Abito

Δείτε επίσης

random

Βίδες και καρφιά μέσα στις βόμβες των Βρυξελλών: Σοκάρει η ακτινογραφία τραυματία





Με βίδα καρφωμένη στο στήθος του ένας από τους τραυματίες των Βρυξελλών



Πολλές δεκάδες είναι οι τραυματίες από τα τρομοκρατικά χτυπήματα της Τρίτης στο Βέλγιο, με ορισμένους εξ αυτών να νοσηλεύονται σοβαρά.

Ένας επιζών που γλίτωσε με τραύματα από τη βόμβα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, επιβεβαίωσε με τον πιο σοκαριστικό τρόπο τις συγκεχυμένες πληροφορίες που κυκλοφορούσαν από το πρωί πως μέσα στις βόμβες είχαν τοποθετηθεί καρφιά και αιχμηρά αντικείμενα με στόχο να τραυματίσουν και να σκοτώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους αθώους ανθρώπους.

Στην ακτινογραφία που έβγαλε κατά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο, διακρίνεται ξεκάθαρα πως στην δεξιά πλευρά του στήθους του παραμένει σφινωμένη μία μεγάλη βίδα η οποία εκτοξεύτηκε από την βόμβα





Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
Βίδες και καρφιά μέσα στις βόμβες των Βρυξελλών: Σοκάρει η ακτινογραφία τραυματία Reviewed by Proklitikos on Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.