Επίσκεψη Γιώργου Θεοφάνους στο Μουσικό Σχολείο Δράμας. (Βίντεο) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito


Δείτε επίσης

recent

Επίσκεψη Γιώργου Θεοφάνους στο Μουσικό Σχολείο Δράμας. (Βίντεο)





«Ο Γιώργος Θεοφάνους στο Μουσικό Σχολείο Δράμας»


Το Μουσικό σχολείο Δράμας θέλησε να επισκεφτεί ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους το πρωί της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της παρουσίας του στην «Ονειρούπολη» για την παρουσίαση των νέων του βιβλίων. 

Ο Γιώργος Θεοφάνους συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΔΕΚΠΟΤΑ, κ. Αναστάσιο Χατζηκυριακίδη, συναντήθηκε και συνομίλησε με την Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Δράμας, κ. Ευαγγελία Σπυράκου, η οποία ευχαρίστησε τον Γιώργο Θεοφάνους για την παρουσία του και τον ενημέρωσε για την πορεία και τις δράσεις του Σχολείου. 

Ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράμμισε τη σημαντικότητα των Μουσικών Σχολείων «ως πυρήνων μουσικής καλλιέργειας και ανάπτυξης νέων καλλιτεχνών και επιστημόνων». Ακόμη, ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης απηύθυνε πρόσκληση στη Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Δράμας να είναι κριτής στον τελικό του μουσικού talent show στο οποίο είναι παρουσιαστής. 

Στη συνέχεια μαθητές των μουσικών συνόλων ελληνικής έντεχνης μουσικής και jazz του Μουσικού Σχολείου Δράμας υπό τη διδασκαλία του καθηγητή μουσικής κ. Νίκου Γιαμαλή, έδειξαν ένα μικρό δείγμα της δουλειάς τους στον Γιώργο Θεοφάνους το οποίο ενθουσίασε τον καταξιωμένο συνθέτη.





Ακολουθήστε μας στο facebook:


loading...
loading...
Επίσκεψη Γιώργου Θεοφάνους στο Μουσικό Σχολείο Δράμας. (Βίντεο) Reviewed by Giorgos on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 16, 2016 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.