ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε την ιστορία που αφορά όλες τις γυναίκες! - Proklitiko.gr - Όλα τα νέα για τη Δράμα - Περιφέρεια ΑΜ-Θ και όχι μόνο!
Ονειρούπολη Δράμας 2014-2015

Flexible Home Layout

Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε την ιστορία που αφορά όλες τις γυναίκες!

Αναρτήθηκε :

Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

στις 8:30 π.μ.
Κατηγορία: | |
Διαδώστε το

Στο facebook διαβάσαμε το παρακάτω περιστατικό που βίωσε μια γυναίκα


Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση που έκανε η συγκεκριμένη γυναίκα στο facebook.

“Με πλησίασαν χθες το απόγευμα, περίπου στις 15:30, σε parking Super Market δύο άντρες και με ρώτησαν τι άρωμα φορούσα.


Τότε με ρώτησαν εάν θα ήθελα να μου δειγματίσουν μερικά περίφημα αρώματα που ήταν πρόθυμοι να μου πουλήσουν σε πολύ λογική τιμή. Πιθανότατα θα είχα συμφωνήσει εάν δεν είχα λάβει ένα email μερικές εβδομάδες πιο πριν με την προειδοποίηση:

«Θέλεις να μυρίσεις αυτό το ωραίο άρωμα;» που πουλάνε σε πολύ φθηνή τιμή. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΜΑ… ΕΙΝΑΙ ΑΙΘΕΡΑΣ. Όταν σκύψεις να το μυρίσεις λιποθυμάς. Θα σου πάρουν το πορτοφόλι, όλα τα τιμαλφή και ποιος ξέρει τι άλλο. Αν δεν ήταν αυτό το email, πιθανότατα θα είχα μυρίσει το «άρωμα».”

ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ “ΚΟΛΠΟ” ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ”…


Μέσα στα ενδεχόμενα κλοπής με απάτη στα σενάρια όπου εκπαιδεύονται οι αστυνομικοί υπάρχει και η συγκεκριμένη μέθοδος, πόσω άλλο που η κρίση έχει προκαλέσει την έκρηξη της εγκληματικότητας κρατώντας τις Αρχές σε ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο…



Πηγή

Διαδώστε το
FOLLOW PROKLITIKO
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε την ιστορία που αφορά όλες τις γυναίκες! Description: Rating: 5 Reviewed By: Admin
Scroll to Top