Abito

Δείτε επίσης

random

Άγριο ξύλο σε κλαμπ στην Χαλκιδική – Χρειάστηκε αεροδιακομιδή 22χρονου τραυματία στη Θεσσαλονίκη





Ο καβγάς ήταν άγριος έξω από το νυχτερινό κέντρο στην Κασσάνδρα.



Ένας 22χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και κλήθηκε το ΕΚΑΒ για να γίνει η αεροδιακομιδή. 

Στη Θεσσαλονίκη διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο και άλλα τρία άτομα που ενεπλάκησαν στον ίδιο καβγά. 

Με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ διακομίσθηκε 22χρονος από την Κασσάνδρα της Χαλκιδικής στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης. 

«Ο 22χρονος αλλοδαπός τραυματίστηκε σε καβγά τα ξημερώματα έξω από νυχτερινό κέντρο στην Κασσάνδρα, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας. Τον παρέλαβε διασωληνωμένο το ελικόπτερο που μας έχει παραχωρήσει το Πυροσβεστικό Σώμα και διακομίσθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης», ανέφερε η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Κεντρικής Μακεδονίας Χρυσή Ματσικούση. 

«Στη Θεσσαλονίκη διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο και άλλα τρία άτομα που ενεπλάκησαν στον ίδιο καβγά, ωστόσο δεν έχουν έχουν τόσο σοβαρά τραύματα», συμπλήρωσε η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Κ. Μακεδονίας.

Empisteutiko.gr

Σου αρέσει να γράφεις; Στείλε μήνυμα στο proklitiko@hotmail.gr! Έλα και εσύ στην παρέα μας!

Αφήστε το σχόλιό σας
                                                         
Άγριο ξύλο σε κλαμπ στην Χαλκιδική – Χρειάστηκε αεροδιακομιδή 22χρονου τραυματία στη Θεσσαλονίκη Reviewed by Proklitikos on Κυριακή, Αυγούστου 21, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
Από το Blogger.