδειξαν ότι μπορούν και ότι μπορούμε να κατακτήσουμε αυτό που φαίνεται ακατόρθωτο. Έδωσαν χρόνο και κόπο και πέτυχαν τους στόχους τους.

Το κλειδί της επιτυχίας στη Δράμα είναι ο συνδυασμός των σωματείων και των αθλητών με τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Είναι αλήθεια ότι ο δήμος Δράμας διαθέτει πολλές εγκαταστάσεις. Σίγουρα όμως, χρειάζονται και άλλες εγκαταστάσεις, και άλλα προπονητήρια, και άλλα γήπεδα για να ικανοποιήσουμε πλήρως τον μεγάλο αριθμό αθλητών. Είμαστε, όμως εδώ και παρόλες τις οικονομικές δυσκολίες πασχίζουμε για το καλύτερο.

Σήμερα, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάζουμε μια σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση που θα συμβάλλει στον αθλητισμό του τόπου μας. Σήμερα, εγκαινιάζουμε το νέο προπονητήριο, τον Κλειστό Θόλο Στέγασης Αθλητικών Δραστηριοτήτων, έναν χώρο με σύγχρονες προδιαγραφές.

Θα ήθελα να τονίσω ότι δεν πρόκειται για ένα εύκολο έργο. Ξεπεράσαμε αδυναμίες εκτέλεσης ενεργειών από την προηγούμενη δημοτική αρχή που ξεκίνησε το έργο με προβλήματα, τα οποία θα έπρεπε να λάβουν υπόψη τους και που οδήγησαν στην απένταξή του. Αναφέρομαι σε σχέδια και ενέργειες που χαρακτηρίζονται από προχειρότητα.

Η δημοτική μας αρχή όμως, κατάφερε, αγωνίστηκε και πέτυχε να παραδώσει σήμερα αυτό το έργο που κάποιοι είχαν καταδικάσει. Με συντονισμένες κινήσεις, με αφοσίωση και με ενδιαφέρον παλέψαμε γι’ αυτόν τον χώρο.

Ο κλειστός θόλος αλλάζει πλέον την αθλητική αρχιτεκτονική της περιοχής και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη του αθλητισμού στη Δράμα.

Εύχομαι ο χώρος αυτός να αποτελέσει ακόμη μια κοιτίδα πρωταθλητών, να είναι το σπίτι για κάθε αθλητή και αθλήτρια, να είναι ο χώρος ποιοτικής αθλητικής έκφρασης και ζωής. Οφείλουμε όλοι να τον προστατεύσουμε και να τον διατηρήσουμε καθαρό και περιποιημένο.

Σας ευχαριστούμε όλους όσοι συμβάλατε στην ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού έργου. Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Χρήστο Μέτιο, τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, κ. Αργύρη Πατακάκη, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, κ. Αναστάσιο Βασιλειάδη, τους υπαλλήλους του τμήματος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Δράμας, όπως και όλα τα αθλητικά σωματεία, τους αθλητές, τους προπονητές, τους χορηγούς.

Καλή αρχή, λοιπόν, με πολλές και σπουδαίες επιτυχίες σε όλους και όλες τους αθλητές μας και τις αθλήτριές μας».


Αφήστε το σχόλιό σας

Δράμα: Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Κλειστού Θόλου Στέγασης Αθλητικών Δραστηριοτήτων στο Γήπεδο «Κραχτίδη» (Εικόνες) Reviewed by Giorgos on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.