Δραματική έκκληση των γυναικών: «Άντρες ελάτε επιτέλους να μας φλερτάρετε» - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Δραματική έκκληση των γυναικών: «Άντρες ελάτε επιτέλους να μας φλερτάρετε»




Η Γωγώ Φούντα γράφει για όλους εκείνους τους άντρες που ξεκινούν πέσιμο «από Δευτέρα».


Kαλοκαίρι είναι, οι διακοπές βρίσκονται προ των πυλών και σίγουρα έχουν περάσει από το μυαλό σου όλες αυτές οι αιθέριες υπάρξεις που τριγυρνούν με τα μικροσκοπικά τους μαγιό και σου ανεβάζουν την πίεση κάθε φορά που θέλεις να κάνεις μία βουτιά σαν άνθρωπος. 

Ε λοιπόν, έχω να σου πω ότι οι παραλίες θα κατακλυστούν και φέτος από κορίτσια, με ακόμα πιο μικροσκοπικά μαγιό, ίσως με κάποιο ροζ φλαμίνγκο παραμάσχαλα και αρκετές με το βλέμμα αγωνίας στα μάτια, μήπως και δεν μπορέσουν να πετύχουν την απόλυτη ίνστα φωτογραφία. 

Και μέσα σε όλη αυτή την παράνοια, εσύ ο δόλιος κάθεσαι και παρακολουθείς, πίνοντας μπυρίτσα και διαβάζοντας εφημερίδα.

Η ώρα της αλλαγής 

Και εδώ έγκειται το πρόβλημα: Γιατί απλά να παρακολουθείς; Και δεν εννοώ να γίνεις μέρος της παράνοιας που ανέφερα προηγουμένως-όχι μην πάρεις φλαμίνγκο και όχι μην ποζάρεις με το καπελίνο σου για τα social-αλλά ρε άνθρωπε, μήπως να έκανες επιτέλους ένα πέσιμο σαν γνήσιος Greek Lover που είσαι;

Έχοντας κάποιες φετινές καλοκαιρινές εξορμήσεις στο ενεργητικό μου, αλλά και αρκετά παρατηρητικό μάτι, κατέληξα στο εξής:

Ο Έλληνας πια κοιτάζει αλλά δεν αγγίζει. Και όταν λέω αγγίζει, εννοώ προφανώς ότι δεν…μιλάει ή για την ακρίβεια δεν αλληλεπιδρά.



Και τελικά τι θέλουν οι γυναίκες; 

Θα ξεκαθαρίσω κάτι για να μη γίνονται και παρεξηγήσεις; Όταν μία γυναικοπαρέα πηγαίνει διακοπές, για ποτό ή οπουδήποτε αλλού, αφενός το κάνει γιατί γουστάρει, και αφετέρου για να γνωρίσει άντρες. Αυτό είναι γνωστό και αποδεκτό.

Όταν λοιπόν εσύ, αράζεις με τους κολλητούς, κοιτάζεις ολοφάνερα με έντονα ερωτική διάθεση (μου είπαν να μη γράψω τη λέξη «λιγούρης» και αυτό έκανα) και το μόνο που κάνεις είναι να θαυμάζεις το κάλλος της εκάστοτε που περνάει από μπροστά σου, όχι μόνο δεν καταφέρνεις τίποτα, αλλά από ένα σημείο και μετά ίσως να καταντάς και εκνευριστικός! 

Η λύση του προβλήματος

Το σωστό στην προκειμένη είναι να σηκωθείς, να συστηθείς και να πεις μία βλακεία. Μια οποιαδήποτε βλακεία. Έστω και για τον καιρό. Αν η άλλη γουστάρει, ακόμα κι αυτό θα το βρει χαριτωμένο. Και θα μου πεις εσύ τώρα: Και γιατί να μη μιλήσετε εσείς;

Λυπάμαι φίλε μου, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Όχι γιατί η σύγχρονη γυναίκα δεν έχει κότσια και δεν διεκδικεί αυτό που θέλει, αλλά γιατί υπάρχει μία πολύ αρνητική προκατάληψη που ακολουθεί τις γυναίκες που κάνουν το πρώτο βήμα, σύμφωνα πάντα με έρευνες και στατιστικά.

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, το βάρος της γνωριμίας πέφτει στις πλάτες σου και αυτές των φίλων σου. Με λίγα λόγια, άσε τις ντροπές, βγάλε τον εραστή που κρύβεις μέσα σου και παίξε μπαλίτσα.

Ήρθε η ώρα να εκλείψει η μπακουροπαρέα που δεν ξέρει τι να κάνει το βράδυ και καταλήγει να πίνει αμίλητη μπύρα. Μίλα κι εσύ στο κορμί της διπλανής παρέας. Για την τιμή και την αξιοπρέπειά σου.

tilestwra.com






Αφήστε το σχόλιό σας

Δραματική έκκληση των γυναικών: «Άντρες ελάτε επιτέλους να μας φλερτάρετε» Reviewed by Giorgos on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 16, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.