Lower και Proficiency με γραπτή εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση αποτυχίας - Το μοναδικό στην Ελλάδα! - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Lower και Proficiency με γραπτή εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση αποτυχίας - Το μοναδικό στην Ελλάδα!




LOWER (B2) σε 2 μήνες και PROFICIENCY (C1) σε 4 μήνες από τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Euroaccess & Learn-it



Αυτό που μας κάνει μεγαλύτερη εντύπωση, είναι ότι παρέχουν γραπτή εγγύηση επιτυχίας. Σε περίπτωση αποτυχίας στις εξετάσεις σου επιστρέφουν τα χρήματα σου εξ ολοκλήρου! Αυτή η τολμηρή τους κίνηση μάλιστα, κατατάσσει τα προγράμματα που παρέχουν αναμφισβήτητα στην πρώτη θέση προτίμησης όσων επιθυμούν να πάρουν τις παραπάνω πιστοποιήσεις.

Τα ποσοστά επιτυχίας στην προηγούμενη εξεταστική πιστοποίησης γνώσεων Αγγλικής Γλώσσας αγγίζουν το εξωφρενικό ποσοστό επιτυχίας του 100%.

Επίσης ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε και το κόστος των μαθημάτων και των εξέταστρων, και πιο συγκεκριμένα, μόλις 450€ για το Lower και 700€ για το Proficiency. Στις τιμές συμπεριλαμβάνονται τα μαθήματα εξ αποστάσεως και τα εξέταστρα χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση και κρυφές χρεώσεις!

Από την πλευρά μας, ευχόμαστε να συνεχίσουν να προσφέρουν τα προγράμματα τους σε αυτές τις χαμηλές τιμές!


Κάντε την εγγραφή σας σε ένα από τα παραπάνω προγράμματα ΕΔΩ 
ή τηλεφωνήστε στο 700-700-0007




Αφήστε το σχόλιό σας

Lower και Proficiency με γραπτή εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση αποτυχίας - Το μοναδικό στην Ελλάδα! Reviewed by Proklitikos on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 20, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.