Rising Star: Σάρωσε η 14χρονη Cynthia! Συγκλόνισε με την ερμηνεία της! (Βίντεο) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Rising Star: Σάρωσε η 14χρονη Cynthia! Συγκλόνισε με την ερμηνεία της! (Βίντεο)

Barista-shop.gr - υψηλής ποιότητας προϊόντα σχετικά με την παρασκευή καφέ, ποτών και ροφημάτων όπως και πολλά αξεσουάρ barista



Διθυραμβικά σχόλια από τους κριτές! «Είναι τελείως άδικο το ποσοστό», είπε ο Λιάγκας!



Μία από τις ομορφότερες εμφανίσεις που έχουμε δει στο Rising Star πραγματοποίησε η Cynthia Veronica Zietara. Η 14χρονη από την Πολωνία βγήκε στη σκηνή και έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν με την εκπληκτική της ερμηνεία στο τραγούδι “Memory”.






«Είναι τελείως άδικο το ποσοστό (85%) που πήρες», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην διαγωνιζόμενη, ενώ τα σχόλια των κριτών ήταν διθυραμβικά για αυτό το μικρό κορίτσι που έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με την παρουσία της στο Rising Star.


Η αντίπαλός της, Μαρία Τζινέρη ήταν επίσης εξαιρετική, ωστόσο, το 80% ήταν… απαγορευτικό για να συνεχίσει στην επόμενη φάση του show.









Αφήστε το σχόλιό σας

Rising Star: Σάρωσε η 14χρονη Cynthia! Συγκλόνισε με την ερμηνεία της! (Βίντεο) Reviewed by Proklitikos on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 20, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.