Abito

Δείτε επίσης

random

Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός και 4 τραυματίες από την εκτροπή νταλίκας στην Περιφερειακή





Επίσημη ανακοίνωση για το θανατηφόρο τροχαίο στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός 36χρονου και τον ελαφρύ τραυματισμό τεσσάρων ακόμη ατόμων, εξέδωσε η Αστυνομία.



Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Πρωινές ώρες την Πέμπτη (15-09-2016), στην Περιφερειακή Οδό (ύψος Νοσοκομείου «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ»), Ι.Χ. Φορτηγό, που οδηγούσε 35χρονος, κινούμενο επί της Περιφερειακή Οδού (ρεύμα προς δυτικά), εκτράπηκε της πορείας του, προσέκρουσε στις μεταλλικές διαχωριστικές μπάρες και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου και συγκρούστηκε με επτά (7) διερχόμενα Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός 36χρονου αλλοδαπού - συνοδηγού του Ι.Χ. φορτηγού και ο ελαφρύς τραυματισμός τεσσάρων ακόμη ατόμων.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης".




Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός και 4 τραυματίες από την εκτροπή νταλίκας στην Περιφερειακή Reviewed by Proklitikos on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 16, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.