Συναγερμός στον ΣΚΑΪ και οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής.. λόγω Nomads! - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Συναγερμός στον ΣΚΑΪ και οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής.. λόγω Nomads!






Σε μία κίνηση... ματ, ο ΣΚΑΪ θυμίζει στους "αντιπάλους" του τη δύναμή του!



Προχθές το βράδυ, μετά από συσκέψεις ωρών οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν να "κατεβάσουν" στην τηλεοπτική αρένα δύο από τα καλύτερα "χαρτιά" τους.

Ο λόγος για το "Ελλάδα έχει ταλέντο" και το The Voice που κάνουν πρεμιέρα νωρίτερα από ό,τι περιμέναμε! Πιο συγκεκριμένα, το "Ελλάδα έχεις ταλέντο" κάνει πρεμιέρα σήμερατο βράδυ ενώ το The Voice την Τρίτη και θα παίξει και την Τετάρτη και την Πέμπτη.


Το μεν "Ελλάδα έχεις ταλέντο" επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα μία εβδομάδα αργότερα, όμως όπως αποφασίστηκε προχθές το βράδυ σε πολύωρη σύσκεψη των ιθυνόντων του καναλιού του Φαλήρου, τελικά θα "βρεθεί" τηλεοπτικά με τους τηλεθεατές σήμερα το βράδυ, όπως αρχικά είχε ζητήσει και ο Ατζούν Ιλίτζαλι.

Όσο για το The Voice, αναμένεται να ριχτεί και αυτό στη μάχη με δυναμισμό και πολλή θετική ενέργεια, έχοντας όλες τις προδιαγραφές να κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Άλλωστε, πρόκειται για δύο αξιόλογα projects που έχουν αποδείξει και στο παρελθόν τη δυναμική τους. Με τους συντελεστές που επέλεξε ο ΣΚΑΪ είναι σίγουρο πως θα απογειωθεί η τηλεθέαση καθώς πρόκειται για την αφρόκρεμα της ελληνικής TV.


gossip-tv.gr



Tags :

Αφήστε το σχόλιό σας

Συναγερμός στον ΣΚΑΪ και οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής.. λόγω Nomads! Reviewed by Proklitikos on Κυριακή, Οκτωβρίου 01, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.