Καλυβάτσης για Κανάκη: «Δεν είχαμε τίποτα να χωρίσουμε αλλά δεν το καταλαβαίναμε τότε» - Proklitiko.gr - Ειδήσεις για τη Δράμα - Περιφέρεια ΑΜ-Θ και όχι μόνο!

Flexible Home Layout

Καλυβάτσης για Κανάκη: «Δεν είχαμε τίποτα να χωρίσουμε αλλά δεν το καταλαβαίναμε τότε»



Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε για την σχέση του με τον Αντώνη Κανάκη ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξαναμιλήσουν.



«Αν το φέρει έτσι η ζωή μας, μπορεί και να συμβεί. Αν καταλαβαίναμε τότε ότι δεν είχαμε τίποτα να χωρίσουμε, δεν θα το χωρίζαμε. Αλλά επειδή τα πράγματα κάνουν τους κύκλους τους, δεν έγινε κακό. Ουσιαστικά, έτσι κι αλλιώς το ότι εγώ έφυγα από την πόλη και κατέβηκα στην Αθήνα, καλό μου έκανε, κακό δεν μου έκανε. 

Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου εκείνη και ο Αντώνης βοήθησε να γίνει και πιο γρήγορα», δήλωσε στην εκπομπή «Όλα καλά».

gossip-tv.gr

Σάββατο, Μαΐου 09, 2015

4:30 μ.μ. |

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: Καλυβάτσης για Κανάκη: «Δεν είχαμε τίποτα να χωρίσουμε αλλά δεν το καταλαβαίναμε τότε» Rating: 5 Reviewed By: Proklitikos
Scroll to Top