Abito

Δείτε επίσης

random

Πανικός στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης: Ύποπτος τρομοκράτης φώναξε "Αλλάχου Ακμπάρ"






Εμβόλισε με το αυτοκίνητό του υπηρεσιακό όχημα της Αντιτρομοκρατικής



Ένα ανησυχητικό περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής, όπου ένας 49χρονος Γάλλος, ενώ βρισκόταν υπό παρακολούθηση ως ύποπτος τρομοκράτης, εμβόλισε με το αυτοκίνητό του υπηρεσιακό όχημα της Αντιτρομοκρατικής φωνάζοντας «Αλλάχου Ακμπάρ» («Ο Αλλάχ είναι μεγάλος»).

Ο άνδρας συνελήφθη και δικάστηκε σήμερα στο Αυτόφωτο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 15 μηνών με τριετή αναστολή για την πρόκληση φθοράς και θα απελαθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο 49χρονος μπήκε στην Ελλάδα πριν από δύο ημέρες από την Τουρκία μέσω της Αλεξανδρούπολης. Στο τελωνείο των Κήπων υποβλήθηκε σε έλεγχο και ζητήθηκαν τα στοιχεία του από τη Γαλλία. Είπε ότι κατευθύνεται προς την Ηγουμενίτσα με στόχο να φύγει από την Ελλάδα, ενώ βρισκόταν υπό παρακολούθηση από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ως ύποπτος τρομοκράτης.

Χθες το βράδυ, ενώ τον παρακολουθούσαν δύο αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής, ο 49χρονος κινήθηκε απειλητικά με το ΙΧ του και εμβόλισε το υπηρεσιακό όχημα της αστυνομίας (το οποίο δεν ήταν περιπολικό, αλλά συμβατικό όχημα) φωνάζοντας «Αλλάχου Ακμπάρ». Τελικά συνελήφθη, ενώ όπως υποστήριξε στο δικαστήριο αντέδρασε επειδή φοβήθηκε ότι οι δύο αστυνομικοί που τον παρακολουθούσαν θα τον λήστευαν.

Να σημειωθεί ότι κατά την εκδίκαση της υπόθεσης δεν έγινε καμία αναφορά για σχέσεις του 49χρονου με το Ισλαμικό Κράτος.





Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
Πανικός στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης: Ύποπτος τρομοκράτης φώναξε "Αλλάχου Ακμπάρ" Reviewed by Proklitikos on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 26, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.