Abito

Δείτε επίσης

random

3 Χρόνια Proklitiko.gr - Σας Ευχαριστούμε!!!





Happy Birthday Proklitiko!


Πριν τρία χρόνια, Οκτώβριο του 2013, σαν σήμερα 13 του μηνός , βγήκε στον αέρα του ελληνικού ίντερνετ το Proklitiko.gr.

Το ξεκίνημα ήταν πολύ δύσκολο, όμως εσείς μας αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή και μας δώσατε την απαραίτητη δύναμη για να συνεχίσουμε και να σταθεί στα "πόδια" του το Proklitiko.gr.

Τρία χρόνια μετά που πήρε την πρώτη του ανάσα στο ελληνικό ίντερνετ, νοιώθουμε υπερήφανοι που "μιλάει", "περπατάει", "ονειρεύεται", αλλά και έχει πολλούς φίλους που το καμαρώνουν.

Η πορεία είναι συνεχώς ανοδική με 8.200.000+ μοναδικούς επισκέπτες και πάνω από 16.000.000 page views μέσα σε 3 χρόνια.

Η θεματολογία καλύπτει θέματα καθημερινότητας όλων των κατηγοριών, τοπικής ειδησεογραφίας καθώς και θέματα πιο εναλλακτικού ενδιαφέροντος.

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός, η συνεχής ροή ειδήσεων και ο τρόπος παρουσίασης της κάθε είδησης κάνουν το proklitiko.gr να ξεχωρίζει από την πλειοψηφία των website του ανταγωνισμού.

Η συντακτική ομάδα του Proklitiko.gr υπόσχεται να συνεχίζει να φροντίζει καθημερινά για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σας.

Σας ευχαριστούμε!!!



Facebookproklitiko.gr

Twitterproklitiko

Instagramproklitiko.gr

YoutubeProklitiko GR

Σου αρέσει να γράφεις; Στείλε μήνυμα στο proklitiko@hotmail.gr! Έλα και εσύ στην παρέα μας!




Αφήστε το σχόλιό σας                                                         
3 Χρόνια Proklitiko.gr - Σας Ευχαριστούμε!!! Reviewed by Giorgos on Πέμπτη, Οκτωβρίου 13, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.