Abito

Δείτε επίσης

random

«Στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας».


«Στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας».


Με αφορμή το από 07-09-2016 δημοσίευμα της εφημερίδας ΧΡΟΝΙΚΑ, σχετικά με την Επιστολή της Ένωσης Ιατρών ΕΣΥ του Γ.Ν. Δράμας στον Υπουργό Υγείας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

Το Νοσοκομείο Δράμας από τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ 4Κ/2015 ΚΑΙ 5Κ/2015 προσέλαβε την περίοδο Ιουλίου Αυγούστου 2016 πέντε υπαλλήλους στις ειδικότητες των κατηγοριών ΠΕ Φαρμακοποιών, ΔΕ Νοσηλευτικής, ΔΕ Βοηθών Φαρμακείου, ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων και ΥΕ Βοηθητικό Υγειονομικό Προσωπικό – Μεταφορέων ασθενών.

Πρόσφατα προκηρύχθηκαν έξι (6) θέσεις ιατρών ΕΣΥ Επιμελητών Β΄, στις ειδικότητες της Ιατρικής Βιοπαθολογίας δύο (2) ιατροί, Νεφρολογίας ένας (1) ιατρός, Παθολογίας ένας (1) ιατρός και Ακτινοδιαγνωστικής ένας (1) ιατρός, οι οποίες βρίσκονται στο στάδιο της αξιολόγησης στους εισηγητές του Συμβουλίου Κρίσεων προσλήψεων και μία θέση Επιμελητή Β΄ Οφθαλμολογίας που βρίσκεται στο στάδιο συλλογής προσφορών.

Το Νοσοκομείο Δράμας, λόγω της καθημερινής του εφημερίας, αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις εφημερίες στις Κλινικές ΩΡΛ και Οφθαλμολογική όπου υπηρετεί ένας ιατρός και στην Ουρολογική όπου υπηρετούν δύο ιατροί. Σε συνεργασία με τα όμορα Νοσοκομεία διασφαλίζεται η κάλυψη του Νοσοκομείου και η εξυπηρέτηση των ασθενών.

Ακόμη το προσεχές διάστημα πρόκειται να προσλάβει από την προκήρυξη 1ΕΓ/2016 του ΑΣΕΠ δεκαέξι (16) υπαλλήλους κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων και τρεις (3) του κλάδου ΤΕ Λογιστικής και Διοίκησης Μονάδων Υγείας. Η σχετική διαδικασία βρίσκεται στο στάδιο ελέγχου των δικαιολογητικών.

Το προσωπικό του Νοσοκομείου Δράμας πρόκειται να ενισχυθεί και από επικουρικό προσωπικό πέντε (5) ατόμων του κλάδου ΠΕ Φαρμακοποιών, ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, ΔΕ Ιατρικών Εργαστηρίων και ΥΕ Μεταφορέων ασθενών μετά από σχετικές προκηρύξεις της 4ης Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης.

Τέλος σας γνωρίζουμε ότι από την κατανομή των εγκεκριμένων προς πλήρωση 1538 θέσεων διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων του Υπουργείου Υγείας, το Νοσοκομείο Δράμας πρόκειται να καλύψει δέκα (10) θέσεις σε νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, καθώς και μία (1) ΠΕ Φαρμακοποιών από τους επιλαχόντες της 4Κ/2015, 5Κ/2015 και από διαδικασία προκήρυξης.

    Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ 
του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας 

        ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΑΤΣΗΣ


Barista-shop.gr Campus Club - Γήπεδα 5Χ5 στη Δράμα
«Στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας». Reviewed by Giorgos on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
Από το Blogger.