Απίστευτα Αντικείμενα που θα Ενθουσιάσουν τους Λάτρεις του Καφέ - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Απίστευτα Αντικείμενα που θα Ενθουσιάσουν τους Λάτρεις του Καφέ








Αν κι εσείς είστε λάτρεις του καφέ τότε θα λατρέψετε μερικά από τα παρακάτω αντικείμενα που μπορείτε να προμηθευτείτε ώστε να απολαμβάνετε ακόμα περισσότερο τον καφέ σας ή για να τα κάνετε δώρο σε φίλους που ξέρετε πως αγαπάνε πολύ τον καφέ.



Hario Syphon Technica Συσκευή Απόσταξης TCA-5


Ένας πολύ καθαρός και γευστικός τρόπος προετοιμασίας καφέ. Χρειάζεται λίγη εξάσκηση στην αρχή αλλά με τη βοήθεια online οδηγών και εκπαιδευτικών video γρήγορα θα εντυπωσιάσετε με τις ικανότητες σας και θα ετοιμάζετε τον πιο γευστικό καφέ!

Η Συσκευή Απόσταξης Καφέ Hario Syphon Technica είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή στην εμφάνιση και φτιάχνει πολύ γευστικό και καθαρό καφέ. Η διαδικασία της προετοιμασίας με αυτόν τον τρόπο είναι γνωστή ως Προετοιμασία Καφέ σε Κενό. Είναι μια διαδικασία που απαιτεί κάποια εξάσκηση αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα δε θα εντυπωσιάζετε μόνο με τις ικανότητες σας αλλά και με το θαυμάσιο καφέ που θα φτιάχνετε.

Η Hario Syphon Technica είναι επίσης ένα ιδανικό δώρο για κάθε λάτρη του καφέ!

www.barista-shop.gr


Tiamo Syphon 3 Cups με Micro Gas Burner


To Syphon της Tiamo δεν είναι μόνο διασκεδαστικό και συναρπαστικό στην χρήση του, αλλά παράγει ένα καθαρό & ιδιαίτερο αποτέλεσμα που αναδεικνύει τα διαφορετικά γευστικά χαρακτηριστικά του καφέ

Απλά τοποθετήστε νερό στον syphon και θερμάνετε το με τον gas burner. Οι υδρατμοί θα αναγκάσουν το νερό να ανέβει στην πάνω γυάλινο θάλαμο, όπου έχετε τοποθετήσει τον αλεσμένο καφέ. Αναδεύστε μια-δυο φορές. Ο χρόνος του brewing θα είναι μεταξύ 45 και 90 δευτερολέπτων. Στη συνέχεια σβήστε το gas-burner. Μόλις γίνει αυτό ο καφές θα κάτσει στην κάτω γυάλα. Αφαιρέστε τον πάνω θάλαμο και σερβίρετε!

Δώστε προσοχή σε κάθε γουλιά, καθώς θα αλλάζει η θερμοκρασία κάθε γουλιά θα είναι διαφορετική!

Το syphon Tiamo μπορεί να παράγει έως και 375ml.

www.barista-shop.gr


Hario V60 02 Ξύλινο Σετ - Olive Wood


To olive wood stand set της Hario περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται για να φτιάξετε ποιοτικό καφέ με την μέθοδο της εκχύλισης όπως το κάνουν οι γνώστες του καφέ με μέγιστο έλεγχο στην διαδικασία. 

Με όλα όσα χρειάζεστε για το ιδανικό ποτήρι καφέ pour-over στην δική σας προτιμώμενη θερμοκρασία και χρόνο, ο μοναδικός σχεδιασμός του V60 επιτρέπει την συνεχή και άριστη ποιότητα καφέ.



Σίτα KRUVE Sifter



Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι coffee lovers ανά τον κόσμο,βρίσκονται στην αναζήτηση για την τέλεια κούπα καφέ, κάθε γραμμάριο καφέ, κάθε δευτερόλεπτο και κάθε κίνηση είναι πάντα σημαντική. Εκ κατασκευής, ο μύλος άλεσης, αλέθει τον κόκκο του καφέ σε ανομοιόμορφα μεγέθη, λεπτά (fine), μεσαία (medium), χοντρά (coarse).

Το Kruve Sifter λύνει το πρόβλημα από τα ανομοιόμορφα μεγέθη χρησιμοποιώντας ένα κλιμακωτό σύστημα κοσκινίσματος. Διαθέτει 12 διαφορετικές ανταλλακτικές σήτες και μας προσδίδει 66 διαφορετικούς συνδυασμούς. Η διαδικασία αυτή μας βοηθά στο να αφαιρέσουμε τα λεπτά μεγέθη (fines) τα οποία υπερεκχειλίζονται (over extracted) κατά την εκχύλιση του καφέ.










Tiamo Ξύλινο Cold Water Coffee Dripper Tower 10cups


Το Drip Tower της Tiamo με ξύλινη βάση παράγει μέχρι και 10 φλυτζάνια καφέ (800-900ml). Γεμίστε το πάνω γυάλινο δοχείο με νερό και πάγο. Ρυθμίστε τον εκροέα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία φυσικής εκχύλισης την οποία μπορεί να ρυθμίσετε να διαρκέσει από 3-18 ώρες. 

Η μέθοδος της αργής κρύας εκχύλισης μας δίνει έναν κρύο καφέ φίλτρου με πολύ πλούσιο σώμα με έντονα γευστικά χαρακτηριστικά & ιδιαίτερη γεύση.



ROK Espresso Maker Χειροκίνητη Μηχανή Εσπρέσο


Μία βραβευμένη μηχανή εσπρέσσο η οποία σας επιτρέπει να νιώσετε την εμπειρία της χειροκίνητης παρασκευής εσπρέσσο, περνώντας το νερό μέσα από τον φρεσκοαλεσμένο καφέ, έτσι ώστε να ετοιμάσετε τον καφέ σας όπως ακριβώς τον θέλετε! 

Κατασκευασμένη από μέταλλο υψηλής ποιότητας έχει εγγύηση 10 ετών!



Hario Canister C Μύλος Άλεσης Καφέ



Ο μύλος άλεσης καφέ Hario Canister Coffee Mill C είναι ένας από τους πιο δημοφιλής μύλους άλεσης της Hario, σε ρετρό στυλ. Είναι εξοπλισμένος με κωνικούς δίσκους άλεσης, μεγάλο δοχείο κόκκων και αποσπώμενο, γυάλινο, δοχείο αλεσμένου καφέ. Έχει στιβαρή κατασκευή για αντοχή στο χρόνο και προσφέρει υψηλή απόδοση στην άλεση με τα κεραμικά κωνικά μαχαίρια που διαθέτει.
Ο μηχανισμός άλεσης μπορεί να αφαιρεθεί από τη γυάλινη βάση και χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο καπάκι μπορείτε να αποθηκεύσετε τον αλεσμένο καφέ στο αεροστεγές δοχείο ή να τον πάρετε μαζί σας όπου και αν πάτε!

Ο μύλος άλεσης Hario Coffee Mill Canister C επίσης διαθέτει ελαστικό κάλυμμα στην βάση, το οποίο προσφέρει καλύτερη πρόσφυση και καθιστά την άλεση πιο εύκολη. Απολαύστε φρέσκο-αλεσμένο καφέ με τον παραδοσιακό τρόπο, αλέθοντας τους κόκκους αμέσως πριν πιείτε τον καφέ σας!

Το μέγεθος της άλεσης μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί έτσι ώστε να έχετε χοντροκομμένο καφέ για French press ή ψιλοκομμένο καφέ για drip και εσπρέσο. Ο αλεσμένος καφές συλλέγεται στο αεροστεγές γυάλινο δοχείο για εύκολη αποθήκευση και μελλοντική χρήση.



Goat Story Mug Καφέ Αληθινό Δέρμα 350ml/12oz


Η κούπα Goat είναι μια μοναδικού σχεδιασμού κούπα καφέ. Το εργονομικό σχήμα της σας επιτρέπει να πιείτε μέχρι και την τελευταία γουλιά του καφέ σας. 

Η κούπα μπορεί να φορεθεί στους ώμους ή να κρεμαστεί στην τσάντα σας χάρη στα δύο δερμάτινα λουριά που περιέχει η συσκευασία. 

Ο δερμάτινος δακτύλιος λειτουργεί σαν θερμομονωτική λαβή αλλά και ως βάση για την κούπα σας!



Δείτε περισσότερα στο www.barista-shop.gr



Αφήστε το σχόλιό σας

Απίστευτα Αντικείμενα που θα Ενθουσιάσουν τους Λάτρεις του Καφέ Reviewed by Giorgos on Τρίτη, Οκτωβρίου 03, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.