Abito

Πρόγραμμα Ονειρούπολης Δράμας 2016-2017


Δείτε επίσης

recent

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 3/12





Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 


ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω σηματοδοτεί κινήσεις που θα ευνοήσουν την καριέρα σου και θα σε βοηθήσουν να δικτυωθείς σε «υψηλά κλιμάκια». Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να σε ωθήσει να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου όμως δεν θα είναι ξεκάθαρο το «ποιος κάνει κουμάντο», με συνέπεια να υπάρξουν προστριβές και «αναμπουμπούλες»! Επιπλέον, είναι πιθανόν να τα «τσουγκρίσεις» με έναν φίλο ή μια φίλη σου.

Ερωτικά 

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ενισχύει την αποδοχή σου από τους άλλους, ιδιαίτερα στην δουλειά σου. Φαίνεται όμως ότι εσύ έχεις αλλού το μυαλό σου και προτιμάς τα πιο δύσκολα, έστω κι αν οι πιθανότητες επιτυχίας σου δεν δείχνουν εξασφαλισμένες.



ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά

Ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει εντάσεις ή συγκρούσεις στην δουλειά σου αλλά εδώ είναι που ισχύει το γνωστό, ότι δηλαδή «δεν γίνεται ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά». Υπάρχουν μάλιστα και θετικές προδιαγραφές για να πετύχεις μια σημαντική νίκη τόσο ως προς την θέση σου, όσο και ως προς τις απολαβές σου. Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω σου ανοίγει τον δρόμο για την μελέτη ενός αντικειμένου που σε ενδιαφέρει, ενώ προοιωνίζεται κι ένα ενδιαφέρον ταξίδι.

Ερωτικά

Αν επιθυμείς μια ερωτική περιπέτεια με αβέβαιη συνέχεια, τότε ο δρόμος είναι ανοικτός! Αν όμως έχεις κατά νου κάτι πιο σταθερό ή διαρκές, τότε είναι προτιμότερο να μείνεις στις «φιλοφρονήσεις», χωρίς να επιδιώξεις κάτι περισσότερο.



ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά

Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω σε προσανατολίζει προς την τακτοποίηση οικονομικών κυρίως υποθέσεων και μέσα στο διάστημα που ακολουθεί αναμένεται να πετύχεις αρκετές συμφέρουσες ρυθμίσεις ή ακόμη και μια σημαντική χρηματοδότηση. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε καλεί να βελτιώσεις τα αντανακλαστικά και τις επιδόσεις σου στην αντιμετώπιση «επειγόντων» περιστατικών. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για την εκμάθηση μιας τεχνικής.

Ερωτικά 

Το «σεξαπίλ» σου βρίσκεται σε… δυσθεώρητα ύψη και από αυτήν την άποψη το πρόβλημά σου δεν είναι ποσοτικό αλλά ποιοτικό. Γιατί έλκοντας ακόμη και «ασύμβατους» τύπους υποψήφιων συντρόφων, είναι πολύ εύκολο να προκύψουν παρεξηγήσεις στην συνέχεια.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά

Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω αναμένεται να διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, ίσως μάλιστα να γίνει το «διαβατήριο» σου για την είσοδο σου σε έναν κοινωνικά «ανώτερο» κύκλο. Επιπλέον, ανοίγει τον δρόμο για επωφελείς συνεργασίες ή συμφωνίες. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Υδροχόο σε καλεί πρώτον να συγκρατήσεις την καταναλωτική σου διάθεση και δεύτερον να διεκδικήσεις μια καλύτερη αμοιβή στην εργασία σου, πολύ περισσότερο αν υπάρξουν αυθαιρεσίες σε βάρος σου.

Ερωτικά

Με τρεις πλανήτες πλέον στον Αιγόκερω καθίσταται σαφές ότι διευρύνεται το «target group» των ενδιαφερόμενων για σένα κι είναι βέβαιο ότι οποιαδήποτε πρόταση σου γίνει, υποκρύπτει ένα γνήσιο ερωτικό ενδιαφέρον. Ωστόσο, η τελική απόφαση είναι δική σου.



ΛΕΩΝ


Γενικά

Ο Άρης στον Υδροχόο προοιωνίζεται εντάσεις και συγκρούσεις με τους άλλους, μπορείς όμως και να επωφεληθείς από την δυναμική του, διοχετεύοντας το ενεργειακό σου πλεόνασμα σε παραγωγή έργου. Κι αυτό όχι μόνον θα σε γλυτώσει από ανεπιθύμητες «παρενέργειες», αλλά επιπλέον θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς σε έναν στόχο και να τον πετύχεις. Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω εγκαινιάζει μια περίοδο επαγγελματικών επαφών αλλά και λειτουργικών μεταβολών στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Ερωτικά

Οι συνθήκες δεν ευνοούν την σταθεροποίηση μιας κατάστασης, αντίθετα μπορεί να διαπιστώσεις ότι μια τόση δα διαφωνία είναι σε θέση να προκαλέσει μεγάλο «σαματά», θέτοντας σε κίνδυνο τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά

Ο Άρης στον Υδροχόο «βάζει έναν τίγρη στην μηχανή σου», με συνέπεια να διεκπεραιώσεις ποικίλες εργασίες ή μαστορέματα, που ανέβαλες για καιρό. Επιπλέον, αν στον χώρο της εργασίας σου προκύψουν διαφωνίες και εντάσεις, καλό είναι να «ρίξεις τους άλλους στο φιλότιμο». Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω αναμένεται να ανοίξει έναν κύκλο επιμορφωτικών όσο και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων αλλά και να σε οδηγήσει σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ερωτικά

Οι τρεις πλανήτες στον Αιγόκερω σου προσθέτουν λάμψη και γοητεία, κάτι που μπορείς να «εξαργυρώσεις» άμεσα κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας κοινωνικής εκδήλωσης. Ακόμη όμως κι αν δεν προχωρήσεις άμεσα, οι «πόρτες» που σου ανοίγονται είναι πολλές.


ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Το τρίγωνο του Άρη με τον Δία σε ωθεί να αναλάβεις δραστικές πρωτοβουλίες, πρόσεξε μόνον μήπως κάποιες από αυτές θεωρηθούν ως αυθαίρετες από τους άλλους και ιδιαίτερα από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Τα καλά νέα βέβαια είναι ότι μπορεί να πετύχεις πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα, από την άλλη πλευρά η βιασύνη σου ενδέχεται να προκαλέσει μικροατυχήματα. Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μια τάξη τον χώρο σου

Ερωτικά 

Ο Άρης στον Υδροχόο σου ανοίγει τον δρόμο για νέες κατακτήσεις, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να δημιουργηθούν κάποια μικρά προβλήματα, είτε λόγω της δικής σου συμπεριφοράς, είτε εκείνης του/της συντρόφου σου.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά

Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω αναδεικνύει τις επικοινωνιακές δεξιότητές σου και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να «τουμπάρεις» πολλούς/ες με τα επιχειρήματά σου. Επιπλέον, θα αυξηθούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, πάντα όμως με έναν συγκεκριμένο σκοπό. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε καλεί να αντιμετωπίσεις κάποιες ενοχλητικές καταστάσεις στο σπίτι σου, οι οποίες μάλιστα μπορεί να έχουν και οικονομικές συνέπειες.


Ερωτικά

Αν δεν έχεις όρεξη για πολλά-πολλά σήμερα μπορεί να βρεθείς σε δύσκολη θέση, ύστερα από μια ερωτική «επίθεση» που θα δεχθείς, ίσως μάλιστα από ένα άτομο που θα κάνει κατάχρηση της φιλοξενίας σου. Αν βέβαια το θες κι εσύ, τότε τα πράγματα αλλάζουν!



ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά

Η ημέρα φέρει έντονα και δυναμικά χαρακτηριστικά για σένα κι ίσως πάρεις κάποιες αποφάσεις που τις «ζύγιζες» για καιρό. Επιπλέον, ο Άρης στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να αφομοιώσεις γρήγορα νέες γνώσεις και τεχνικές, γι’ αυτό μην διστάσεις να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία. Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω πολλαπλασιάζει τις προοπτικές σου στον οικονομικό τομέα, ορίζοντας την απαρχή μιας σειράς επωφελών ρυθμίσεων.


Ερωτικά

Αν ενδιαφέρεσαι για ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, τότε θα έχεις την ευκαιρία να μπεις σε μια σχέση εκεί που δεν το περιμένεις! Αν πάλι ενδιαφέρεσαι ήδη για κάποιον/α ενδέχεται να υπάρξει μια σύγκρουση ή διαφωνία που θα σε «ταράξει».



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου ορίζει την έναρξη μιας περιόδου διαπραγματεύσεων και συμφωνιών. Επιπλέον, αναμένεται να αυξηθούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, για επαγγελματικούς λόγους κυρίως. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει σε έντονες οικονομικές διαφωνίες ή διεκδικήσεις που θα χαλάσουν προς στιγμή το καλό κλίμα, από την άλλη πλευρά όμως θα γίνουν αιτία κι αφορμή για να ξεκαθαριστούν αρκετά πράγματα.

Ερωτικά

Όσο κι αν η Αφροδίτη στο ζώδιό σου επιθυμεί ήπιες καταστάσεις, ο ενεργός Άρης μπορεί να σε φέρει εν μέσω διεκδικήσεων, οι οποίες μάλιστα έχουν κι ένα έντονο παρασκήνιο. Ακόμη, είναι πιθανό να προκύψουν ερωτικές αντιζηλίες στην δουλειά σου.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά

Ο Άρης στο ζώδιό σου «φορτσάρει» κι αν θες πραγματικά να αποφύγεις άσκοπες εντάσεις και εκνευρισμούς δεν έχεις παρά να εντείνεις τις προσπάθειές σου σε μια παραγωγική κατεύθυνση και σε έναν τομέα που ήδη γνωρίζεις, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να υποπέσεις σε γκάφες, είτε από βιασύνη είτε από άγνοια. Παράλληλα, το πέρασμα του Ερμή στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να βάλεις μια τάξη τα πράγματά σου αλλά και να ανακαλύψεις ενδιαφέροντα μυστικά.


Ερωτικά

Έχοντας έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις είναι λογικό να συγκεντρώσεις πολλά κολακευτικά σχόλια από θαυμαστές ή θαυμάστριες αλλά και φαρμακερά βέλη από όσους/ες σε ανταγωνίζονται. Σε κάθε περίπτωση, μείνε «στο κέντρο σου» και μην παρασύρεσαι από τις εντυπώσεις.


ΙΧΘΥΕΣ


Γενικά

Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω θα ενδυναμώσει την βούλησή σου για να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, ενώ γενικότερα ορίζει την έναρξη μιας πιο «κοινωνικής» περιόδου για σένα. Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Υδροχόο εξακολουθεί να σου εφιστά την προσοχή σε αυτά που γίνονται και δεν λέγονται και τα οποία στην παρούσα φάση μπορεί να επηρεάσουν την σχέση σου με ένα ισχυρό πρόσωπο και κατ’ επέκταση τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου.


Ερωτικά

Σήμερα ίσως σου γίνει μια «ανήθικη» πρόταση και μάλιστα στα… μουλωχτά, αν όμως δεν έχεις διάθεση για περιπέτειες, μην μπεις καν στον πειρασμό να «διαπραγματευτείς» αφού ακόμη και η πιο επίμονη άρνησή σου, μπορεί να εκληφθεί ως «ναι»!


Γιάννης Ριζόπουλος
astrolgoy.gr




loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθήστε μας στο facebook:
Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 3/12 Reviewed by Proklitikos on Σάββατο, Δεκεμβρίου 03, 2016 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.