Abito

Δείτε επίσης

random

Μπορεί να υπάρξει σχέση από απόσταση;




Δύσκολο project, αλλά γίνεται ή όχι τελικά;

Θα μπορούσες να φανταστείς ποτέ ότι θα διένυες χιλιόμετρα, ναυτικά η αεροπορικά μίλια για να συναντήσεις τον αγαπημένο σου;

Πάντα σου έλεγαν την κλίσε φράση “Μακριά από σχέσεις από απόσταση”, “Μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται” και εσύ πήγες και βρήκες την αγάπη που ήρθε από μακριά. Τελικά ποσό εύκολο είναι να επιβιώσεις και να βγεις κερδισμένη μέσα από μια τέτοια σχέση;

Μπορείς να τα καταφέρεις; Κι όμως μάλλον λειτουργεί

Δεν υπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό από την αναμονή να δεις τον αγαπημένο σου μετρώντας τις μέρες αντίστροφα και κάνοντας συνεχώς σχέδια στο μυαλό για τις μέρες που θα είστε μαζί.

Η φλόγα κάθε φορά που τον βλέπεις είναι πιο δυνατή από ποτέ γιατί νιώθεις σαν να είσαστε μονό λίγες εβδομάδες μαζί. Άσε που δεν θα ήθελες με τίποτα να χαλάσεις αυτές τις μέρες που θα είστε μαζί με ανούσιες γκρίνιες και τσακωμούς.

Υπάρχει και κάτι ακόμα. Πόσο συχνά θα ταξίδευες μέσα στο χρόνο αν δεν είχες το κίνητρο; Ανανεώνεσαι και γυρνάς στη βάση σου με όρεξη.

Και το πιο σημαντικό; Δεν μπορείς να μιλήσεις για ρουτίνα στη σχέση.

Συνεπώς, να θυμάστε, η αγάπη μπορεί να είναι οπουδήποτε για τον καθένα αρκεί να την βρούμε και να έχουμε υπομονή μέχρι να έρθει κοντά μας.


Barista-shop.gr Campus Club - Γήπεδα 5Χ5 στη Δράμα
Μπορεί να υπάρξει σχέση από απόσταση; Reviewed by Giorgos on Δευτέρα, Νοεμβρίου 07, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
Από το Blogger.