Abito

Δείτε επίσης

random

Απίστευτη κλήρωση στο ΚΙΝΟ: 1.500.000 ευρώ κέρδισαν οι τυχεροί μέσα σε 5 λεπτά




Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στις 11:05 το πρωί η κληρωτίδα του ΚΙΝΟ έβγαλε μία χρυσή τυχερή εικοσάδα.


Σε αυτή την κλήρωση οι τυχεροί αριθμοί συγκεντρώθηκαν στα άκρα της μαγικής οθόνης του ΚΙΝΟ και συγκεκριμένα στην πάνω αριστερά και κάτω δεξιά πλευρά, χαρίζοντας στους πιστούς παίκτες του παιχνιδιού στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ μεγάλη συγκίνηση αλλά και ασύλληπτα κέρδη.

Παραδοσιακά αρκετοί παίκτες ακολουθούν σχηματικά μοτίβα (πχ γραμμές, γωνίες, κάθετα, οριζόντια σχήματα) και όπως είναι αντιληπτό σε αυτή την κλήρωση, αυτοί τίναξαν την μπάνκα στον αέρα.

Συνολικά, στα 5 λεπτά της κλήρωσης αυτής μοιράστηκε το απίστευτο ποσό του 1.500.000 ευρώ.

Ένας υπέρ-τυχερός με μεγάλη έμπνευση, κατάφερε να πιάσει 11 στα 11 κερδίζοντας 250.000 ευρώ!

Άλλος ένας κέρδισε 50.000 ευρώ με 10 στις 10 προβλέψεις, ενώ 34 παίχτες που επέλεξαν και τους 9 αριθμούς της πάνω αριστερής γωνίας κέρδισαν από 20.000€ πετυχαίνοντας 9 στα 9!

tribune.gr

Σου αρέσει να γράφεις; Στείλε μήνυμα στο proklitiko@hotmail.gr! Έλα και εσύ στην παρέα μας!

Αφήστε το σχόλιό σας
                                                         
Απίστευτη κλήρωση στο ΚΙΝΟ: 1.500.000 ευρώ κέρδισαν οι τυχεροί μέσα σε 5 λεπτά Reviewed by Giorgos on Σάββατο, Οκτωβρίου 22, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
Από το Blogger.