Abito

Δείτε επίσης

random

Γύρισε σπίτι της και βρήκε τους κλέφτες να κάνουν σeξ στον καναπέ! (Βίντεο)




Μια γυναίκα από το Tennessee δήλωσε ότι επέστρεψε στο σπίτι της μετά από ένα σαββατοκύριακο και συνέλαβε δύο κλέφτες να κάνουν σeξ στο αναστατωμένο σπίτι της.


«Ηταν φρικτό. Ηταν απολύτως φρικτό, έμοιαζε σαν να έκαναν ένα αρρωστημένο πάρτι στο σπίτι μου. Ηθελα να τους σπάσω στο ξύλο», δήλωσε η γυναίκα στα τοπικά μέσα.




Η Jamie Barnes εξήγησε ότι επιστρέφοντας σπίτι της βρήκε την εξώπορτα ανοιχτή. Ενώ περπάτησε προς το εσωτερικό του σπιτιού της, ανακάλυψε τους κλέφτες να κάνουν σεξ πάνω στον καναπέ της.
«Πήρα τη σκούπα μου, ήθελα να χτυπήσω τον άντρα», δήλωσε η Jamie Barnes. «Εκείνη προσπάθησε να αρπάξει ένα από τα ρούχα μου και το έβαλε πάνω της, της το άρπαξα και της είπα «τι νομίζετε ότι κάνετε;».

Ο Tonka Barnes συνελήφθη από την αστυνομία. Σύμφωνα με το αμερικανικό σάιτ WREG, ένας γείτονας είδε ύποπτες κινήσεις και τους κλέφτες να μετακινούν ρούχα από το σπίτι.




Σου αρέσει να γράφεις; Στείλε μήνυμα στο proklitiko@hotmail.gr! Έλα και εσύ στην παρέα μας!

Αφήστε το σχόλιό σας
                                                         
Γύρισε σπίτι της και βρήκε τους κλέφτες να κάνουν σeξ στον καναπέ! (Βίντεο) Reviewed by Proklitikos on Κυριακή, Οκτωβρίου 23, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
Από το Blogger.