Abito

Δείτε επίσης

random

Απίστευτη επίδοση από την Δραμινή Μαρία Τσακίρη



Μια απίστευτη επίδοση πραγματοποίησε η Τσακίρη Μαρία στον πρώτο αγώνα της σειράς IBU Cup στο Beitostolen της Νορβηγίας (25.11.2016).

 

Στο αγώνισμα των 7,5 χλμ ταχύτητας, με απόλυτη ευστοχία στις βολές και τελικό χρόνο 26:27.4, κατετάγη 40η από 98 αθλήτριες, που αποτελεί την καλύτερη επίδοση έλληνα/ίδας αθλητή/τριας στον συγκεκριμένο θεσμό. 

Επίσης η επίδοση αυτή της πολλαπλασιάζει τις πιθανότητες να προκριθεί στους επόμενους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ κερδίζει την πρόκριση για το παγκόσμιο κύπελλο.

Στην κατηγορία αντρών (25.11.2016) στο αγώνισμα των 10 χλμ ταχύτητας ο Καραμίχας Κλεάνθης ήταν ο καλύτερος έλληνας: τερμάτισε στην 83η θέση από 125 αθλητές με χρόνο 32:06,7 και 3 άστοχες βολές. Ήταν η καλύτερη ατομική του επίδοση τα τελευταἰα τρία έτη και του εξασφαλίζει την πρόκριση για τη δεύτερη περίοδο των IBU Cups ενώ αποκτάει σημαντικό προβάδισμα στη διαδικασία πρόκρισης για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.


eox.gr




Barista-shop.gr
Αφήστε το σχόλιό σας
Ακολουθήστε μας στο facebook:
Απίστευτη επίδοση από την Δραμινή Μαρία Τσακίρη Reviewed by Proklitikos on Παρασκευή, Νοεμβρίου 25, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
Από το Blogger.