Abito

Δείτε επίσης

random

«Λύγισε» η Βανδή μιλώντας για τον Παντελίδη επί σκηνής (Βίντεο)



lugise-i-bandi-milwntas-gia-ton-pantelidi-epi-skinis-vinteo_www.proklitiko.gr


Στη μνήμη του Παντελή Παντελίδη αφιέρωσε η Δέσποινα Βανδή τη χθεσινή συναυλία που έδωσε στη Βουλγαρία, όπου και συγκίνησε με τα λόγια της για τον λαοφιλή καλλιτέχνη.




Συναυλία στη Σόφια της Βουλγαρίας έδωσε η Δέσποινα Βανδή, η οποία μίλησε για τον Παντελή Παντελίδη και τον ξαφνικό θάνατό του.

Η γνωστή τραγουδίστρια ετοιμαζόταν να κάνει πρεμιέρα με τον λαοφιλή καλλιτέχνη την περασμένη Παρασκευή, όμως το μοιραίο δυστύχημα «πάγωσε» τα σχέδιά τους.

«Καλησπέρα σας. Είναι πολύ δύσκολο για εμένα να βρίσκομαι εδώ απόψε. Όλοι ξέρετε για τον ξαφνικό θάνατο ενός μεγάλου Έλληνα τραγουδιστή, καλού ανθρώπου και φίλου. Τις τελευταίες μέρες πονάω πολύ λόγω της απώλειάς του, αλλά πραγματικά χαίρομαι που είμαι εδώ και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να μείνετε ικανοποιημένοι», είπε η Βανδή.


Δείτε τα βίντεο:











#DespinaVandi .... Για σένα Παντελή!! 󾬐" Δέσποινα Βανδή συναυλία Σοφια Βουλγαρια τώρα 3500 κόσμος αφιερωμένο στον Παντελη Παντελιδη " !!
Δημοσιεύτηκε από Eleftheria LiLi-real Micheva στις Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016






Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
«Λύγισε» η Βανδή μιλώντας για τον Παντελίδη επί σκηνής (Βίντεο) Reviewed by Proklitikos on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 22, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.