Abito

Δείτε επίσης

random

Δεν τα κατάφερε ο Κώστας Δουβαλίδης - "Ολυμπιονίκης" στις καρδιές μας






Έκανε την προσπάθεια του ο Κώστας Δουβαλίδης, όμως δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των 110 μέτρων με εμπόδια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.



Ο Δραμινός πρωταθλητής, πανελλήνιος ρέκορντμαν του αγωνίσματος, πήρε την πέμπτη θέση στην τρίτη ημιτελική σειρά με 13.47 και για δύο δέκατα έχασε την τρίτη θέση, που θα μπορούσε να του δώσει πρόκριση στον τελικό στην τρίτη του συμμετοχή σε ημιτελικά στη διοργάνωση, μέσω των δύο καλύτερων χρόνων, τερματίζοντας 13ος συνολικά στις τρεις ημιτελικές σειρές.

Μεγάλη πρόκριση για τον Κύπριο Μίλαν Τραϊκοβιτς, που ήρθε δεύτερος στην ίδια σειρά με τον Δουβαλίδη με χρόνο 13.31 και πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό, που θα διεξαχθεί στις 04:45.

Μαζί του θα διεκδικήσουν τα μετάλλια οι Ομάρ ΜακΛίοντ, Ντιμίτρι Μπασκού, Πασκάλ Μαρτινό-Λαγκάρτ, Ορλάντο Ορτέγκα, Ντίβον Αλεν, Ρόνι Ας και Τζόναθαν Κάμπραλ.


sport-fm.gr




Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
Δεν τα κατάφερε ο Κώστας Δουβαλίδης - "Ολυμπιονίκης" στις καρδιές μας Reviewed by Proklitikos on Τετάρτη, Αυγούστου 17, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.