Abito

Δείτε επίσης

random

Αργυρό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο από τον Δραμινό Παναγιώτη Τριανταφύλλου





Ο δραμινής καταγωγής αθλητής, Παναγιώτης Τριανταφύλλου, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016 στο αγώνισμα της Σπάθης.



Ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δηλώνει:

«Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα, μια ακόμη μεγάλη επιτυχία για τη Δράμα έρχεται να προσθέσει ο δραμινής καταγωγής Ολυμπιονίκης των Παραολυμπιακών Αγώνων, Παναγιώτης Τριανταφύλλου. Ένας σπουδαίος αθλητής, ένα χαρισματικό άτομο που με τεράστια ψυχικά αποθέματα, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρωταθλητή για τη σπουδαία επιτυχία που χάρισε στην πατρίδα μας και να του μεταφέρω τα συγχαρητήρια όλων των συνδημοτών μας που τίμησε επάξια τη Δράμα και την Ελλάδα. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στον προπονητή και στην οικογένειά του. Του εύχομαι να συνεχίσει με την ίδια αγάπη, με το ίδιο ενδιαφέρον και πάθος για όλα όσα κάνει και είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει να κατακτά τα υψηλότερα βάθρα».




Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
Αργυρό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο από τον Δραμινό Παναγιώτη Τριανταφύλλου Reviewed by Proklitikos on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 16, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.