Ολυμπιακός με πράσινη φανέλα! - Proklitiko.gr - Ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο

Latest News

Tabs

Flexible Home Layout

Ολυμπιακός με πράσινη φανέλα!

Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014
6:30 μ.μ. |





Σύμφωνα με την προκήρυξη του Τσάμπιονς Λιγκ, ο λίμπερο επιβάλλεται να φοράει πράσινα χρώματα. Αυτό αναμένεται να συμβεί και με τους παίκτες του Ολυμπιακού!



Αν πάτε φέτος στο Ρέντη για αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ και δείτε τον Γιώργο Στεφάνου να φοράει πράσινη φανέλα, μη νομίζετε ότι πήγατε σε λάθος γήπεδο ή ότι ο χρόνος γύρισε πίσω, στην εποχή που ο διεθνής λίμπερο έπαιζε στον Παναθηναϊκό.
Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Βόλεϊ έφερε τα πάνω-κάτω και αναγκάζει τον Ολυμπιακό να φορέσει πράσινη φανέλα, κι όταν διάβασαν την οδηγία της CEV στην πλατεία Αλεξάνδρας, έβγαλαν... φλύκταινες.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης, μόλις πήρε την προκήρυξη της CEV για το Τσάμπιονς Λιγκ στα χέρια του, έδωσε εντολή να ζητηθεί εξαίρεση για ευνόητους λόγους, αλλά το αίτημα του απορρίφθηκε χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Μην προκαλέσει επομένως αποστροφή στους φίλους του Ολυμπιακού, αν δουν τον Γιώργο Στεφάνου με πράσινη φανέλα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είναι δική του προτίμηση, λόγω του περάσματος από τον Παναθηναϊκό.

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία επέβαλε το πράσινο στη φανέλα του λίμπερο και η μοναδική περίπτωση να μη φορέσει πράσινα το λίμπερο, είναι όταν τα χρώματα της ομάδας είναι πράσινα, αλλά αυτή η περίπτωση προκάλεσε όπως ήταν φυσικό ανατριχίλα και δεν το συζήτησαν καν στον Πειραιά.



sport24.gr


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ολυμπιακός με πράσινη φανέλα! Description: Rating: 5 Reviewed By: Proklitikos

Scroll to Top