Abito

Δείτε επίσης

random

Δήμος Δράμας: Ευχαριστήρια Επιστολή για Μπύρο Ιωάννη





Εκ μέρους του Δημάρχου Δράμας,κου Χριστόδουλου Μαμσάκου και της Προέδρου του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Δήμου Δράμας,κας Καρυοφυλλίδου Ζωής, των εκπροσώπων του προσωπικού και προπάντων των ίδιων των μελών του ΚΑΠΗ Ξηροποτάμου, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας στον κύριο Ιωάννη Μπύρο του Μιχαήλ ιδιοκτήτη της εταιρείας «Δωρικά Μάρμαρα» που εδρεύει στην βιομηχανική περιοχή της Δράμας.

Σήμερα Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 με μεγάλη συγκίνηση και χαρά γίναμε αποδέκτες της ευεργετικής απόφασης του κυρίου Μπύρου να γίνει αρωγός και συμπαραστάτης των αναγκών των μελών του ΚΑΠΗ Ξηροποτάμου, δωρίζοντας ένα ψυγείου μεγάλου μεγέθους, inox και μάρκας CANDY στα μέλη μας.

Η απόφαση του αυτή αποτελεί έμπρακτη απόδειξη των αρχών και της ευαισθησίας που διέπει τον δωρητή για τα άτομα της τρίτης ηλικίας. Αναμφίβολα δίχως την δική του αρωγή και ιδιαίτερα σημαντική χορηγία του τα άτομα της τρίτης ηλικίας θα διένυαν δύσκολα τους θερινούς και ζεστούς μήνες του καλοκαιριού.

Η δωρεά του έρχεται την κατάλληλη στιγμή να ενισχύσει το έργο και τις προσπάθειες μας να οικοδομήσουμε όλο και καλύτερες συνθήκες περιβάλλοντος, φιλοξενίας και υπηρεσιών προς τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

Για το λόγο αυτό τόσο εμείς όσο και τα μέλη μας θέλουμε να του εκφράσουν την άκρα ευαρέσκεια μας την οφειλόμενη ευγνωμοσύνη μας και να του σφίξουμε θερμά γερά το χέρι από καρδιάς.

Με την ενέργεια του αυτή εκτός της υλικής στήριξης, αξιοσημείωτη είναι και η ψυχολογική στήριξη των μελών μας που νιώθουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται γι αυτούς και ενδιαφέρονται για τις ανάγκες τους.

Με αυτές τις σκέψεις ευχόμαστε στον κύριο Μπύρο προσωπική, οικογενειακή υγεία και ευτυχία και οπωσδήποτε επαγγελματική επιτυχία.

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Δράμας

Η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ


Δείτε ειδήσεις για τη Δράμα - ΔΡΑΜΑ | Ειδήσεις - Νέα | DRAMA




Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
Δήμος Δράμας: Ευχαριστήρια Επιστολή για Μπύρο Ιωάννη Reviewed by Giorgos on Τρίτη, Ιουνίου 21, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.