Abito

Δείτε επίσης

random

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρός σεισμός τώρα κοντά στο Κιλκίς - Αισθητός στη Θεσσαλονίκη



Σεισμός: Ισχυρός σεισμός μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 14:12 το μεσημέρι της Πέμπτης (10/11/2016).


Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του Ευρωπαϊκού Σεισμολογικού Κέντρου πρόκειται για σεισμό μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα νότια της Δοϊράνης και 9 χιλιόμετρα δυτικά του χωριού Κριστώνη στο Κιλκίς.

Τα ίδια όργανα εντόπισαν το εστιακό βάθος του σεισμού στα 10 χιλιόμετρα. Αναμένεται η ακριβής μέτρηση από τον Σεισμολογικό Σταθμό του ΑΠΘ.

Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο: 


Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο:


To εστιακό βάθος του σεισμού προσδιορίζεται στα 5 χιλιόμετρα. 

Για το λόγο αυτό ο σεισμός έγινε αισθητός σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα.

Για την ώρα, δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή τραυματισμοί.


Barista-shop.gr Campus Club - Γήπεδα 5Χ5 στη Δράμα
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρός σεισμός τώρα κοντά στο Κιλκίς - Αισθητός στη Θεσσαλονίκη Reviewed by Giorgos on Πέμπτη, Νοεμβρίου 10, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
Από το Blogger.