Το επίσημο πρόγραμμα της Ονειρούπολης Δράμας 2014-2015 - Proklitiko.gr - Ειδήσεις για τη Δράμα - Περιφέρεια ΑΜ-Θ και όχι μόνο!

Flexible Home Layout

Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2014

Το επίσημο πρόγραμμα της Ονειρούπολης Δράμας 2014-2015

Αναρτήθηκε :

Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2014

στις 4:00 μ.μ.
Κατηγορία: | | |



Κάθε χρόνο, για έναν ολόκληρο μήνα, από τις 4 Δεκεμβρίου, η πόλη της Δράμας ντύνεται με χαμόγελα και γιορτινή διάθεση, πασπαλίζεται από την μαγεία των Χριστουγέννων και γίνεται μια μεγάλη αγκαλιά για τους μικρούς και τους μεγάλους επισκέπτες της.


Τα παραμυθένια ξύλινα σπιτάκια που φιλοξενούν μια πληθώρα δράσεων για τα μικρά παιδιά με πολλές μεγάλες εκπλήξεις, τα ποικίλα καλλιτεχνικά δρώμενα, τα πλούσια εδέσματα και ροφήματα που κάθε μέρα παρασκευάζονται στα σπιτάκια της αγοράς, τα τρενάκια περιήγησης, το υπέροχο παγοδρόμιο, το μαγευτικό καρουζέλ, ο ονειρεμένος στολισμός του παραμυθένιου χωριού και τα χαμόγελα εθελοντών και επισκεπτών κάνουν την «Ονειρούπολη» την δική μας γωνιά στην Παραμυθοχώρα.

Αυτή η γωνιά κάθε χρόνο εμπλουτίζει με κάτι καινούργιο, πιο παραμυθένιο και πιο μαγευτικό από την προηγούμενη χρονιά, το σημαντικότερο όμως είναι ότι κάθε χρόνο εμπλουτίζεται με αγάπη και όραμα για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.

Η μεγαλύτερη γιορτή της χώρας σας περιμένει εδώ.. «στην πόλη που όλα αλλάζουν αν το θέλεις.. σ αυτήν την πόλη που ξέρεις πως τα όνειρα σου, θα βγουν αληθινά».

Ξεκλειδώστε το όνειρο και κάντε το δικό σας μοναδικό ταξίδι..



Αναλυτικά το επίσημο πρόγραμμα της Ονειρούπολης Δράμας 2014-2015:































Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
Scroll to Top