Abito

Δείτε επίσης

random

Σκληρό ροζ βίντεο με 40άρα Πατρινιά σε καμαρίνι τραγουδιστή







Τι άλλο θα δούμε


Η πρωταγωνίστρια αγνώστων λοιπών στοιχείων είναι από Πάτρα και δείχνει ν΄ απολαμβάνει το σεξ με τραγουδιστή που τον φωνάζει Άρη.

Οι σκηνές λαμβάνουν χώρα στο καμαρίνι του τραγουδιστή όπου μπορεί κανείς να παρατηρήσει τα προκλητικά εσώρουχά της τα βαρέα ένσημα ου έχει κολλήσει η κοπέλα στην χρήση του παλινδρομικού μονόχορδού αλλά και την προφορά της.

Το «Λι» και το «Νι» ακούγονται καθ΄ όλη την διάρκεια της πράξης με τον τραγουδιστή να προσπαθεί να κρατήσει τις... νότες χαμηλά.

Βαρύτονος αν και μη προικισμένος.

Το video αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του εξωτερικού και για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να το δημοσιεύσουμε.



Πηγή: athensmagazine.gr




Euro 2016

Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
Σκληρό ροζ βίντεο με 40άρα Πατρινιά σε καμαρίνι τραγουδιστή Reviewed by Proklitikos on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 02, 2014 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.