Βουτιά θανάτου για 25χρονο στην Ξάνθη - Proklitiko.gr - Ειδήσεις για τη Δράμα - Περιφέρεια ΑΜ-Θ και όχι μόνο!

Flexible Home Layout

Βουτιά θανάτου για 25χρονο στην Ξάνθη



Από τον 4ο όροφο οικοδομής που βρίσκεται επί της οδού Δαγκλή στην Ξάνθη πήδηξε το μεσημέρι του Σαββάτου ένας 25χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thrakitoday.com, η πτώση του άτυχου 25χρονου δεν ήταν ατύχημα, αλλά αυτοκτονία.
Ο νέος επέλεξε να αυτοκτονήσει στο Εμπορικό Κέντρο, όπου διατηρεί δικηγορικό γραφείο ο πατέρας του, πέφτοντας στο κενό και μάλιστα στο ίδιο ακριβώς σημείο στο οποίο πριν από δύοπερίπου χρόνια είχε αυτοκτονήσει ο 16χρονος Παντελής, γιος επίσης δικηγόρου.
Ο 25χρονος Χ.Τ. έγινε αντιληπτός από περαστικούς που έσπευσαν να τον βοηθήσουν διαπιστώνοντας πως είχε ακόμη σφυγμό. Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε ένα ασθενοφόρο όχημα που παρέλαβε τον άτυχο νέο μέσα από ένα λουτρό αίματος και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης όπου ωστόσο διαπιστώθηκε ο θάνατός του μιας και είχε ήδη καταλήξει.
Στο σημείο έσπευσε και η Αστυνομία, η οποία αρχικά απέκλεισε την περιοχή, ενώ διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες και τα αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε η πτώση.
Ο νεαρός πριν ανέβει στον 4ο όροφο βρέθηκε σε γειτονικό καφέ της οδού Δαγκλή, ενώ φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Πηγή: newpost.gr

Κυριακή, Μαΐου 10, 2015

2:30 μ.μ. | |

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: Βουτιά θανάτου για 25χρονο στην Ξάνθη Rating: 5 Reviewed By: Giorgos
Scroll to Top