Κι όμως. Μετάλλαξη. Δείτε πώς έγινε η Αρετή του The Voice - Proklitiko.gr - Ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο

Latest News

Tabs

Flexible Home Layout

Κι όμως. Μετάλλαξη. Δείτε πώς έγινε η Αρετή του The Voice

Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014
6:00 μ.μ. |




Λέγανε διάφορα για το στυλ της… για τα ρούχα της, το πώς στεκόταν… Μόνο που η Αρετή, το παιδί θαύμα από την Αλεξανδρούπολη πήγε στο The Voice για να δείξει το ταλέντο της!



Όχι να περάσει από καλλιστεία μόδας! Ούτε να προκαλέσει! Και έτσι, ταπεινή, σεμνή, κέρδισε τον κόσμο! Αν νομίζετε όμως πως η ίδια δεν ξέρει να προβάλει και την θηλυκή της πλευρά κάνετε λάθος!

Απλά επιλέγει το που και το πότε! Δείτε μια εικόνα της που δεν θυμίζει σε τίποτα την Αρετή του The Voice! Ναι, η πιτσιρίκα είναι και σέξι όταν θέλει!





Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κι όμως. Μετάλλαξη. Δείτε πώς έγινε η Αρετή του The Voice Description: Rating: 5 Reviewed By: Proklitikos

Scroll to Top