Abito

Δείτε επίσης

random

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την νεαρή Δραμινή σοπράνο Παναγιώτα Σωφρονίδου


Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την νεαρή Δραμινή σοπράνο Παναγιώτα Σωφρονίδου


Από το Δημοτικό Ωδείο Δράμας στην Όπερα της Βόννης


Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την νεαρή Δραμινή σοπράνο Παναγιώτα Σωφρονίδου, αποτελεί η φετινή οπερατική σαιζόν. Έχοντας πάρει το δίπλωμά της από την τάξη της Χαρούλας Γκλαβοπούλου το 2013, η Παναγιώτα Σωφρονίδου συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές στη Γερμανία και έχει ήδη ξεκινήσει να διαγράφει μια σημαντική πορεία στα θέατρα της Γερμανίας. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως φέτος θα ερμηνεύσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ευρυδίκης στην όπερα του Gluck “Ορφέας και Ευρυδίκη” στην όπερα του Ααχεν ενώ θα εμφανιστεί στην ίδια παραγωγή με τον διάσημο τενόρο Jose Cura στην όπερα ”Peter Crimes” του Britten στην όπερα της Βόννης.



Το μέλλον διαγράφεται λαμπρό για την νεαρή καλλιτέχνιδα, που με το εξαιρετικό της ταλέντο κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της στον ανταγωνιστικό χώρο της όπερας.

Σου αρέσει να γράφεις; Στείλε μήνυμα στο proklitiko@hotmail.gr! Έλα και εσύ στην παρέα μας!

Αφήστε το σχόλιό σας
                                                         
Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την νεαρή Δραμινή σοπράνο Παναγιώτα Σωφρονίδου Reviewed by Giorgos on Σάββατο, Οκτωβρίου 22, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
Από το Blogger.